Svenskefaen

Tio små moppepojkar og SLAYradio Mastering Swedish.

 

Hva skulle vi gjort uten söta bror.

 

Krokodillene jeg kjøpte er egentlig litt ekle. De er gode, men veldig bløte og store. Putt en søt bjørn oppi et glass med vann i noen timer og du har noe av det samme resultatet. Bare at krokodillene har smak, selvfølgelig. Alt i alt er de norske bedre.

 

Om jeg har noe fortelle? Næh. Fortsatt smått forkjøla, har ikke vært så lenge forkjøla siden krigen. Patman har kanskje klart å skaffe oss trommis i bandet, og jeg får ikke helt plassert enkelte av mine følelser.

 

Men har fått dilla på Daim om ikke annet. Pizzatryne i morgen? Ganske sikkert. 


=) & =/

Gladdeppa.

 

Hvorfor er det sånn at når jeg er drit-trøtt hele dagen, bestemmer meg for å høre på musikk og har finni fram discmanen, satt i cd'en, satt meg godt til rette i senga og gjort meg klar tl å høre på cd'er mens jeg leser tekst så sovner jeg nesten med en gang? Det er forsåvidt greit.

 

Men når jeg skrur av, tar av meg øreklokker og legger meg til å sove, da ligger jeg lys våken! Faen.

 

Var i burdagen til søstra mi i dag! Jævlig mye kaker. Var koselig, og avslutta med noen runder med dart med Bjørn og pappa. Fikk første, andre, tredje og tredje plass, i en annen rekkefølge. Må skaffe meg elektrisk dart en gang, det er mye moro.


Shopping

Sverigetur i dag! Tom Erik med dame inviterte meg med til söta bror, og da var det bare å bli med. Cola-brett, 1 kilo krokodiller (yay!), pose med M&M's uten nøtter og en flaske vin til mor og far for tort og svie.

Og White Pony av Deftones. Med Passenger og Digital Bath. Fornøyd. Her skal det høres til ørene begynner å løsne. De får ikke falle av, for da mister jeg brillene.

 

Hyggelig som jeg er sov jeg i bilen begge veier, men synes du det er trist så er det her tristere. 


Tidsklemme

Kanskje på tide å fôre fisken? Næh, det er jo fortsatt tidlig på dagen, og det er mygglarver i dag.

Kaffen på kanna kald? Rart. Er jo fortsatt tidlig på dagen.

Sulten allerede? Det er jo bare tidlig på dagen!  

Det er kveldsaktig ute? Jaja, blir vel dårlig vær igjen, det er jo for tidlig på dagen til noe annet.

Pluss 5 timer på Jak 2-lagringa? Må sjekke klokka på maskinen, har jo ikke spilt i 5 timer enda. Kan ikke ha rukket det, klokka er jo ikke mer enn...

Hvor er klokka mi?

Der ja.

 

Kanskje ikke så rart kaffen er kald når det er 10 timer siden den ble kokt, ikke så rart jeg er sulten når det er 8 timer siden jeg spiste og det er i hvert fall ikke rart det er kveldsaktig ute når det er kveld.

 

Laptop på verandaen, nå. (Er det sånn det føles med frisk luft) 


Morgengaming.

Sitter å hører på Måneskinnsonaten av Mozart, spiser brød med Hapå og kverner på en konspirasjonsteori jeg kanskje kommer tilbake til.

 

I går kjøpte jeg meg Resident Evil Outbreak og Jak 2 Renegade. Det som en gang var et reinspikka barnespill har blitt Jak and Daxter møter Red Faction møter Grand Theft Auto. Daxter, den lille oransje dyret på skulderen til Jak som i eneren nøyde seg med å surmule litt har klart å drikke seg full og stirre på puppene til ei dame i en og samme scene. Hurra for barn her altså. Dessuten har Jak begynt å snakke og har blitt noe forbanna, så det helt store barnespillaspektet er rett og slett forsvunnet som dugg for solen. Litt skuffa, men gønnern hans er jævlig kul. 

 

RE Outbreak har jeg ikke prøvd enda, men regner med at det igrunn er dårlig. I mitt stille sinn vil jeg jo bare sammenlinge det med RE 2, og da har det jo tapt for lenge siden. 


Barføtt minefelt

Det er kjedelig å vente på mail.

