Final Fantasy VII Advent Children

http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/

www.adventchildren.net

Nei nei nei...

Jo jo jo...

Hva er det de gjør!?

Jeg vil liksom ikke ha den filmen her... Det blir så feil.

Men jeg må ha den. Det er jo folka fra Final Fantasy VII!

Ikke ødelegg en av mine få helter og favoritt bad-guys med det der...

Men gi meg Red XIII!

Og sverd!

Håper de kan redde litt ansikt da.

-

Cloud Strife, som da er hovedkarakteren ser omtrent sånn her ut i spillet:

Cloud Strife (uskarp)

I filmen ser sverdet hans litt annerledes ut desverre. Og han ser mye mer femi ut!  


Mandag. Ingen blåmandag!

Hvor skal jeg begynne.

-

Jeg veit hvem en av de som er med på Big Brother er. Ganske godt faktisk. Og da ble jo hele greia noe ganske annet. Jeg driter hvordan det går med han i grunn, men han er liksom ikke hekt sånn som han var når jeg ble "kjent" med han. Da blir det litt rart.

-

Jada, det var søndag i går. Og ingen mandag uten Robinson VIP-oppdatering.

Jan  Simonsen fortsetter å imponere. Må si at Ole Klemetsen nesten imponerer litt også, sånn som han forandra seg overnfor Janne Rønningen. Men han er jo tross alt lageder og bør kunne ha en samtale med alle på laget.

-

Har hørt på ISA av Enslaved noen ganger nå. Klarer ikke helt å fange min interesse. Men men. 

-

Ellers så hadde jeg en relativt vanlig helg. Var hos søstra mi og svogeren og feiret bursdag på lørdag, så jeg ble der til søndag jeg. Drakk lit og spilte litt Sonic på Sega Mega Drive. Det er sweet. Må skaffe meg en Nintendo av den gode gamle sorten.

 8-bit NES.

Jeg sikler. 


Øvelse gjør mester

Haha, for en ufatttelig kjip øvelse vi hadde i går. Ingenting satt for noen.

Og jeg ødela For whom the Bell Tolls totalt.

Patman (bass (og gitar i pausen)) og Kim (trommer) hadde et heftig dansebandsamarbeid på Paranoid; det er bare å bøyse seg i støvet.  

Var vel derfor den varte i en halvtime også.

Får håpe det går bedre nå.

Skal få ut et bilde av Midd snart!

-

Nytt navn på bloggen nå! Har blitt lei Die by the Blogg. Det nye navnet finner du informasjon om under Name that Blogg!-avsnittet.

-

Dette blir nok den eneste posten i dag, etter øvelse skal jeg i bursdagen til svogeren min!  


D-Dag

Fredager er så kjipe på begynnelsen av dagen.

Ingen avis eller noe som helst. Kjip frokost.

-

Så syns jeg det er ufattelig teit å snuble i trappa når jeg går med en kaffekopp i hånda. Eller nesten-snuble da. Gikk ikke på trynet, dro ikke en steppedans på ørene eller en swing med nesa, men det var nok til å gjøre store deler av kaffekoppens innhold flyvende en kort periode. 

.

Lurer på hvordan den dagen her skal bli.


Meg anno 27.01.05

Jeg tror ikke jeg er bygd for å være hipp.

Jeg tror ikke jeg har anlegg til å ha kul sveis.

Mine ører er nødt til å voldta brillene mine.

.

Jeg veit i grunn at jeg ikke har anlegg til å ha kul sveis; som min mor så fint sa det i går: "Du ser ut som et rosettmarsvin." Det er da man veit at man virkelig ikke er fin på håret. Jeg har ufattelig mye verv, og når håret er litt kort så blir det virvler i håret.

.

Jeg begynner å forstå at jeg ikke er bydg for å være hipp også. Folk skriver så mye rart! Jeg har for en stund siden skrevet om sms-språket og min mangel på forståelse av det i bloggen min. Nå merker jeg at det begynner å spre seg utover. Tror kanskje det begynte med tysken, som jeg ikke for noe i verden kunne lære meg.

Uansett, nå har ^ kommet på banen! Hva i all verden betyr ^?  Mulig ^ har vært på banen lenge, men jeg har aldri sett ^ før her om dagen, og da var det plutelig over alt! I blogger, på meldinger, på Blink.

