Verdens beste unnskyldning fra onsdag den 17. januar

Så, i en uke hadde Helene sagt at jeg må holde meg hjemme fordi hun vil ringe meg etter å ha vært på seminar hele dagen (tross alt ett år og 5 måneders forhold som skal feires). Og når da onsdagen kom, og hu ringer, vet du hvor hun ringer fra?

Trappen utafor huset der jeg bor.

Verdens beste unnskyldning fra 1997

Final Fantasy VII.

Ene og alene grunnen til at jeg ikke har oppdatert så mye i det siste. Vel, siden jul da, det var da jeg fikk det. Av <3 selvfølgelig, hvem andre?

Og bare fordi jeg endelig har fått Vincent Valentine på laget, noe som har hjemsøkt meg i 9 år fordi jeg ikke fikk det til forrige gang jeg prøvde, vil jeg nå bevise det ved å legge ut koden til safen hvor nøkkelen til rommet hvor kista han ligger i er.
Dette gjør jeg selvfølgelig også for å skryte uhemmet av min bragd, selv om det sannsynligvis øker min nerdescore betraktelig, og ikke blir ansett som en bragd i det store og hele siden jeg sannsynligvis er spiller nummer èn million-og-noe som faktisk får tak i han. Og fordi folk flest driter i gaming-verdier og de som ikke gjør det er for opptatt med å spille World of Warcraft til å bry seg.

Anyhow, here it goes (og husk, du har 20 sekunder på deg, og det er ikke lov å passere tallet som skal verifiseres):

Høyre 36
Venstre 10
Høyre 59
Høyre 97

I safen ligger også Odin-materien og den siste limit-breaken til Red XIII/Nanaki.

Oh yeah ^^

Lost like a slave no man could free

Om  Romance & Cigarettes er noe bra?

I seg selv er den ikke veldig bra, men å se Christopher Walken synge Tom Jones' "Delilah" er faen meg en sikker vinner.

hits