X-Mas

En hver blogger med respekt for seg selv ønsker sine lesere en god jul så da kan ikke jeg være noe dårligere.

Mens dere sitter og gomler i dere mat nok til å sprekke og koser dere med kaffe, kaker og julegaver mens dere diskuterer triville ting som den varme vinteren, hvor katastrofen rammer 2. juledag i år og dere snakker om hvor heldige dere syns dere er som har det så fint siden dere har alt dere ønsker dere mens dere samtidig klager på hvor dyrt det er å bo i Norge håper jeg foreksempel ikke de millionene som sulter ihjel og dør av AIDS i Afrika årlig og jordskjelvofrene som fryser ihjel i Pakistan ødelegger julegleden deres!

GOD JUL!

Jeg er overbevist.

Samlebåndsmusikk har fått et ansikt. Og det bruker sminke. Mye sminke.

Sugen anatomi

Det må da være utrolig kjedelig å være vampyr og underbitt?

Kalender

Hvordan jeg kan se på min egen Flax-julekalender og forstå at det nærmer seg jul:

Det er ikke så mange luker å skrape lenger. At jeg ikke vinner blir mer og mer åpenlyst for hver dag som går, og snart er det bare stjerna igjen som står der som et hån mot meg og mine kalender-ferdigheter - det begynner å skrante på muligheter til å vinne. Noe som helst.

Har kryssa av 9 av 12 nisser. Men det har jeg gjort hvert eneste år.

Jeg kjenner jeg vil glede meg mer og mer over 20 kroner for hver dag om går.


Fly

Hvis flygelederne streiker på lille julaften blir det krig. Hvis noen stopper meg fra å få besøk av kjæresten fordi de har fått alt for mye vakt og samvittighet til å late som om de er syke så skal noen få høre det.

Man kommer langt med et smil, man kommer lengre med et smil og en pumpehagle.

Hårete

Hvilken bok er det det står i at alle gutter mellom 13 og 16 skal ha halvlangt hår?

Tenk klikk trykk

Hvis du føler at jula er en tid du kan sitte ned og sløve så kan jeg sette deg på andre tanker!
 
Not Pr0n.

Håpløst.

Samorost 2 har kommet!

Men det koster penger å få spilt hele spillet.

Håpløst.


Metalboys

Jeg vet ikke helt hva som skjer med meg, for mens jeg på den ene siden forelsker meg mer og mer i Stomblåst MMV av Dimmu Borgir på den ene siden får jeg bare mer og mer dilla på Paperboys sine låter Keep it Cool og Tomorrow.

Hurra for mangfold!

King Kong No No

Snøball i Helvete er King Kong-fri sone.

3 timer med oversized ape og skrikende blondine er noe jeg kan klare meg uten.

Forhåndsdømming er noe jeg kan!


It's closing in on us pt. 2

Først skrev jeg om denne, og tror du ikke dette mennesket har lagd enda en! Desverre ikke noe pyro denne gangen heller, og det er ikke like tøft, men det er fortsatt julelys-overkill og jeg elsker det.

Jeg må være naboen hans en gang.


Skremmende

Jeg har nekta for at jeg ligner på Bender, og det gjør jeg enda.

Men at jeg kan ha visse likheter med maska i Scream-filmene, det skal jeg være ærlig nok til å innrømme jeg også!

    

EB Spill

Sudoku har vært her lenge. Dette tallspillet som er lett å lære og vanskelig å bli god i.

Nå er Kakuro her. Ikke så vrient det, men ikke så lett heller.

Snøball i Helvete har som eneste blogg i Skandinavia fått tak i dokumenter om spill som ikke ble en hit i Japan og som dermed ikke kommer til Norge sånn med det første.

Ouroukaouku - Brettet har alt for mange ruter og du skal ikke fylle mer enn halvparten av dem med tall. De ledige rutene skal skape bilder, for eksempel sommerfugler, en Toyota eller ett bilde av Mao på do.