Du mener kanskje at det ikke er over alt, og jeg kan vel kanskje si meg enig. Men jeg leser ikke så mye annet om dagen. Og det er jo da snakk om et skriftelig tegn her, har aldri hørt noen si ^ før. Eller, det har jeg vel kanskje, bare ikke vært klar over at det var ^ de mente. Jaja.

.

Mine ører er et kapittel for seg selv. Greit nok, jeg har svært slitne briller. Men, jeg prøvde et par briller i går, og hva skjedde? Når jeg tok dem av meg igjen fordi personen som jo da måtte ha dem for å se ville se, så var de jammenmeg skeive der i gården også! Jeg blir litt redd. Hva vil skje når jeg omsider får kjøpt meg nye? 

-

I dag ser jeg omtrent sånn her ut:

Det er meg

Ikke har jeg anlegg for å bli tatt bilde av heller.

Smiler jeg ikke så ser jeg fjern ut. Smiler jeg så ser jeg fjern ut.


Dropping by?

Da er jeg forbi 1000 besøk! Står heldigvis ikke noe om hvor mange som leser, men med 11 kommentarer eller noe sånt så er det nok ikke så mange.

Men det at ingen leser noe akter jeg å la gå upåaktet hen. Det at de titter innom her får holde.

-

"Hvis man kan sende klare bilder fra Titan, hvorfor er da bildekvaliteten på hjemmevideoen til Paris Hilton så dårlig?"

-David Letterman.

Hehe, han overgår seg selv noen ganger.

-

Hva er greia med at Mechanical Animals av Marilyn Manson plutselig skal hete Omega på dataen?

-

The Simpsons fikk en liten knekk i dag. Det viste seg at Homer hadde brukt opp penger Bart hadde tjent på å være en baby med ufattelig dårlig ånde i en reklamefilm når han var liten, uten at Bart noen gang hadde fått høre om det. Det er forsåvidt greit å bli så sur som Bart ble da. Men, det er ikke det jeg skulle si.

Reklamen var for et plaster som gikk inn i DNA'et og forandra det så ånden ble bedre uten å forstyrre for RNA'et og på den måten sørga for at ånden ble fin. Det er greit det, tviler ikke på et plasters DNA-alternerende muligheter, men visste man om DNA og hvordan man skulle forandre det når Bart var liten? 

Samma faen egentlig. Ganske artig episode, Tony Hawk var med og greier.


Therapy?

Ser de har kutta ut kostnadene for å sende sms og mms ut februar. Kanskje på tide dere gjør det da!? =D

-

Bedrev høysofistikert egenterapi i dag. 4 cd'er

Enslaved - Isa

Marilyn Manson - Mechanical Animals

Gartnerlosjen - Overraskelse (Sannsynligvis to samleplater med Gartnerlosjen)

Iron Maiden - The Number of the Beast single

og en jævlig stilig nips/action figure i form av en av mine all time helter Cloud Strife fra Final Fantasy VII.

Står på tv'en og ser så bad-ass ut som bare Cloud kan.

.

Dessuten får jeg en Iron Maiden dvd etter på - The Visions of the Beast. Ooooh, skjønne tirsdag.

-

Herre jesusp, jeg hater papp-omslag på cd'er! Var det både på både Mechanical Animals og Isa. Jeg har lyst til å høre nå, men akter å ikke hente saksa.

-

Ellers.

Noe nytt?

 Neppe.


Kampen om ikke å være Robinson

Jeg glemte jo selvfølgelig å kommentere den videre slaktingen av det norske laget under Robinson V.I.P.! Håper det kommer på dvd, da skal jeg kjøpe 3 kopier så jeg har en i hver etasje. I tilfellet jeg skulle føle meg skikkelig stolt over å være norsk, så kan jeg bare se på et par episoder og kjenne følelsen bare skli ut av kroppen.
Deilig!

.

Synd for Norge at Lene Elise Bergum måtte parkere øy-tøflene sine, hu var jo en av de sterkeste deltagerne i hele konkuransen tror jeg. Men så var det vel derfor hun måtte gå også.

.

