Timelimit

"Vet du at havet stiger hele tiden? En centimeter i året. Og landhevingen er i gjennomsnitt bare 4 mm i året. Det går ikke opp."

Mattias i Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

-

Dette skal være sommeren jeg husker som sommeren jeg ikke vil huske.

Egentlig er det helt greit.


Tvilling

Jeg tror det eneste som virkelig skiller meg og Mattias i Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er at jeg allerede synger i band.

 

Jeg gruer meg til å lese de siste 50 sidene og dermed miste en venn.


Et skikkelig magadrag av en oppdatering

Det har skjedd mye i det siste, uten at jeg har følt for å fortelle noe særlig mer enn det akkurat nødvendige bare for at jeg skal få lufta det og være fornøyd med å late som om folk bryr seg.

 

Men jeg har funnet ut at jeg er ekspert i å synes synd på meg selv, noe jeg strengt talt bør kutte ut. Særlig når jeg ikke trenger det fordi jeg om ikke annet har blitt kjent med et utrolig flott menneske. 

 

Akvariet har fått to nye beboere, en gibbiceps og en otocinklus. Algespisere begge to, ancistrusen jeg kjøpte ble bare borte uten at jeg kan forstå hvor den har tatt veien. Og algeproblemet har faktisk blitt en del større, så det var på tide at jeg tok affære. Skal kline til med noen kjemikalier også, skal til Oslo en dag og handle. Liker ikke kjemikalier, men liker ikke alger heller.

 

Har funnet ut at jeg pr. dags dato har ca. ti tusen kroner mer på kontoen enn jeg trodde, og med de 1100 kronene med mitt navn på som plutselig dukka opp i stua så skal jeg kjøpe meg nye briller. De jeg har nå er stygge, skeive og jeg ser dårlig med dem.

 

Ellers har jeg vært med på innvielsesfesten av grillhytta til søstra mi! Koselig liten stue jeg er villig til å sitte flerfoldige timer i.

 

Nå skal jeg gå og dusje. Har flytta på noe sånt som 4 tonn sand (ca. 15m3 på svoger'n min og meg til sammen) og det ser ut som jeg har fått beina til en pakistaner. I og for seg litt morsomt, men du verden så grisete.

 

Også har jeg klipt meg! Men når jeg pent ba om noen få millimeter maskinkort fikk jeg huden full med beskjed om at det var uaktulet fordi jeg så for bra ut til å ha sånn kjip sveis. Tror jeg skal klippe meg hos hu dama mye mye mer. At jeg ikke er hundre prosent fornøyd får heller være det samme gitt!


Drit i det 'a!

Kan forfatterne av bloggene jeg leser vennligst slutte med å slutte og skrive når det er pent vær  ute og sommmerferie?

 

Makan.


It's when you hope everything goes to hell

Note to self:

 

Don't belive in better days.


Gorgoroth - Twilight of the Idols - In Conspiracy with Satan

...og i serien Cd-cover du ikke viser mamma beveger jeg meg hjem til Norge når jeg nå presenterer cover nummer to:

 

Gorgoroth - Twilight of the Idols - In Conspiracy with Satan

Britney, gå hjem og vogg

 

 

Ja, det er en kirke som står i brann. På ordentlig.

 

Norsk svartmetall med noe helt eget.


"Josh never asked for much"

Cameron Diaz er ikke så snill alikevel.

10 sanger jeg må høre før jeg legger meg

Rekkefølgen er så som så.

 

Muse - Plug in Baby  {Tøff, rett og slett}

 

Monster Magnet - Space Lord  {Takk til amygdala}

 

Megadeth - Train of Consequences {I'm doing you a favour, cause I'm taking all your money}

 

Motörhead - Overkill  {Doble basstromer hele veien. Og en gitarsolo som liksom ikke tar slutt}

 

Rancid (orgn. NOFX) - Stickin' in my Eye  {Kill beneath the camera, watch the world begin to cry}

 

Slayer - South of Heaven  {Before you see the light you must die}

 

Tömmermenn - Sorte Menn  {Ikke vekk meg, la angsten få sove}

 

KoRn (orgn. Pink Floyd) - Another Brick in the Wall pt. 1,2 & 3.  {Pink Floyd, Men KoRn}.

