I like turtles

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kline bloggen min full av videoklipp, det er liksom en så billig måte å blogge på. Har man ikke noe mer å si enn noe man kan finne et annet sted så kan det i grunn være det samme tenker jeg. Men så er det det da, at det finnes innmari mye bra man liksom bare må vise til andre.

Og akkurat nå er det Jonathan. Zombie Jonathan.

Zombie Jonathan says: I like turtles


Movietime

På tide å se film kjære barn! Og siden dere ikke har evnen til å konsentrere dere så tar vi en kort en i dag.

Pulp Fiction! Av Quentin Tarantino.


Titten Tei

Dere ca. hundre som har vært og sett på bloggen min hver eneste dag de siste 30 dagene: Takk for tilliten.

Men jeg tror egentlig at det er noe datasystemer som har prøv å spamme, kan det stemme?

Skal gi deg mer til overs jeg

Når man går og handler på butikken for ni nittini så får man plutselig ikke tusen spenn til overs. Man får en tier til overs når man har handla for tusen spenn, vel og merke hvis man har en tier for mye.
Håper for han mannens skyld at han i det han triller nedover bakken i en kontorstol treffer opptil fler biler og kanskje en trailer eller en mellomstor buss og avgår med døden. Det hadde jeg sørga for å gjort hadde jeg hatt en kone med slik stemme og evnen til å bruke flerfoldige tusen som hun plutselig fikk til overs når hun skulle ha noe til tjueni nittini på Europris.

Wohoo, tusen spenn for noe hard plast som holder i et par uker med lite bruk. Røde Scania der nede i veien, here I come!


hits