Lurer på hva som skjer når Norge har bare Jan Simonsen igjen? Jeg mener, Ole Klemetsen går snart. Han har muskler, og er derfor den eneste trusselen igjen på dette destruerte laget norsk TV3 klarte å stable på beina. Janne Rønningen kommer vel til å bli så paranoid etter hvert at hun enten

a) Legger på svøm til dette hotellet de bor på disse andre nordmennene 

b) Går til svenskene, erklærer seg for svensk og lirer fra seg en versjon av "Du gamla, du fria" som Peter Wahlbeck tror er hentydet til han og han skriker "Bitch!" (som han beviste i går at nok kanskje er det eneste uttrykket han kan!) og Janne blir lei seg og ber gråtende om å få bli sendt hjem.

Og blir det. 

.

Er det da Jan Simonsen henger kroken på døra for Norge og brekker armen?


Alien

Jeg tenker tusen tanker. Men når jeg skal gjøre dem om til en vare for publikum er de forsvunnet som dugg for solen.

-

Pc'en er full av faen. Man tror man er sikker, man tror man har kontroll, men plutslelig så sier det klikk og da sitter man der med skrivebordet fult av all verdens unødvendigheter.

Sheit.

-

Noe som ikke er sheit derimot er øvelsen i dag. Fikk satt en set-liste, og lært oss den nødvendige siste sangen. Ble Alien av Pennywise, en sang som er litt vrien å få til å sitte men når den sitter låter det ufattelig kult. I dag låt det ufattelig kult.

Eneste var at når jeg skulle prøve For whom the Bell Tolls så glemte jeg det neste jeg egentlig kan på den sangen, men det må man kanskje regne med når man prøver å tenke seg til hva det står.

.

Fant uansett ut at jeg skal jukse litt og legge tekstene på scenegulvet, for å unngå mulige flauser. Jeg stoler ikke på meg selv når jeg er dritnervøs, noe jeg veit jeg kommer til å være.

Men fy faen å fett det blir å spille live for første gang. For over 100 folk. 

.

Det er noe mer enn de 9 menneskene som kom fra og gikk bort til akebakken i nærheten. Noen unger stoppa til og meg opp å hørte på oss. Syns sikkert vi var jævlig kule =D 


Når var det verden svingte og jeg fortsatte rett fram?

Hva er det som skjer!? Driver å ser på diverse jobber på forskjellige sider, og ting er definitivt ikke hva det en gang var. Om å gjøre å pøse på med så mye engelske uttrykk som mulig over kortest mulig tid og alikevel prøve å gjøre det forståelig. Hva skjeddde med å kalle en spade for en spade? Nå er en spade en sanddiggerinstrument og jeg skjønner ingen ting. Må ha falt av lasset og så klatra opp på feil kjærre igjen jeg tror jeg

-

Hva er det dere klager for!? Ja visst har det blitt dyrere å kjøre på rødt lys, men det er da fortatt gratis å kjøre på gult og grønt! 2 av 3 kan da ikke være så ille?


God hates us all

Noen ganger glimter Nemi til. Jeg kjøper det mest for Lenore og Reservatet, men i det nyeste nummeret (som handler om pirater) sier Nemi følgende setninger til en liten jente:

"Vi piercer oss. Brenner, lager arr og amputerer ting for å pynte oss. Musikken vi hører på er av band som har brent ned 900 år gamle stavkirker og lemlester seg selv på scenen. Underholdningen på tv veksler mellom folk som vinner ektefeller eller levende babyer - og folk som løper blant alligatorer med kjøtt hengende ut av rompa.

Du er av neste generasjon, og skal toppe alt dette.

Lykke til."
.

Lise: jeg beklager hvis jeg bryter noen regler nå, men folket: Det er mye moro i det bladet der. Tror faktisk det er et av de bedre Nemi-bladene jeg har lest. Løp og kjøp!

Sånn. Venner nå? =)  

-

Faen, det her var stilig! Bare trykk på bildet og dra musa frem eller tilbake.

-

Og i dag braker det løs med et nytt Idol. Som Slayer så fint sa det: God hates us all.


My picture hung itself

Jeg angrer kanskje litt på at jeg sendte inn en mms med et ikke så fint bilde av meg selv

-

Skal du ut i skogen? Og skal være der så lenge eller drikke så svart kaffe at du må ta en tur på avleverende avdeling? Gå hit! Det vil lære deg alt du trenger å vite.

-

Når jeg hører lyden av en av disse bilene som kræsjer, så tenker jeg på lyden av noen som ikke helt overlever å treffe betongen fra et høyt hopp. Så skru opp lyden, hold space inne for å gi bilen fart og enjoy the show.