 

Gwar - Happy Death-Day  {There's only one way to save you. Rape and maim and enslave you}

 

Gorgoroth - Litani til Satan  {Tungt og ufattelig svart. Heia Norge!}


Nesten skikkelig full

Var på besøk hos noen i dag, hadde det kjempefint. Svoger holdt seg edru bare for å få henta meg en time etter at bussen gikk, vi dro til Tom Erik og spilte poker sammen med broren til Tom og Stian, gitaristen i bandet. Fikk 3. plass etter at alle mine chips bare sånn uten videre havna på bordet. All out her altså.

 

Dagne er forbanna deilige om dagen. Så deilige som dagene kan bli når livet står på vent selvfølgelig. 

 

Et år siden jeg dimmiterte fra frosvaret i dag. Eller i går, alt ettersom. Er vel egentlig søndag nå, men har ikke sovi enda så er vel egentlig lørdag enda.

 

[Det er rart med det, er man full leser jeg mye mer korrektur!]  

 

 


 

Edit: Det er faktisk overraskende hvor godt det hjelper å utsette senga en time og heller ta noen solide gass med H2O. Og å ta en dusj dagen derpå selvfølgelig.  Ser forsåvidt at "korrekturlesinga" ikke er så mye verdt...  


Brujeria - Matando Güeros

...og i serien Cd-cover man ikke viser mamma presenterer jeg i dag:

 

 Matando Güeros av Brujeria.

Britney; legg deg.

 

 

 

Dødsmetall fra Mexico. Helt i klasse med Cannibal Corpse.


Les øl.

Les og lær. Og ta deg en øl.

Tirsdag. Nok en gang.

CSI: NY-episdoen som gikk i kveld må være noe av det klammeste jeg har sett. Nok en grunn til å savne bare gode gamle CSI enda mer.  

 

Jeg "stjal" verdens tøffeste høretelefoner i dag. Stedet fatterns onkel bodde på før er full av gamle skatter som var mer eller mindre bare å ta med seg hjem, så da stakk jeg av med et par høretelefoner digre som fy, med spiralkabel og mulighet for å velge mellom stereo og mono og volumkontroll på hvert øre. Bilde kommer.

Tror kanskje jeg velger å sove med de på meg i natt.   

 

Tror jeg bytter tilbake til gamle stygge bildet på MSN, det jeg har nå er av meg selv, og noen mener det er Bender de sankker med, en ire med navn Daniel [Det er han som har laga det usedvanlig flotte bildet jeg bruker her, bare til meg!] mente det var Terminator og ei dame fra Haugesund trodde jeg hadde på meg matrosdress. Det er harde bud. 


Filthy luck

Er det bare jeg som føler meg litt nedfor når jeg har det utrolig digg?

 

Er livredd for å stresse nå, men greier ikke vente.


Da Aldrin Mortor

Nå har jeg også begynt å lese Da Vinci koden. På norsk. Dan Brown kan vite veldig mye om veldig mye rart, men at en mobiltelefon ikke ringer når den er tom for strøm, det vet han tydeligvis ikke. Og at jeg blir drit lei av å lese førti siders utretning om alt Robert Langdon kan, det bryr han seg selvfølgelig ikke noe om. Skulle jo bare mangle. Javisst er det interessant, men javisst mister jeg interessen!

Men jeg gleder meg noe jævlig til filmen.

 

Så har jeg kjøpt meg Buzz Aldrin. Hvor ble det av deg i alt mylderet? av John Harstad. Jeg som aldri kommer til å bli noe annet enn nr. 2 gleder meg som dritt til å lese den.  

