Tips!

Ingen i Norge hører på opera lenger. Eller, det er jo noen som gjør det selvfølgelig, men på langt nær så mange at man trenger et Operahus.

 

Derfor slår jeg ett slag for Suicidebombing Convention Center Blow Up Place. Bare denne ene gangen, naturlig nok. Kommer det noen som ikke oppfyller minimumskravet (si for eksempel en kilo sprengstoff) inviterer vi bare britisk politi, de trenger tydeligvis litt skytetrening på bevegelige mål. Jeg mener, 8 skudd på en uskyldig brasilianer er vel ikke årsbeste, er det vel? 

Etter det er det bare å begynne på nytt og lage det Norge virkelig trenger: Metalldom. 

 

Opera har aldri vært noen norsk greie, det er liksom italienernes ting det der med å være rund over magen og bære seg fordi deres elskede tok reper'n i siste akt. Selv om vi har noen som er vel og bra på å synge opera så har vi også mange bra lag i amerikansk fotball, uten at sporten blir noe mer norsk av den grunn. Men svartmetallen er norsk, og det kan ingen ta fra oss.

Greit nok at den har kosta oss ett par kirker, men får metallerne sitt eget hus vil de nok lære seg å vise ansvar. 

 

Defor syns jeg vi kan gjøre det eneste riktige for verdenssamfunnet nå som det å sprenge ting i lufta i full offentlighet tydeligvis er the new shit: Inviter alle verdens selvmordsbombere inn i Operahuset og spreng hele dritten pokker i vold. Dyrt, ja visst, men å ødelegge London og å demolere hoteller i Egypt har da aldri vært billig det heller. Det er på tide vi tar vår del av kaka!


Going soft, are we? Hrimthurs RIP

Jeg hadde egentlig lova meg selv og ikke poste innlegg når jeg er sånn småfull, men faen heller.

 

Hadde egentlig tenkt å skrive at Stupedame-pastillene trenger ny cover-girl, men akkurat det ville være å gå for langt syns jeg. (For de av dere som ikke helt skjønner hva jeg mener så har VG sørga for å legge ut alt for mange bilder om en stakkars blodig pike som ikke helt klarte stupet sitt.) Skal til og med ikke linke til bildene, VG får få æren for å gi folk det blodet de vil ha for denne gang.  

 

Startsiden.no har faktisk brukt mitt tips i Som to dråper vann nr. 72! Hvor rart er ikke det, trodde faktisk de hadde brydd seg mindre om mailen jeg sendte for en stund tilbake.

 

Så er viftereka mi død! Er noen dager siden nå, men ettersom jeg mer eller mindre har fjerna dagbok-aspektet på denne bloggen i det siste så har jeg aldri funnet noe god tid til å poste det. Jævlig synd, for for bare ett par dager før den døde skifta den ham, og denne gangen ble hele greia bevart i sin helhet (to deler delt på midten, etter som den jo må klare å komme seg ut av det på ett eller annet hvis også), med følehorn-, bein- og viftegreie (har rett og slett ikke peiling på hva jeg skal kalle det som er rundt det den hadde når hammen ble fjerna) og alt annet inntakt. Forbanna stilig, rett og slett. Men nå er den død.

 

Merker jeg blir glad i parantes med litt whiskey innabords!


Happy birthday

MrProzac blir 22 idag!

 

Jeg får bare bøye meg i støvet for fyren som fikk meg til å høre på punk, se det morsomme i skabb og det artige i å late vannet i kuldegrader så vi har noe å snakke om i mattte-timen dagen etter!

Dessuten er det han som skal ha det meste av æren for at vi faktisk fikk oppfylt barndomsdrømmen om å spille i band sammen (har jo til og med spilt live for faen!).


Håp i hengende lyd

Når jeg var kanskje 16-17 år hørte jeg på en "fest" jeg var på en sang om en fyr som lå på sykehus og døde. Det er hele sporet. Han trekker inn fra en sigg, havner på sykehus, familien står rundt og gråter og personen dør. Mens ei lita jente står og synger ett eller annet sånn som små jenter synger.

 

Jeg har, siden den gang jeg hørte det for første gang, leita etter sporet med mannen som dør. Jeg har visst at det var Type O Negative, men ikke hva den heter. Kjøpte til og med October Rust for å se om den var på den (vill gjetning, men det var det albumet jeg hadde hørt mest om) og selv om den ikke var der var blandt andre Die with Me og Red Water (Christmas Mourning) på den skiva og om jeg ikke var fan før så ble jeg i det i hvert fall da.  

 

I går, like før jeg skulle på kino, fikk jeg av Helene (det samme mennesket som sørga for å gi meg hele soundtracket til Sin City) Lung av Type O Negative.

 

Det er nesten så jeg ikke har gitt opp håpet om å fa tak i en orginal av For All Tid-lp'en til Dimmu Borgir eller kanskje en (skal strekke meg så langt som til en dårlig) kopi av det første albumet Slipknot slapp,  Mate. Feed. Kill. Repeat.


Life it seems, will fade away. Tidig del 2.