 

Ikke har jeg sett ancistrusen min på flere uker heller. Vet at det ikke er så farlig, ettersom jeg veit at svogern min har en fisk han ser en gang i kvartalet omtrent. Men problemet er at jeg har bruk for en ancistrus som spiser litt alger, ikke en som leker nål i høystakk. 

 

Bestemte meg plutselig for å ta av meg sokkene i sta. Forkjøla som jeg er gikk jeg med ullsokker, og de var litt store, så da ga jeg bare faen i å dra dem på meg for den firehundredeognoe gangen. 

Det er litt godt å gå barbeint egentlig. Sett borti i fra det at man får supergrep på gulvet, i hvert fall i forhold til med ullsokkker, så å gå kan være farlig. Jeg er ikke fremmed for å sparke borti ting, så jeg skal snart montere på vernetupp og leggbskytter. Noen må vel være interessert i noen ekstra kontanter for et lite inngrep?  


Hårball

Jeg prøver å holde bloggen min relativt fri for sport. Ettersom mitt liv av enkelte mennesker nok vil karakteriseres som nitrist, så sier det seg selv at det ikke skjer mye, og ettersom jeg har et ansvar som blogger (dog med kvalitet før kvantitet) å proklamere enkelte ting, så får jeg gjøre det.

 

Anyhow, jeg så sånn halvveis på landskampen i dag. Kan ikke si så mye om den, har ikke peiling på fotball og ikke så jeg så mye heller. Hadde besøk av Jorunn og Bjørn så måtte jo ta ansvar å leke med deres to hunder.

 

Men etter kampen er det jo tid for intervjuer. Og da så jeg det:

Alle de norske landslagspillerene untatt Espen Johnsen i mål som er skalla er like variert på håret som et gjennomsnitlig svartmetallband. De har akkurat samma sveisen hele hurven! Panneluggen plassert taktisk til høyre over øya og resten av håret litt diskrè bustete med nok guffe i til å stoppe en tanks. 


Love hurts.

Før du begynner lese dette innlegget, trykk her.

 

Først: en livsløgn. Jeg trodde det var Alf Prøysen som hadde skrevet Tordivelen og flugua. Men det var det ikke. Sangen jeg har fått dilla på hver gang jeg hører navnet Marion (fordi jeg trodde han sang pire mitt mitt marion) var så slettes ikke skrevet av Alf Prøysen. Sangen er rett og slett så dritgammel at hvem som har skrevet den har kokt bort.

 

Men det skal jeg klare å leve med. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg fant ut at trippe tripp, som jeg var hellig overbevist om at var en som tok følge med Lisa som gikk til skolen, ikke var noe menneske eller dyr (jeg forstilte meg en slags mellomting), men var lyden fra skoene hennes. Trippe tripp det sa. Hva sa trippe tripp? Det visste jeg ikke. Og det fant jeg aldri ut. Men også det var helt greit for naive meg, Lisa må da få ha følge til skolen hun som alle andre. Overraskelsen ble altså ikke så liten når jeg fant ut at det var skoene hennes som sa trippe tripp.

 

Uansett, teksten til Tordivelen og flugua handler ikke overraskende om en tordivel og en flue. Todivelen er hypp på kjærring, Flua er sånn passe klar for gubbe, men slettes ikke klar for tordivel-gubbe. Flua har, alder på visa tatt i betrakning, fullstendig rett til å være grinete fordi tordivelen hører til en annen del av samfunnet. Rang som det heter.

 

Jeg siterer: <<For når du graver i muld og jord, Pirion!
                  Så spiser jeg ved kongens bord

                  Piri mitt mitt osv.

 

 

                 Og når du ligger i åker og eng, Pirion!
                 Så sover jeg i silkeseng 

                 Piri mitt osv.>>

 

Klasseskille her altså. Men den store overraskelsen ligger i sjette vers. La meg sitere nok en gang:

                <<Men da slo tordivlen flua på kinn, Pirion!
                "Detta ska du ha att for kjæften din!"
                piri mitt osv.>>

Her ser vi altså at tordivelen ikke mindre enn klapper til flua. Tordivelen er mannen, flua er damen. Mannen slår damen. Disse er ikke gift engang! 

