Traps, Mines and a Sheep

Jeg trodde lenge at Devil May Cry var spillet som lå mitt hjerte nærmest. Jeg har jo ikke pistoler eller sverd, og kan vel knapt bruke noen av delene, men jeg ville være så tøff og så cool som hovedpersonen i spillet, Dante, er, og ha de samme ferdighetene.

Bare en drøm selvfølgelig. En tullete en. Selv jeg innser det der jeg ligger og dagdrømmer om å sloss mot demoner mens jeg vifter med et kult sverd og skyter som en gal. 

Men så kom jeg over Traps, Mines and a Sheep.
For det første, jeg elsker slike spill. Verdens simpleste gameplay som ikke krever noe annet enn litt flaks. For det andre, fargene er de samme som i denne bloggen. Og for det tredje, selve gulrota. Musikken! For en fantastisk musikk! Jeg tror hele spillet er en dårlig skjult hyllest til meg som en blogger. At det er en sau kan vel bare forklares med at noen syns jeg er like dum som en.

Bare en drøm selvfølgelig. En tullete en. Selv jeg innser det her jeg ligger og dagdrømmer  om å løpe på miner og unngå feller for å se hvor langt jeg kommer.  

What's in it for me?

Sorry Amy, for at du og jeg skal være venner holder det ikke med nesten!

Åpent brev til Verdens Gang. Nok en gang.

Kjære Verdens Gang.

Jeg gidder ikke snakke pent om dere, det gjorde jeg forrige gang, så jeg hopper rett i det.

Gidder dere ikke mer? Har deres 10 år som nettavis gjort dere dritt lei hele greia og endelig gitt dere en unnskyldning for å la noen andre ta over selskapet?

Dere kaller det lesernes VG, men det er da virkelig ikke annet enn et lags forøk på å se hvordan det går når dere må følge etter i Dagbladets spor og må begynne å gi folk fyken. Forbanna enkelt å la folk skrive hva de vil, for når det er slutt på å le hele veien til banken uten å sende folk gråtende til Aetat så er det jo greit at noen fortsatt har et ego som trenger å blottstilles akkurat som meg, er det ikke?

Men fortvil ikke, jeg er innom dere 4-5 ganger om dagen, så jeg kan ikke hate dere så mye, kan jeg vel? 


Lost. With guns, kids and narc.

I går smalt det løs igjen med serien om alle stakkarene som overlevde flykræsjen på en øde øy med rare ting i kjelleren. Ting gikk som vanlig til den grad det går som vanlig for folk som har veldig lite skjeggvekst og klær som nekter å bli møkkete.
Locke er fortsatt en tilbakeholden skalla mann, Jack leker leder, Sawyer er sint og våt, Jin har ikke blitt bedre i engelsk, Claire er mor og Charlie holder fortsatt fast til porselensfiguren av Jomfru Maria som er fylt med narko. 

Jeg gruer meg allerede nå til den episoden hvor den knuser og Claire begynner å kakle.  

eRik Brumm

Det snør det snør, tiddeligbom
Det er det det gjør tiddeligbom
Går jeg ut nå tryner jeg og nesa mi blør, tiddelidom og huttemegtu

Det snør det snør, tiddeligbom
Det er det det gjør, tiddeligbom
Det snør så mye at jeg tror jeg dør, tiddeligbom og huttemegtu

Høst-nøtter!

Høsten er her! Var ikke forrige innlegg fristende nok så har jeg nå laga noen nøtter du og familien kan kose dere med mens Pakistan ligger i ruiner, Drammen venter på skolebarn, og den amerikanske kirka vender det andre kinnet til.


1. Hvordan tror du det vil gå med Michael Jackson?
2. Hvor mange eldre vil brekke lårhalsen i vinter?
3. Hvem har skylda i den nye boka til Jo Nesbø?
4. Flink i sudoku?
5. Kommer fugleinfluensaen til Norge?
6. Hva er galt med verden i dag? 
7. Kan du offside-regelen?

Kjeder du deg?

Er du lei av høsten?

Regnet høljer ned, snart kommer snøen og du gruer deg men du er spent på om du kan få årets store landeplage, ikke sudoku men fugleinfluesa, for nært på kroppen?

Lek deg med katastrofer, finn ut hvor mye du faktisk er verdt, spill 123pill eller kanskje 1001spill? Massevis av  flash-animasjoner finner du her, ta en titt på jorden  eller skru av dataen og ta deg en tur ut. Dreper deg ikke akkurat det heller.

I-lands problem.

Problemer de som bor i U-land bare skal være glad for å slippe:

- Å være stappmett (Skulle spist litt mindre)
- Å besteme seg for hva slags pizza man skal ha til middag (Så mange typer Grandiosa! Eller en Big One av ett eller annet slag kanskje?)
- Å måtte fiske sylteagurken ut av burgeren på McDonald's (Ingen liker sylteagurk)
- Å måtte gå til sub-wooferen for å dempe den (Trenger fjernkontroll)
- Å gidde å gå i dusjen for å gidde å gå på butikken for å kjøpe nytt Sudoku-hefte (Må en hel etasje opp i huset for å finne dusjen. Og en av de tre butikkene i nærheten er ikke i nærheten nok)
- Å måtte lide seg gjennom så mange drittkanaler på kabel (Skulle hatt parabol, fler kanaler å velge imellom)
- At "S" på tastaturet knapt virker (Trodde bærbare datamaskiner skulle tåle litt)


hits