Har ved en tidligere anledning gitt dere en mulighet til å finne ut hva dere har brukt tiden dere har hatt her på jorda frem til nå på.

Her kan dere jammen meg finne ut hvor lenge dere har igjen.

 

Denne snøballen her smelter og renner bort til ingenting tirsdag 20. mars 2035.  

 


If your life were a movie - would anyone want to see it?

Jeg er lei av at folk suter over alt volden og et nedlatende kvinnesyn i Sin City. Det er som å sutre over at det er kriging i Saving Private Ryan.

Nå har jeg aldri lest Sin City som tegneserie, men jeg vet at fra det lille jeg har sett og fra folk jeg har snakket med som har litt peiling på serien (og man trenger ikke være noen Lassie for å skjønne at en by som kalles Sin City ikke styres av Frelsesarmeen, gjør man vel?) at filmen er veldig tro til tegneserien. Scenene er spilt inn sånn som hver enkelt rute er tegnet og med mye av den samme dialogen.

 

Man klager ikke på kriginga i Saving Private Ryan rett og slett fordi det var bare sånn det var. I Sin City går damene med lite klær, store gønnere og både menn og damer slår og skyter det som ser ut som det flytter på seg. Med mindre det ligner på Goldie, selvfølgelig. Det er sånn det er.

-

Haha, har funnet tidenes nakkeskudd til oss bloggere. Jeg ler meg skakk.

If these words were people, I would embrace their genocide.


Mayhem - Deathcrush

Her er det igjen! Cd-cover dere ikke viser mamma!

 

Jeg gir dere ett av den norske svartmetallens mest grunnleggende plater:

 

Mayhem - Deathcrush

 

 

Mayhem har over 20 års fartstid som band, men på midten av nittitallet flippa det het ut da Varg Vikernes som også spilte i bandet tok livet av gitaristen og det ble et helvetes leven i norsk presse. Men Mayhem ville ikke dø og nå slipper de snart ny plate.

 

Mayhem spiller en blanding av døds- og svartmetall.   


Heia Ull/Kisa!

Ingen skal beskylde håndballaget til Ull/Kisa for ikke å stille med fullt lag i hvert fall.

Tidig

Sitter du oppe til langt på natt, undrene på hvor alle barndomsårene ble av?

 

Tenker du på hva den kjekke gutten i tredjeklasse på barneskolen gjør, mens det du egentlig burde lure på er hvor mange kilo med kokain han har dytta inn i kroppen? Eller hu pene blondina i fjerde som hadde begynt å få pupper, som nå har fått tre unger med tre forskjellige fedre og hun vet bare hvem to av dem er, tenker du mye på henne? 

 

Hvor gøy det var å drikke øl du syntes smakte for jævlig i smug og alle de søndagene du var overbevist om at dine foreldre ble født dagen før og ikke hadde hørt deg spy ned hele doen og ramle i trappa ikke bare èn, men to ganger i ditt tapre forsøk på å nå senga?

 

Hvor gøy det var å leke med biler. Hvor tøft måtte det ikke være å kjøre tulling i Ferrari? tenkte du da, men nå sliter du deg til stranda i en Ford som burde vært kassert for flerfoldige år siden med et stereonalegg som vet om tre artister ved navn Nightwish, Britney Spears og Metallica.

 

Eller hva med alle de timene med Barbie? Hvor pen var ikke hun med sitt lange lyse hår, smale midje og lange ben, og etter en halvtime hadde du bestemt deg for at sånn, sånn skal du se ut når du blir stor for du må ha en mann som Ken; kort hår, sleskt smil og et lass med muskler. Og nå lurer du på hvor alle de kjekke mennene er mens du svetter fra deg i et treningstudio, drar hjem og stiller deg foran speilet og lurer på hvor i helvete det ble av kroppen med litt former du en gang hadde.

 

Akk, alle vil vel bli ung igjen? 

 

Sorry, kan ikke hjelpe deg.

 

Men her kan du finne ut hva tiden din frem til nå har gått med til. 


Svarte penger

Vil man virkelig gi masse penger til u-landene?

Ikke tro at jeg ikke ønsker folkene der nede et bedre liv, de har jobba hardere for å overleve og bringe familien, kulturen og livet videre enn jeg noen sinne kommer til å måtte gjøre.

 

Men hva vil skje når noen får for mye penger? Når revolusjonen kommer, våpen blir mindre verdt enn mat og en som er like flink til å argumentere og holde taler som Hitler kommer til makta? For de vil vel ikke la oss kjøre hele løpet etter hvert som de uvikler seg, med valget av presidenter osv.?

Samme hvor sparsomme man er med å gi de penger og samme hvor mye vi passer på at skoler blir bygd, mat blir lagd og landsbyer sakte men sikkert stiger opp fra sanda vil penger bli stukket unna og gjemt. Menneskene med makt er bare mennesker, tross alt.

 

Når de finner ut at de har blitt rævkjørt i hundreår av oss hvite mennesker som tror vi har hele diskoteket for oss selv, hva vil skje da?