(Spesielt makabert blir det hvis du klarer å treffe et av objektene mellom rampene, da får du høre lyden to ganger.)

-

Fett! System of a Down hadde jo vært stilig å se live. Hadde jeg bare vært en konsertgjenger... Jaja, Slipknot var jo i Norge 2 ganger i fjor, så det er jo lov å håpe de kommer hit en gang til. Er det ikke?


 

-You can't be saving it all for to morrow; for all you know you'll be dead


Meg i dag

Jeg har fått dilla på tings familieforhold til hverandre.

.

Jeg mener for eksempel at Slipknot er den sinte broren til Kaizers Orchestra

Eller at Viewtiful Joe er lillebroren til Devil May Cry

Og jeg mener at Red Harvest er onkelen til Rammstein

.

Det er helt blåst selvfølgelig, men i dag trekker jeg slike slutninger og er fornøyd med det.

-

Gikk meg en tur i dag. Ikke så langt, kanskje en halvtime. Lurer litt på hva det skal bli av meg.

Så jeg satte opp to prioriteringer:

Først skal jeg bli 30

Så skal jeg bli 50

Håper jeg greier dét i hvert fall.

.

Ellers så har jeg en drøm om at det detter en foretningsidé ned i hodet på meg. Hadde jeg vært flink til noe utover grunnleggende html som jeg lærte meg i dag og å spille PlayStation så hadde jeg hatt en litt større sjanse.

 

 


 

 -Lever ikke mer for livet. Strever aldri for hvert hjerteslag.


Me God of my world

Haha, har jo aldri fikla i flere timer med grunnleggende html nå. Og fått det til å fungere!

.

Greit nok, for dere proffe er den kanskje ikke så tøff, men for meg er det en aldri så liten erobring =D

.

Det er ikke en ekstrem oppussing jeg har foretatt, men jeg har fått et mye mer personlig preg. Dessuten har jeg lært meg mye html, noe som kommer veldig bra med.

-

Faen så artig!


Tydeligvis ikke

Nei, HTML var venn bare litt.

-

Sparka butt i sta. Kjentes ut som beinet mitt splitta seg mellom to tær (er inneforstått med at tærne ikke har noe navn annet en storetå og lilletå. Tærne det dreier seg om her er den til venstre for storetåa og to til høyre for lilletåa) og opp til omtrent hjerterota.

Det kjennes godt når det skjer, for å si det sånn, og det gjør vondt.

-

Jan Johansen må være den mest triste mannen i Norge. Var et par av dem som glimtet til, men ellers var det et trist sorti.

 


 

-I recommend our herring, I recommend smoked ham, but the wery best we could offer is head of lamb


Mord og pepperkake

Jeg trodde aldri jeg skulle få se Marilyn Mansion spise pepperkake. Men men, det er nå slikt som skjer.

-

Dette her syns jeg da var ganske gøy! http://www.thesmokinggun.com/mugshots/index.html

er full av mugshots (hva er det det heter på norsk?) av kjente folk. Favoritten må være bilde av Macaulay Culkin, som ser ut som en and.

Marilyn Mansion ser relativt sliten ut han også, det er ikke det.

.

Det som er litt typisk, er jo at når jeg endelig oppdager en amerikaner som skriver Erik med K så har han og broren hans skutt foreldrene sine med pumpehagle.

Jaja, det er nå slikt som skjer. 

-

Hvorfor har internettet plutselig blitt så tregt?

-

Frokost.

 


 

-I'm not a slave to a god that don't exist


Det er ikke en ting jeg kan!

Jeg legger hele den design-delen av min egen blogg død. Det er litt kjipt, men jeg har funnet ut at HTML og meg er som ild og vann.

Men, jeg tenker som så at det er vel ikke verdens (eller bloggens) undergang om jeg har de vanlige malene på bloggen min. Høster vel ikke sykt mye lesere ved å ha et eget uttrykk på den. Det er mest for meg selv jeg hadde lyst til å gjøre det. Bare for å være like tøff som alle andre bloggere =) 

Men men. Som alt annet jeg ikke kan, så får jeg heller ikke til HTML.

-

Det positive er at jeg kan fortsette å bytte navn på bloggen hver gang jeg kommer på en tittel jeg kan forandre.

-

Dette her blir en kjip uke. Fun, anyone? 

