Hei sveis

Ja, da ble det klart, Eli Hagen har fått deg og meg til å betale for håret hennes. Personlig liker jeg å ha litt kontroll over hva jeg svir av mine slanter på, og derfor føler jeg for å komme med denne henstillingen:

Eli Hagen, gå og klipp deg. Den eneste som har verre hårsveis enn deg må være gode gamle profetfienden Vebjørn Selbekk. Og det er med knapp margin; hans hår kan diskuteres om i det hele tatt er ekte vare.

Til alle dere andre som mener jeg setter meg selv som et eksempel på knall sveisføring: Jeg er selvfølgelig ikke noe godt eksempel selv. Jeg har gjerne hjelmsveis (uten bruk av hjelm) eller putehår, men den store forskjellen er at jeg betler selv for å fjerne tustene, jeg ber ikke dere gjøre det i et kamuflert forsøk i å være gift med en fyr på tinget. Eller dame da, jeg har ikke det med å være gift, kjærste eller samboer med menn. Jeg har forsåvidt aldri vært gift med ei dame heller. Eller samboer. Jeg tror jeg gir meg før Helene begynner å lure.

Missing Link

Sommer har aldri vært noen curlingtid, og jeg vet at han har lagt opp. 

Men alikevel tar jeg meg selv i å savne Pål Trulsen, sånn i det store og hele.


Tre måneder med dårlig sledeføre

Sikre tegn på at sommeren er her:

- Alle som går rundt og klager på at det er så kaldt går og klager på at det er så
varmt.

- Avisene begynner å bli fulle av folk som har vært smarte nok til å putte foten i gressklipperen.

- Menn begynner å lufte lillemannen på naturens vegne i den minste antydning til skog.

- Naboen plystrer på noe som kan minne om en slager fra syttitallet, men ingen er nok helt sikker på hva det er han egentlig plystrer på.

- Folk får en utpreget sans for å dele sin søppel med andre.


Koz og klemz

I dag slo jeg ihjel tre kvarter i en bil med den nye plata til The Cumshots og Dagbladet. Jeg greide til og med å være interessert i det som sto. Vel, noe av det.
Jeg har ikke hatt det så digg på lenge.

Etterpå gikk jeg og mamma på kaffebar og jeg ble med ett veldig klar over at gulrotkake og en Barista Spesial aldri vil kunne gi meg samme gleden som en sigg og en halvliter.


Reprisepremiere

Nå som NRK har streika i en uke, så antar jeg at de ligger en uke etter i sendeskjemaet. Og det kan jo fort bli et problem, for en dag har som kjent bare 24 timer og en uke har som kjen t bare 7 dager, så man får liksom ikke klemt til med doble programmer for å få tatt det igjen.
 
Betyr det at Kongens Nyttårstale kommer 7. januar?

Going to hell in a handbasket

I dag er det som kjent 06.06.06, dagen alle er redd. For alle dere som frykter at Helvete er løs, så husk at det kunne ha vært verre, tenk om dagen hadde falt på fredag den 13.?

Skjøre til skjosken og skjøpe skjylling og skjole

Jeg lider av et helligdagssyndrom. Hver gang jeg skal bestille noe over internett så faller det i perfekt timing med en eller annen helligdag eller to, og gjerne med en helg i mellom også.

Problemet mitt nå er at jeg bestilte meg ny mobil (Samsung D600) på torsdag. Men det jeg ikke visste var at utenabbonement.no faktisk var så kjappe som de lovte (en til to dager leveringstid) og at hentelappen fra posten dermed hadde dumpa nedi postkassa allerede på lørdag.

Så nå har helligdagssyndromet (og helga) backfired on me, så jeg må alikevel vente helt til tirsdag med å hente vinduderet.

?

De som klarer å gjette hvorfor jeg har link til traileren til Apocalypto av Mel Gibson skal få stjerne i taket og kryss i boka eller hvordan det der nå var igjen!

Jeg skal gi noen hint (legger til nye nå og da):

 - Har ikke noe med handlingen i filmen å gjøre.
 - Er en lett blanding av morsomt og fiffig.
 - Ganske hårete. 
 - II

Det smaker dritt, det er det det gjør.

Det imponerende med den Imsdal-reklamen med det paret som viser sine fiffigste kampsporttriks og hu dama som ser ut til å ha fått et par meter for mye med sene i kroppen når hun ble født er ikke det at hu klarer å strekke seg hit og dit, men snarere at hu klarer å helle i seg så mye Imsdal med smaken av pære og ingefær uten å komme med en eneste grimase.

hits