 

Man kan vel ikke nekte, selv om man heter Bush, Putin, Blair, Chirac, Berlusconi eller Schröder disse landene å etter hvert lage sitt eget forsvar og som en naturlig utvikling et NATO for foreksempel afrikanske land? 

Og når denne organisasjonen til slutt blir overtatt av en mann som er smertelig klar over hvordan de hvite menn holdt trynet på hans folk nedi den søla av et drikkevann han er oppfostra på, og som han selv om han prøver å kjenne godt etter ikke finner noen som helst grunnlag for å tilgi den uretten som er gjort og han reiser fanene og går til krig for å hevne de falne landsmenn vi sa vi gjorde alt vi kunne for å hjelpe, hva skal vi da unnskylde oss med annet enn bomber, granater og til slutt alles utslettelse bare for å slippe å tape på hjemmebane og heller nøye oss med uavgjort?

 

Har vi ikke dratt leken litt vel langt? Har ikke hundene blitt sparka litt for lenge til å plutselig gis frie tøyler?    


Speider'n

Litt lang sommerferie i år?

Kjeder du deg mens alle vennene dine er på festival, nyter alkohol og får klamydia i en vilt fremmeds telt utpå morgenkvisten en gang?

 

Meld deg inn i Speideren!

Der kan du lære hvordan du tenner bål og leke med ballonger.


What seems to be the problem, officer?

I don’t have a drinking problem.

I drink. I get drunk. I fall down. No problem.


Dårlig idè

Nei, jeg er egentlig ikke så skuffa over Mezmerize av System of a Down som jeg trodde jeg skulle bli.

 

Og Black Sabbath-konserten var slettes ikke så dårlig som jeg var egentlig litt redd for at den skulle bli.

Har nesten ikke hverken stemme eller hørsel, så noe riktig må ha skjedd i løpet av kvelden, Litt kjedelig var det at de faktisk kom på scenen tidlig og ikke venta som mange andre band gjerne gjør, så når vi bestemte oss for å gå inn hadde de faktisk begynte å spille! Hadde håpa jeg skulle få med meg litt av Soulfly også, men det slapp jeg glatt.

 

Svei bort noen hundre på et par nye t-skjortet også. Stas.

 

Ble pøbbturer og greier etterpå, full nå. Og da er det en utrolig dårlig idè å skulle poste kommentarer hos andre folk når auto-complete-greia står på og man bruker feil nick og greier. Men får håpe det går over når jeg våkner i morgen. Eller at mennesker er villige til å la det gå.  


Need the air

Nå går jeg snart ut døra for å dra på Black Sabbath-konsert med Tom Erik.

 

For første gang finner jeg gleden med å ikke tenke på hvor jeg skal gjøre av jakka og hvor varmt det kommer til å bli inne og hvor kaldt det blir ute etterpå.

Alt maset med klær fra Slipknot og Slayer i fjor er forsvunnet som dugg for solen.

 

(Jeg håper de lufter i Spektrum.)


Gåtte

Sånn ja protestant-glupinger, spark politibilene og gå til angrep på politifolkene, det er jo deres skyld at de er sultne i Afrika og omegn.

 

Ekstreme folk må være den største gruppa med idioter som fins her i verden.


Sin City

Nå kommer jeg nesten rett ut av kinoen etter å ha sett Sin City sammen med Koira

 

Jeg skal begynne å røyke 40 om dagen, anlegge 3-dagers skjegg og aldri smile mer. Jeg skal kjøpe meg frakk og pistol, helst en revolver, feie over nok horer til å kunne stille ett-par-tre lag til Tippeligaen hvis det skulle bli uforusette resultater og skaffe meg akkurat nok hår til å kunne gre det bakover.

 

Jeg skal flytte fra Råholt, Eidsvoll. Jeg skal "bli kjent med" ei vakker jente noen anser som verdt å drepe, la henne dø og legge ut på personlig vendetta.

 

Eventuelt kan jeg bare se filmen så ofte jeg kan når den går på kino, vente til den kommer på dvd, kjøpe og watch it some more.

 

Det er uansett billigere enn å røyke 40 om dagen.


Dog eat dog

Fått igjen på skatten?

Litt usikker på hva du skal bruke pengene på?

 

Her har du i hvert fall verdens styggeste hund.


Rasshøl

Jeg vet ikke om jeg leverer noen god søknad om å være et bra menneske når jeg fjerner lyden på tv'en og Live 8 for å høre på "A Time to Die" av Mayhem.

 

Men samme hvor mye Sir Geldof ønsker å redde verden så vil det aldri funke så lenge den eneste stormakten på denne forlatte planeten reparer ting med å sprenge de sønder og sammen.


Agurk

Jeg begynner å forstå hvorfor ikke folk oppdaterer. Det skjer ikke en dritt. I og for seg deilig, intet nytt er godt nytt også videre.

Det er jo ikke akkurat det at kvaliteten på egne innlegg har skutt i været den siste tiden heller.

 

Kjøpte meg Mezmerize av System of a Down i dag. Jeg tror jeg kanskje er på vei til å bli litt skuffa, men litt tidlig å si. 


hits