Forfall

Du har ikke spurt men ja, jeg er misfornøyd med at noe slikt som alle norske blogg-portaler har blitt kasta inn på ett sted. 

Det hele har blitt  uoversiktelig verden av rosa og uinteressant hvor kvantitet er den nye verdensordren. Det er ikke lenger noen grenser for hvor mye av ukjente menneskers liv man skal måtte overvære for å kanskje finne en bra blogg med vett til å mene noe annet enn "denne genseren er super fordi jeg får så fine pupper i den" eller "godt sommeren har kommet; se jeg er ute, full, og i bar overkropp fordi jeg liker når damer ser på meg " (cue skrale mms-bilder).

Dermed vet jeg med meg selv at Ctrl + D er the new shit og at blogg.no bare shit.


Vondt

Hvor skal jeg kline den Zon-guffa når jeg får vondt i meg av den håpløse reklamen med damen som var syk når resten av klassen deltok på kurset Tonefall 101?

1337 n00b???+??

Etter ha blitt pwnd av utrykket FTW i lengre tid på ymse forum og nettsteder som ytmnd.com fant jeg i dag endelig ut hva FTW betyr.

For The Win.

Å finne ut hva FTW btyr = For the win rett og slett.

R0x0rz!!!one!!1!

The football is here

Da var fotballsesongen i gang over det ganske land, folk har allerede grisebanka hverandre på pub og TV2 klemmer ut så mye fotball som over hodet mulig. Er du ingen svoren tilhenger av idretten kommer jeg nå med noen tips som hjelper over kortere eller lengre tid:

- Se på Jericho som begynner på TV2 Zebra 21.30 på onsdag. De fire første episodene er litt trege, men det blir bedre etter hvert. Innmari mye bedre. Jericho kræsjer kanskje med Lost, men begge serier ligger ute på nett. House blir jo også overstyrt, men en VHS løser det problemet.

- Selg bilen. Har du en kjip bil så er nok dette noe som vil ta ganske lang tid, akkurat som fotball. Dessuten er folk med bil miljøsinker, og du vil ikke være en miljøsinke vil du vel? Miljøsinker fører til jordens undergang, og da er det slutt på ting som utepils, påskeegg og fotball. Forresten, bare behold bilen din du. Kjøp deg heller en til.

- Ta ditt eget liv. La oss innse det, fotballen er som sex: den har kommet for å bli. Og det har ikke du.

- If you can't beat them, join them. Skaff deg noen fotballsko, en shorts og ei drikkeflaske. Drikkeflaska bør helst romme mer enn 0,33 liter, ha skrukork og ikke være brun. Det er nok av lag i sjettedivisjon som trenger en hjelpende hånd, og før eller siden vil det komme en mulighet for å bli oppdaget. Åge Hareide kan ikke være på konoret til NFF hele dagen, og han kan ikke være hjemme i huset sitt hele dagen og dermed så har det seg slik at han er pent nødt til å være samme sted som deg. Og da har du på deg fotballsko.

- If you cant beat them, try using something sharp. Det kan være småvanskelig å få med seg spyd inn på en fotballstadion, men bengalske lys derimot, de er nok ikke så vriene å få lurt med seg inn. Bruk en tippeligarunde eller to på å trene opp kastearmen og dermed stiller du sterkt til din egen lille vendetta på nærmeste stadion.  Er du redd for å bli utpekt som syndebukk nummer èn kan du ta det bare med ro, hvem husker vel Ullevål for noen uker siden?

hits