 


 

-This life eternal is not what you spoke of


Galskap og Robinson

I dag er det 1 år siden Valfar døde. R.I.P.

-

Da er vi oppe i totalt 3 mennesker som mener jeg er sinnsyk.

-

Da var Kjendis Robinson i gang. Jeg ler meg ihjel. Tror aldri Norge har fått så mye slakt siden andre verdenskrig.

Jan Simsonsen ser ut som en dupp. Men han overrasket meg, trodde ikke han var så inkluderene og flink til å kommunisere med mennesker. Eller noe.  

Resten av laget hviler vel på Lene Elise Bergum. Ole Klementsen virker ok nok, men tror ikke at han er den skarpeste kniven i skuffen. Men han er den eneste som har muskler på det norske laget.

Asbjørn Ris, fribryteren på det danske laget, tok jo på egen hånd (så det ut som) seg av det norske når de skulle dytte pinnen.   

Peter Wahlbeck, en komiker og kunstner fra Sverige er jo bare klin sprø.

Det koker egentlig ned til 2 ting. Jeg ser på det for å se Asbjørn Ris dytte folk. Og for å se Peter Wahlbeck gjøre greia si.

Det norske laget kan jo ikke vinne. Tror ikke de kan tape med stil en gang.

 


 

-How can they sleep while their beds are burning?


It's all coming down

Ting går til helvete om dagen.

Ting fungerer ikke.

Folk har fått nok.

Ingen er det de var.

Og jeg sov jævlig dårlig natt.

Faen!

-

På den ande siden;  jeg har endelig fått bevist for meg selv at Kylie Minogue hører på Gartnerlosjen. Det er ikke så mange andre som kjøper teorien (ingen tror jeg), men jeg er fast bestemt på at det er likheter.

Hør på I Belive in You og Vitale Mål. Det er enkelte ting der som er prikk like, dog noe mer discofisert i Kylie sin sang.

 


 

-Det er slik det går, med den som setter seg mål


Jeg har ikke dagen min i dag.

I dag har jeg vært ille stilt. Jeg svarer lenge før jeg får noe spørsmål, tuller meg bort i diskusjoner og kommer med historier jeg legger sjela mi i for å få til å virke sanne før jeg minuttet etter finner ut at bare var tull eller ikke helt sånn som jeg trodde. 

Man kan ikke alltid være på topp her i verden. Men jeg lurer på når jeg skal være det.

-

Nei faen, sier du det!?

http://www.dagbladet.no/dinside/2005/01/15/420375.html

http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/01/07/419636.html

 


-If you like to gamble, I'll tell you I'm your man

Takk

Etter å posten jeg postet i går (se innlegget under dette) om http://home.no.net/kret/jesusindex.html så fikk jeg et lite tips fra amygdala (ukjent =P) om at det kanskje ikke var så sant alikevel.

Jeg har ikke hatt tid til å sjekke lenkene derfra, men er åpen for at det er bare tull, for å si det sånn.

Lenkene finner du på http://amygdala.sprayblogg.no/110105173038_rock__roll__samleiemusikk.html

-

Ellers var gårsdagens øl og pizza en klassiker. Tok ett steg nærmere whiskey heaven også. Litt whiskey og mye cola gjør susen =D Så får vi se hvordan det går.

-

Men nå må jeg handle mat


Greit!

Dette her http://home.no.net/kret/jesusindex.html er seriøst jævlig. Et godt eksempel på at reiligion kanskje ikke er så bra på alle plan allikevel.

Nesten så jeg må le.

Har tatt noen utdrag. Få i forhold til hvor mye som står på siden.

 "Generelt lite fokus på byene".

"Riktignok er det fælt å se at det hele alltid ser ut som en byggeplass for bygninger som slett ikke har til formål å tjene evangeliet. Men disse kan kan alltids overtas av Jesus med tid og stunder"
.

Min favoritt er nok "Popmusikken skal bannlyses" hvor de friskt slår fast at "Satan er ikke musikalsk" Videre fortsetter de:

"Popmusikken er en umusikalsk musikkstil som rett frem knytter seg til ondskap, gru, dysterhet, depresjon, ødeleggelse og satanisme. Man fråtser i plateomslag med vampyrer, drager, demoner, okkulte symboler og ellers den hardeste porno som er å oppdrive. Sangtekster handler alltid om selvmord, dødspakter, galskap, narkotikamisbruk, sexfornedrelse, nekrofili og alt annet en anstendig kristen ikke ville servert barna"
.