 

Nå gidder jeg ikke sitere mer, har gått lei av å ctrl c ctrl v, men det slutter med at de har et heil dundranes bryllup. Tordivelen viser sin kjærlighet til flua ved å slå alt han makter, for kanskje å få flua på bedre tanker.

Da er vel ikke selvmordsbombing annet enn et gedigent kjærlighetsbudskap?


Memo to self

{Noen ganger, sånn som nå, angrer jeg på at jeg ikke kalte bloggen "alt f4")

 

Bloggen kan brukes til så mangt. Den bærbare pc'en også.

Kommer ikke på nettet med den stasjonære pc'en for øyeblikket. Modemet finner ikke 769 eller hva det nå var. Og jeg hadde jo selvfølgelig en masse planer om nedlastinger, men det slipper jeg nå altså.

Derfor; memo to self.

 

Husk å laste ned Madrugada - The kids are on high street eller hva den nå heter.

Og last ned fler Brujeria låter!

Og Bathory. 

Og se om du ikke finner noe CSI-låter.

 -

Og fortsett med å lure på følgende: Hvordan i grøtens innerste sorgsvarte netter kan jeg sørfe på denna dataen men ikke den nede!?


Leon

Hvor får man tak i leiemordere?

 

Det er ikke det at jeg har tenkt å ta noen av dage, det frister kanskje litt, men har ikke økonomi til å ha noe imot noen så mye.

 

Jeg bare lurer på hvor man får tak i leiemordere. Fins de egentlig?


Sick guy needs company. And gets it. Vel, var vel mer company-ish.

De siste dagene har jeg stått på hodet nedi et hull fordi jeg hjelper Bjørn, svogeren, men å lage grillhyttehull. Grillhytta trenger grunnmur. Grunnmur trenger hull, og hull trenger noen til å grave det.

Var til og med på øvelse i går, og fant til min store overraskelse ut at jeg kan nesten Disconnect av Megadeth. Og Heaven Knows og Join the Ranks av Rise Against sitter snart de også. 

Så i går var jeg støl, hes og ikke så verst fonøyd med meg selv.

 

Men å stå med hodet nedi grillhyttehull gjør noe med helsa. Og jeg er som er mann, gutt eller... ja, jeg har utovertiss i hvert fall, jeg kan da sutre så mye jeg vil. Men det er ingen hjemme.

Og jeg er nok litt syk, fordi jeg i min jakt på noe å ha vann å svelge pille med i glemte å ta pilla i munnen før jeg drakk. Jaja, pity me med andre ord!

 

Men mens jeg sitter her i min egen dritt så kommer jammen følgende gjestebokinnlegg fra C på Blink. "ey...duden med morsomme bloggen :)"

 

Litt friskere nå!


Ego.

Man legger seg ikke enda gjør man vel. Kom jo selvfølgelig over enda en slik en sånn en spørsmål-tingest, og jeg har blitt en sucker for sånne.

MEG:
001. Navn: Erik.
002. Født: 3. august 1983
003. Sted: Stensby
004. Religion: Misantropi er kanskje ikke noen religion, men så nær som jeg kommer.
005. Utdannelse: Nada.


VISUELT:
006. Hår: Mørk blond. Nitrist.
007. Øyne: Blå
008. Høyde: 180 cm. Sånn ca.

STIL:
009. Klær: Ehhh.... Sånn litt vanlig det vel? Bare at jeg ikke bruker det helt vanlig noen ganger.
010. Musikk: Svartmetall. Men nå er det mye mer enn det.


AKKURAT NÅ:
012. Har på meg: Skjorte, slips, skjorte igjen, bokser, dressbukse og sokker.
013. Ser på: Dataen vel. Og WRC på EuroSport.
014. Tenker på: At jeg bør legge meg.

SISTE JEG...:
015. Kjøpte: Indisk glassmalle og Jak and Daxter. UIkke samtidig, men omtrent.
016. Spiste og drakk: Is og cola.
017. Leste: Programmet for feiringa på Eidsvollsbygningen.
018. Så på tv: Minus WRC så var det nyhetene på TV2.

ENTEN ELLER:
019. Hjemmekveld eller party: Hjemmekveld. Eller er partyet hjemme også?
020. Te eller kaffe: Kaffe.
021. Øl eller vin: Øl. Hvem faen liker vin?
022. Katt eller hund: Hmmm... Katter er litt mer selvstendige og klarer seg mer aleine.
023. Kassett eller CD: CD. Men det er mye sentimental verdi i kassetter, for all del. 