 

-

One does not simply walk into Mortor. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ler så jeg nesten må skifte boxer hver gang jeg ser på.


Band-managing 404 not found

Jeg har en gang fortalt at det er greit å spille i band. Det trekker jeg mer eller mindre fra nå. Er nesten så jeg har lyst til å slutte, men ikke faen, som alle andre er det her noe jeg drømte om når jeg var liten. Kommer vel aldri til å bli noen Beatles, men det driter jeg i. Liker ikke Beatles uansett.

 

Greia er at vi skulle ha konsert neste fredag, men den ble avblåst i dag, fordi trommisen ikke gidder å spille med den ene gitaristen vår. Etter å ha spilt med han i 15 minutter.

 

Jeg har hele tiden sagt at det på en måte var dumt å si ja til den jobben her, fordi vi ikke får noe for det. Og skal vi spille på Texas i sommer så hadde det vært greit å ikke spille et lass med sanger folk har hørt før, skal vi trekke folk så nytter det ikke å stå der som en reprise av seg selv. Og å lære seg nytt materiell tar tid.

Men nå var jeg engang innstilt på å spille neste fredag, begynte faktisk å glede meg.

 

Men nå står vi på bar bakke igjen, uten spillejobber (inntil vi får den på Texas) og enten så mangler vi gitarist eller så mangler vi trommeslager


Play along

Vi skal ha konsert på Bankplassen i Eidsvoll (teltet skal nok synes fra nye sundbrua) 17. juni! Vi er satt opp til å spille 17.10, og 8 band spiller. En hel liten festival det er altså.

 

Koster 50 spenn å komme inn, vær helt ærlig med deg selv nå og innrøm at du hadde enten brukt de penga på sigg eller godteri og ingen av de delene er helt sunt for den smekre kroppen din, er det vel? Og hva er vel bedre da enn litt friskluft og herlige coverlåter av alt fra Venom til Pennywise?

 

Ja også er det rusfritt, så alkoholen får heller ikke ødelagt deg.

 

[Da får jeg forsåvidt heller ikke drukket meg til mot]


Typing with surround. I've fallen in love.

Først kom grevlingsangen så kom den her. Har noen fler i den samme "serien", så si ifra. I've fallen in love.

 

Dessuten har jeg kobla den bærbare pc'en til stereoanlegget i stua. I've fallen in love.

 

Og sørg for at du laster ned Uninteded av Muse. (Vær sikker, last ned alle Muse låtene du finner.) I've fallen in love.

 

Edit: Bør vel helst kjøpe platene.


Colargol: sannheten

Jaja, det er ikke stort annet enn å si at hadde jeg vært liten på 70-tallet og skulle se på barnetv hadde jeg i hvert fall ikke sett på Colargol! Eller det hadde jeg vel, for var vel ikke så mye annet å se på.

 

- Enkelte karakterer ser direkte morderiske ut, men de har klær. Colargol selv er splitter naken. Men han ser ut til å ha en blå sløyfe, så jeg bomma ikke så veldig. Og han er så brun en jeg trodde, men hvit på magen. 

 

-Ellers så vet jeg faktisk ikke om han var redd jentelus eller hvem vennene hans er, annet enn at enkelte av dem ser ut til å være villige til å knerte deg for et godt ord og en øl på puben. Jeg er tilbøyelig til å være like redd Colargol som Mr. Nelson.

 

- Colargol skal vistnok være veldig misunnelig på fuglene som hadde så fin stemme. Så om en meis er vennen hans er faktisk mulig.

 

Da vet jeg det altså. Mysteriet Colargol er blitt litt mer klart for meg.

 

Bilder finnes her.


Colargol

Bjørn, svoger, sang på Colargol-jingle når vi spilte dart her en kveld, og det var da det slo meg. Jeg har ikke noe forhold til Colargol.

Det her vet jeg: Han var på tv fra ti til tolv. I en av de siste episodene (sånn som jeg forsto det) var han i den vilde vesten å skøyt litt, noe som skapte rabalder i de tusen hjem. Hadde det vært så jævla mye bedre å latt han bli skutt? Anyhow, det er ikke det her det skal handle om.