Filiokurakakou - Man bruker den medfølgende tryllestaven til å vifte rundt helt til tallene er sånn nogenlunde riktig plassert. Brettet blir ikke korrekt før man banner resten på plass.

Uaoku - Bare plasser tallene der du syns de hører hjemme, og etter en uke kommer en lett blanding av mafiaen og ett fotball-lag hjem til deg for å se om det er korrekt. Er det ikke det blir det overnatting med fiskene på agendaen.  

Burgugleouaoku - Samme som Uaoku, bare for de med briller.

Homsoku - Sudoku, bare ikke for Frelsesarmeen.


Money money money

Jula er høytid for alle de som gjør karriere av å lure deg.
 
Jeg vil ikke være noe dårligere, og da er jeg heller ikke snauere enn å lansere et helt nytt konsept. Bluring. Blogging og luring. 
Det hele er meget enkelt: Sende meg en e-post med kontonummeret ditt, kortnummeret ditt, passordet til nettbanken din eller bare ett brev med kontanter i.
Det siste er foretrukket, fordi det er lettere for meg og lettere for deg. Jeg slipper masse bryderi med banken og alt det der og du har kontroll på hvor mye jeg får.

"Det er faktisk ikke lov å sende kontanter i posten" sier noen. Da vil jeg fortelle dere det at det er ikke lov å tilegne seg penger på den måten jeg gjør her heller, men hvorfor må bare jeg være den kriminelle her? Jula er jo ellers en slik trygg høytid så lenge man husker å blåse ut lysene, så hvorfor ikke trå til litt, leve litt på grensa og sende noen tusenlapper i et brev til meg?

På forhånd takk.

DPYDWIDB #2

Det sier seg jo selv at slik matlaging ikke er bra?


Hatsk kjærlighet

La det være klart: Selv om jeg ikke greier å slutte med å spille Splashback så hater jeg det. Inderlig.

Først og sist.

Jeg har ikke noe i mot Fredrik Skavland sånn i utgangspunktet, av og til hender det at han kliner til å har artige gjester eller temaer. 

Det var for eksempel hans program som fikk meg til å se på Heia Tufte.

Og i kveld skulle han blandt annet snakke om lanseringen av Xbox 360. Og hvem inviterer han? Hanne Harlem, jeg husker ikke helt hvem hun er, men hun er en middelaldrende dame og det er jo alltid bra når man snakker om spill. Det er virkelig ikke bare gutter med tenna på tørk og colabokser strødd rundt seg herfra til evigheten som gjør det. Og han har invitert en spillfforsker jeg ikke finner navnet på i farta, alltid spennende det, bransjen er stor og jeg vet ikke hvorfor det å gjøre alt fra å utføre blind vold i liksom-staten San Andreas til å vandre rundt i den forlatte og hjemsøkte forstaden Silent Hill på jakt etter kona jeg vet jeg har kvalt er så interessant. Men hvem er det han snakker mest med om spilling? Idol-Sandra! Hva faen! Hvilken tyngde skal hun ha? Annet enn hake- og brystparti? 

Jeg hadde håpa jeg skulle få høre litt om hvordan ting ville forandre seg med tredje generasjons spillkonsoller på markedet også videre, ikke Sandra Lyng Haugen og hennes ferdigheter i Sims.

Porr

Hva skal jeg flytte til Svalbard for nå!?
Jaja, jeg får krype til korset å bli en kristen mann, der er det mye å hente skjønner jeg!

Edit i etterpåklokskapens lys: Ikke så rart Vatikanet har noe imot kondomer, kristne feier jo bare over småbarn og gjerne gutter, og da er jo ikke sjansen for noe annet enn AIDS særlig stor, og AIDS, vel det er ikke Vatikanets greie tydeligvis.

Kald krig

Det er 6 blå ute, snøen faller og det smeller fra skytebanen borti lia her.

Jeg er innmari glad jeg er ferdig i militæret!

hits