HAR DU NOENGANG...:
024. Datet en av dine bestevenner? Nei, han er jo en gutt!
025. Elsket noen så høyt at det har fått deg til å gråte? Tja.
026. Prøvd narkotika? Nei. Øl er faen meg dyrt nok!
027. Brutt loven? Ja.
028. Rømt hjemmefra? Nei, det tror jeg ikke. 
029. Brukket noen bein ? Nope.
030. Slåss? Fått juling, men aldri klart å hevde meg noe særlig, hehe
031. Hatt en døden nær opplevelse? Er nærmere døden for hver dag som går.
032. Vært utro? Nei. For det første har jeg heller labert dametekke så å ødelegge et forhold på den måten blir for dumt. For det andre har jeg et heller labert dametekke så å skulle ha muligheten når jeg allerede har den er det heller liten tvil om at skjer.

ER DU...:
033. Vegeterianer? Njet.
034. Flink i sport? Teller lommetennis?
035. Flink til å synge? Er nå en gang vokalist i et band, men talentet får andre avgjøre.
036. En god skuespiller? Liker å tro det. Men hvem gjør ikke det.
037. Sjenert? Ja.
038. God til å fortelle historier? Er en jævel på "Göran og meg", ellers er det labert.

FAVORITT...:
039 Band: Dimmu Borgir. Og Tool. Og mange andre.
040 Film: Alt med glorifisert blind vold.
041 På tv: C.S.I., WRC, The Simpsons, Everybody loves Raymond, Typisk Norsk, Mythbusters
042 Tegneserier: Lenore. Og Pondus. M!
043 Bøker: Ti små negerbarn av Agathe Christie. Jo Nesbø er en jævel på bra bøker.
044 Spill: Tv-/dataspill eller brett? Eller kort? Mange, av alle. Grand Theft Auto: San Andreas, Final Fantasy VII, Quake 2, Scrabble,  Mad (både kort og brett) og Fase ti. That about sums it up.
045 Sport: Bilsport.
046 Dyr: Fisk.
047 Drikke uten alkohol: Coca Cola eller vann.
048 Drikke med alkohol: Øl.
049 Mat: Pizza eller taco.
050 Bil: Jeg som ikke har førerlisens (for et ord! Lisens!) har ikke så mange bilfavoritter. Volva V70 av de nye syns jeg er fine.


Göran og meg. Hvordan få seg nye venner på nasjonaldagen.

Fin 17. mai!

 

Mennesker som ser etter han i dressen, hun i bunaden og han gamle mannen med stokk som går under navnet bestefar burde kanskje vurdere å gi dem en mobiltelefon?

 

Men uansett, har jeg hilst på Göran Persson i dag? Å ja da. Har svoger'n min det på film? Oh hell yeah.

Han og Bondevik gikk 2 meter fra oss, så da nikka jeg og Göran sa hei og jeg sa hei og neste uke innviterer han meg på en runde golf.

 

Det er Göran og meg for alle penga!


Rake

Jeg har ikke så mye å fortelle egentlig.

 

Kan nevne at Tom Erik har fått seg blogg. Han har hatt den en stund, men jeg hadde glemt adressen. Hurra for han altså.

Og at jeg er sykt lei av å plukke små små stein ut av hagen for å redde gressklipperen utover sommeren.

 

Så da vet dere det i hvert fall.

 

Fun anyone?


Motherfuckers do at least get laid

Dagbladet.no har en sak om å gjøre forholdet bedre, hvor man kan lese følegende:  "Det er blant annet derfor jobben har blitt vår største sjekkeplass. De som jobber sammen skjønner hverandre og har ofte både felles holdinger, verdier og personlighet, mener Vennesland."

 

Dagbladet.no kan også fortelle oss at halvparten vil skifte jobb.

 

Jaja.


Nei, du var nok ikke det...

Liv Grete Poirèe måtte innrømme at hun ikke var noen motor.

Dette åpner for et helt vell av nye følelser.

