Regurgitate - Carnivorous Erection

Behold! Serien morra di er redd og faren din ikke bryr seg om er tilbake! Cd-cover du ikke viser mamma presenterer i dag ett av söta brors bidrag til å gjøre noe spennende med grind-core. Jeg presenterer:

Reguritate - Carnivorous Erection  
7144-32

Svensk grind-core, svart som natten og tungt som bly.
Hvis du har litt mellom øra og nogenlunde engelskkunnskaper så forstår du hva navnet på plata betyr. Har du ikke det så får du se på bildet, det er relativt selvforklarende.

Åpent brev til Oprah Winfrey

Kjære Oprah Winfrey.

Jeg ser ikke på tv-showene dine. Jeg brydde meg ikke om at du var i Norge sammen med gærningen over alle gærninger, Tom Cruise for å lede Nobel-pris utdelingen. Jeg syns anmassende overpositive amerikanere er masete og ikke oppløftende. Din innsats i Norge var helt sikkert upåklagelig, det tviler jeg ikke på.

Vi er nok som natt og dag du og jeg. Du er glad og positiv, jeg er kjip og negativ. Du er rik, jeg er fattig. Du er svart, jeg er hvit. Ikke at det siste spiller noen rolle selvfølgelig. For meg i hvert fall.

Men når du blir sur fordi du ikke kommer inn på en butikk når det er ett kvarter siden den har stengt, da går du for langt. Er du klar over hvor kjipt det er å sitte i kassa og bare ville hjem etter en lang dag med folk som sutrer over ditt og datt? Og når det i tillegg er fult av folk i butikken så blir det ikke mindre folk der hvis alle som bruker argumentet om at "det er folk der inne, så hvorfor kan ikke jeg komme inn?" skal komme inn. Det går ikke.

Du må hjerne handle, men gjør det når butikken er åpen.

WTF

Hva skjer med ting her? Ikke har SprayBlogg noen forside lenger, ikke funker forumet så jeg får sutra over at spamfilteret deres på ingen måte funker og jeg finner ikke på en dam ting å blogge!

Eller, jeg kan fortelle deg at Madagascar ikke er særlig morsom. Bare kort. Men det har ikke så mye med det innlegget her å gjøre egentlig. 

Nei

Nope, dear spammer, I may not be interested i noe av den dritten du prøver å prakke på meg! Jeg var ikke interessert i å ta opp lån i går, og jeg er det ikke i dag heller. Poker er ikke min greie så nei, sorry, spør noen andre.

Ja, jeg lar min frustrasjon for at jeg har total bloggetørke gå utover deg. Vær glad jeg ikke har tau, motorsag og tålmodighet nok til å finne ut hvor du bor lett tilgjengelig.

Jeg gleder meg i hvert fall over en ting; Helene kommer imorgen. Det er min kjæreste. Har vært det en stund faktisk!

hits