Make funny time

Når jeg her en dag skulle prøve å fortelle min søster om hva som var så morsomt med kubjelle, Blue Öyster Cults "(Don't Fear) the Reaper" og hvorfor jeg mener Cristopher Walken er en av mine favorittskuespillere fordi han gjør så mye rart fikk jeg ikke gjort det sånn uten videre. Noen av dere har kanskje skjønt hva jeg sikter til.
Har du ikke det kan jeg desverre ikke legge ut et klipp fra youtube fordi det viser seg å være slik at alle som èn har blitt fjerna på grunn av opphavsrettigheter.  
Men det er selvfølgelig SNLs "More Cowbell"-sketsj jeg snakker om. Om orker du en noe skral kvalitet kan du se herligheten her.

Orker du ikke dårlig kvaltitet så har jeg også noe til deg også, men det er nok bare nyheter.Mmmm, nice pussy.

Verden er ikke som den en gang var. Nå tar det for eksempel lengre tid å leve.

Etter at dagen startet dårlig og fortsatte i bratt nedoverbakke fant jeg ut at noe måtte gjøres, så da satte jeg på musikk, gikk tilbake til kjøkkenet  og tok med meg kaffekanna med kaffe fra en litt kjedelig frokost, en kopp, fisket ut Kjell Askildens "Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten" (den med tegninger av Håkon Bleken.) (Fine de, forsåvidt.) ut av bokhylla og la meg på sofaen.

Det var faktisk så godt å ligge der, ikke høre regnet og ikke tenke på dårlig dag, ja så godt var det faktisk at jeg tok meg selv i å tenke at hadde jeg vært glad i røyk, slik som jeg en gang var, og hadde jeg likt å røyke alene slik som jeg aldri har gjort ja så hadde jeg faktisk røyket ganske mye. Og drukket kaffe og lest Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten og vært fornøyd.

Men slik er det altså ikke men jeg er ganske fornøyd alikevel jeg.

hits