 

Petter Solberg innrømmer nok snart han han ikke er en pizza alikevel

Lise Myhre står fram og innrømmer at "nei, jeg er ingen tusj"

Espen Esther Pirelli Benestad sier til Dagbladet at han ikke helt vet hva han er

Lars Sponheim på sin side finner ut han han ikke var en bonde

Morten Meyer trodde lenge han var en skrivemaskin


Fine fisken død som sild! eller Empty. So damn empty.

Nei nei nei... Hideo Kojima (siamesisk algespiser) er tatt av dage! Døde i natt. Tror han hadde blitt spist på, hadde et hull tvers gjennom hodet. Håper han hadde blitt spist på. Ellers så har jeg et nasty lite problem i vannet mitt. Crap.

Det blir jævlig tomt oppi der når en dør. Selv om det kanskje er i fulleste laget og fisken ikke var er enn 3-4 cm. maks.

 

Men det åpner for nye muligheter i hvert fall. Nå kan jeg for eksempel kjøpe meg en indisk glassmalle til.  


Vi må snakke sammen

Med tilgang til to dataer uten å ha samma ting på begge to så kommer det en del kludder fram for dagen. Derfor, for å gjøre ting litt lettere for dere jeg snakker med og som ber meg sende ting, har jeg forskjellig bilde på msn'en, avhengig av hvilken pc jeg sitter på.

 

Den stasjonære ser slik ut:                   Og den bærbare slik:

Håper det hjalp.

-

Cillit Bang!


Spørsmål da for helvete!

Regelrett stjært av amygdala.

1: Ta den boken som ligger nærmest deg, slå opp på side 18 og finn den fjerde linjen. hva står det?

"ord. Det gjer det mogleg å spekke verdet med <<informasjon>>" Det er i forordet på den oversatte versjonen av Den Guddommelege Komedie av Dante Alighieri. Den med dødsyndene og sånn. Ja jeg leser den. For andre gang.

2: Strekk ut venstrearmen så langt du kan. Hva berører du først?

En cd. For All Tid av Dimmu Borgir.

3: Hva var det siste du så på tv?

Hmm. Litt av Saving Private Ryan.

4: Uten å kikke, hvor mye tror du klokka er?

16:07

5: Nå kan du se. Hvor mye er klokka?

16:37

6: Bortsett fra pc-en din, hva kan du høre akkurat nå?

Deftones - Passenger. Rett og slett en satans bra låt. Jeg sikler.

7: Når gikk du sist ut av huset? Hva gjorde du?

I dag tidlig. Tryna og henta posten.

8: Hva så du på før du kom til denne websiden?

Forsiden til SprayBlogg.

9: Hva har du på deg?

Dimmu Borgir genser, Dimmu Borgir t-skjorte, boxer, joggebuksa jeg kjøpte i militæret og sokker. En grønn, en blå.

10: Drømte du i natt?

Ehhh.... Tror jeg drømte at Melopomene (ildhalen i akvariet) kom under dyna, a la hu derre greia i The Grudge. Mulig det var natt til i går. 

11: Når lo du sist?

Tja... I går kveld tror jeg.

12: Hva henger på veggen(e) i det rommet du befinner deg i?

Ingenting, alt er sirlig kasta inn hulter til bulter i hjemmesnekra hyller. Untatt korktavla og fatterns bilder av Eidsvoll i 24 minus.

13: Sett noe snålt i det siste?

Ja. Jeg kan ikke få nok av den fyren.

14: Hva synes du om disse spørsmålene?

Helt greit.

15: Hvilken film så du sist?

Det er mellom tv'en og fuglene. Så litt på Saving private Ryan i går, men den siste hele filmen jeg så tror jeg var Farenheit 9/11.

16: Hva ville du kjøpt først dersom du ble mangemillionær over natten?

Hus, et digert jævla akvarium (med tilhørende fisker) og en Desert Eagle. Og nye briller selvfølgelig.

17: Fortell meg noe om deg selv som jeg ikke vet.

Jeg har vært på toppen av Eiffeltårnet? Sorry, jeg er kjip.

18: Hvis du kunne endre én ting i verden, uavhengig av politikk eller skyld, hva ville det vært?

Hårfargen og skjeggveksten min. Har lurt meg selv til å opparbeide et sykt ønske om å forandre meg. (Gro hår, gro!)

19: Liker du å danse? Håhå, ikke faen.

20: Driver George Bush virkelig på med Dick Cheney?

