Blocked baby

Er det bare min personlige oppfatning eller stikker Norman Internet Security av med samtlige medaljer under OL i dust antivirusprogram?

Do like the pornstar and fuck off

Kanskje Tom Cruise har benyttet den anledningen han fikk når Katie Holmes fikk kvitta seg med bollen i ovnen til å vise at han faktisk har en del selvinnsikt alikevel, selv om hans oppførsel i den senere tid ser ut til å være totalt blottet for akkurat det?
 
For hvis det er sant at hans datters navn, Suri, betyr "kom deg vekk", så blir det jo unektelig slik at barnet vil hete Kom deg vekk Cruise, og er det noe vi alle vil, ja så er det jo at han skal komme seg vekk?  

Ikke så mye ute, er du vel?

I dag hadde jeg årets første jakkefrie dag ute!

Og for å gjøre de dagene enda færre i antall bestilte jeg meg ny data idag. Min første helt egne faktisk. Sett bort i fra at den ikke er helt lik den der (har foretatt enkle modifikasjoner av tilbehør) så er den helt lik den der.

Post påke-moro

Nå er det slutt på påsken, du begynner å merke at alt godteriet gir deg hull i tennene og fargen gul begynner å gå deg på nervene. Men frykt ikke, her er en pause fra post-påskens blådager!

På tide å fyre opp en quiz igjen!

Er det ransalarmer i butikkene som er plassert etter sikkerhetskontrollen på en flyplass?
Hvis det skal bli slutt på telefonsalg, hvor skal jeg få kjøpt meg ny mobiltelefon da?
Bare jeg som syns det er trist at Typisk Norsk skal tas av plakaten?
Har du hørt den om han som...?
Do you feel lucky punk?

Release the prisoner

Kan dere som sitter å niholder på Kingdom Hearts 2 (Square Enix? Disney?)  og er gniene på å slippe det i Europa få ræva i gir og slippe det snart? Jeg venter!

Luremus[ikk]

Jeg sa en gang at jeg til tross for å ha fått tak i hele den neste fullengderen til Satyricon ikke har hørt på den enda. Jeg har fortsatt ikke det.
Men etter å ha sett de live på p3Sessions, hvor de spilte enkelte låter fra den nye plata, så er jeg farlig nær ved å kaste all min stolthet på havet.


Timeglass

Man merker godt hvor rart alt er når man våkner opp med kjæresten i senga og 6 timer etterpå sitter og snakker med henne på MSN og hun befinner seg i Bodø og jeg er i nesten andre enden av landet.


eRik Maurdreperen

Da er jeg i hvert fall sikker på at våren er her; jeg har tatt årets første maur av dage.


hits