 

Nå skal jeg resonere meg frem til hvordan Colargol var.

 

- Han smiler. Man er ikke på barnetv og ser sur ut. Untatt det ene toget i Lokomotivet Thomas  selvfølgelig, men det var for å skape en motvekt.

 

- Det gikk på 70-tallet. Folk var glad i farger på 70-tallet. På den andre siden, folk var ikke så glad i å gå med klær på den tiden. Serien er vel fra Tsjekkia eller der omkring, og om Colargol var et middel for å vise hvordan det var i Tsjekkia på den tiden (antar det var litt rævkjørt hva rikdom hos folket angår) vet jeg ikke. Men jeg tipper på en helt gjennomsnitlig skjorte og en bukse. Blå. Colargol selv var litt lysere brun.

 

- Det handla om Colargol som gikk rundt å hjalp folk tipper jeg. Pedagogikk vet du. Gjør som Colargol. Så dreit han på draget av og til, men til slutt gikk det bra. Om mora hans var med er jeg usikker på, men det åpner jo for et vell av nye muligheter av episoder. Som "Colargol får høl i buksa" og "Colargol finner ikke veien hjem".

 

- Colargol har mange mange venner. Over alt. Blandt annet kanskje en skilpadde eller en meis for eksempel. Men ingen edderkopp, for den er mannevond. Colargol er glad i vennene sine, og det er han hovedsaklig for at de små barn skulle lære seg å bli det samme.

 

- Colargol er overraskende lite redd for jentelus.  

 

I morgen skal jeg se hva jeg finner ut om Colargol på intenett. Kjenner jeg gleder meg litt!


Bokføring.

Amygdala told me to.

1. Hvor mange bøker eier du?

Tja. Trekker man fra de skolebøkene jeg aldri fikk solgt har jeg ikke så mange... 10-11 stykker kanskje. Jeg leser en del, men leser andres bøker, haha.

2. Hvilken bok var den siste du kjøpte?

Doppler av Erlend Loe. Tilbud gjennom bokklubben mamma er medlem av.

 

3. Hvilken bok var den siste du leste?

Driver et stykke uti Den Guddommelege Komedie av Dante Alighieri. Ikke på latin, men på nynorsk. I fail to see the difference. Men den siste jeg leste kan ha vært Villmarka taler, måtte se om de bildene jeg fikk i hodet som liten når jeg leste den da var de samme som nå. Det var de.

 

4. Nevn fem bøker som betyr mye for deg, og som du har lest mer enn tre ganger.

Villmarka taler av Craighead George. En av de første ordentlige bøkene jeg fikk når jeg var liten.

 

På eventyr i Tusseland av en eller annen tysker tror jeg. Men Fritz Baumgarten har laga tegningene jeg som liten syns var kjempefine, men som jeg nå synes ligner litt for mye på noe Hitler kunne ha beordra tegnet. 

 

Tatt av kvinnen av Erlend Loe. Betyr nok ikke så alt for mye for meg, men hadde nå engang lest den først en gang, så gjorde jeg det en gang til og så hadde jeg særemne om Loe og da leste jeg den nok en gang. Men det er igrunn en god bok.

 

Rødstrupe av Jo Nesbø. Jo Nesbø er forbanna god på å skrive bøker, og Rødstrupe er en god bok. Og så dårlig på navn som jeg er må jeg lese de noen ganger. Og Rødstrupe har jeg lest mest. 

 

Jeg greier ikke komme på fler... Har lest mye, men leser ikke de samme bøkene fler ganger så ofte. Fiser på med en edit av innlegget hvis jeg kommer på noe!

 

5. Oppfordre fem personer til å fylle ut denne i sin blogg:

Tom, Søstern , Koira, C, og jeg veit ikke om fler som ikke har fått den alt.


hits