A Dick in the Bush? Nei, jeg veit da faen, de driver i hvert fall på med verden.  

21: Hvis ditt første barn blir ei jente, hva skal hun hete?

Anitra kan hende. Men syns dette her virker riv ruskende ok, så det spørs om det blir noe.

22: Kunne du tenke deg å bo i utlandet?

Nei. Jeg er en sånn "borte (er egentlig ikke) bra men hjemme best"-nazi.

-

Edit: Ikke bare er Deftones-sangen ulidelig kul, mine bange anelser var helt riktig! Maynard James Keenan fra Tool og A Perfect Circle er med på gjestevokal.

Jeg trenger forresten fler Tool-cd'er.


2 gode venner

"Jeg veit hvorfor vi er bestekamerater Erik. Det er ingen andre som vil være venner med oss." 

 

Smart kar altså, Tom Erik. Var hos han i går. Drakk oss fulle på øl fra Lidl og irish coffee mens vi spilte poker på nett og brukte en halvtime på å le av denna tøffingen.


Revolution may be my name.

Jeg tror kanskje jeg har startet et lite personlighetsforklaringras på folkets blogger. Skal jo selvfølgelig ikke påberope meg noe som helst krav på at dette er sant, men etter at jeg la ut denne, som jeg tok fra en profil på Blink så har den plutselig havna på mange blogger.

Det er ikke det at Snøball i Helvete blir så mye lest, men når blogger som faktisk blir mye lest legger den ut, ja så har man en snøball i nedoverbakke.

 

Og da er jeg jo ikke snauere enn at jeg i min verden liker å tro at det var meg.

 

"I'm someone else, I'm something new, I someone stupid just like you"

- Marilyn Manson


Tirsdag.

Det ble ingen banjomalle på meg i går, men i stedet en liten rakker av en ancistrus! Kanskje 2 cm lang. Tror det er en jente, så den fikk navnet Gry Molvær. 

Viftereka heter Hrimthurs og den indiske glassmalla fikk navnet Atrenia. Ikke spør.

Jeg tror jeg elsker å gi ting navn.

-

"If rap is music, falling down from a roof is transportation"

-

Tror det her er verden største bilde. Er på 7,5 gb. Og at det her er den tøffeste føggern du får se i dag.


Jaja, da går det mot slutten...

The End of the World is Near

Naiv. Water.

Jeg tror det begynner å bli et problem med alger i akvariet mitt. Naiv som jeg er har jeg i grunn trodd at algeproblemene har blitt holdt i sjakk, men den gang ei. Heldigvis har jeg alltid hatt en skjult lyst på banjomalle eller steikepannemalle om du vil (Bunocephalus coracoideus) , og det har de på dyrebutikken borti her, så nå er det bare å ta beina fatt og håpe Hideo Kojima setter pris på litt hjelp til algespisinga. 

 

Det er faktisk ganske gøy å ha en hoby igjen! Utover blogging og internett forøvrig selvfølgelig.


Mario is playing in my house

Det er enkelte ting jeg gjerne skulle ha klart å gjøre. Dratt fram som et partytriks om ikke annet. Og det er det her. Nemlig å skunne noe jeg tror er samtlige Super Mario Bros. låter som fins, i hvert fall fra NES til N64, på piano.

-

Ellers er det bare å bøye seg i støvet for hva viftereka mi kan! Kamuflere seg for eksempel. Føler meg jo kjempesmart når jeg bruker 20 minutter på å finne ut hvor den er, for så å finne ut at den sitter 10 cm fra ansiktet mitt.

Kjøpte en indisk glassmalle i går også. Den er forbanna stilig, men jeg må ha i hvert fall en til, den gjør litt lite av seg og skal jo helst være noen. Dør den jeg har nå i løpet av de første dagene denne uka så gir jeg faen.

 

Og mine drømmer om å utvide er faktisk akkurat så nærme som jeg tillater dem å være. Et loppemarked i nærheten selger nemlig et slitent, men fult brukbart (tror jeg i hvert fall) akvarium på rundt 120-130 liter. Det krever mer enn litt vask, men det er helt i orden. Et slikt akvarium koster fort noen tusen med akvarie, stativ og lysarmatur. Jeg må kjøpe lysarmatur ved siden av, men det plager meg ikke når jeg kan få akvariet til noen hundrelapper! 


hits