Kiss, Iron Maiden og Black Sabbath er nevnt. Om Kiss skriver de bland annet:
.

"De er sminket og kostymert som om de spilte sentrale roller i en film om grev Draculas grueligste mareritt. De presenterer et inntrykk og budskap av ekstrem vold, kynisme, satanisk åndelighet. KISS er navnet, en forkortelse av "Knights in satan's service". S-ene er tegnet som et dobbeltlyn kjent fra Hitlers SS-tropper, et okkult kraftsymbol

.

Det taper seg ikke akkurat når de lirer fra seg hvordan dette kan skje:

"UNDERBEVISSTE SIGNALER

Et underbevisst signal uten ord overføres biologisk og psykologisk til de ulike fysiska organer i kroppen gjennom den synkopiska rytmen som i særlig grad påvirker seksualiteten. En annen måte å påvirke på er blinkende diskoteklamper som er koblet til musikken og som drastisk minskar orienteringsevnen, dømmekraften og refleksene.
Dermed minsker den moralske dømmekraften, noe som øyeblikkelig åpner dramatisk for påvirkning av underbevisste ordsignaler. Mennesker er hjelpeløse mot disse teknikker."

-

Siden er full av artikler om hva man kan gjøre og hva de gjør for å fremheve Jesus.

-

Hjelpe meg.


Hmm...

Kan to innlegg ha samme tittel? Tydeligvis.

-

Ja , lag enda en film om et krangle-med-nevene- spill. http://www.dagbladet.no/kultur/2005/01/08/419746.html

Den blir sikkert bra.

-

Hjertet mitt oppfører seg merkelig. Noen ganger virker det mest som om det ikke oppfører seg i det hele tatt. Så plutselig får det kjempenoia og slår dritfort men ikke så hardt (kjennes det ut som). Når det gjør det kjennes det ut som det ligger i grumsete vann eller i en tynn grøt eller noe. Litt morsomt, litt ekkelt.

-

Har flytta meg på den "Aktive Blogger" lista. Antar man kan bli kastet ut derfra hvis man tier en stund? (Føler perstasjonsangsten kommer snikende igjen) 

 


 

-No matter if you do the best, it's still a worm world with you in the middle of the wipers nest 

Ny dag, nye muligheter.

Jeg kommer ikke til himmelen hvis jeg slutter å drikke, jeg risikerer bare å komme til helvete edru

-

Ha funnet ut at dagboka jeg har på Blink bare skal bli en liten tilleggs sak til den her. Litt cross-over, litt mer om en ting her, littt mer om en annen ting der. Fins jo grenser for hvor mye jeg opplever når jeg er arbeidsløs.

Hadde det ikke vært for at jeg ikke klarer å slutte å tenke idiotiske tanker så hadde det her vært ufattelig kjedelig.

-

Hva vil "aktive blogger" si? Ikke at jeg har noe imot å stå på lista der, den pr-kåte delen av meg elsker det faktisk. Er det blogger som har blitt oppdatert i det siste det eller? Trodde kanskje det var det den lista helt til venstre var? Samma det, alltid hyggelig å bli lagt merke til!

-

Nytt opplegg! Skal prøve å begrense antallet nye innlegg og heller gjøre de litt lenger. Det blir vel ikke lest det som står på bunnen uansett.

-

Jeg blir gal av å det grå smiley-hode til Chess! Først ser jeg det smiler imot meg med et smil julenissen nesten kunne blitt misunnelig for på Blink, og når jeg i god tro går inn på www.123spill.no så blir jeg overfalt igjen!

Jaja. De får reklamere hvordan de vil. Men kanskje dempe gråtonene og den svarte bakgrunnen litt? Sjakk MÅ jo ikke være svart og hvitt, må det vel?

-

Oooooh, jeg kjeder meg... Ordentlig. Orer ikke lære meg Master of Puppets utenat i dag heller. Så sitter jeg fast på Viewtiful Joe. Så skal jeg ikke noe før på fredag kveld, hvor det er pizza og øl hos en kamerat.  

Og jeg er lei av å lage kryssord. er jo ingen som løser dem uansett. Det er trist. Først lager jeg et lass med kryss-ord, så slår det meg at det er ingen som løser dem...


-Det jeg biter i eple med er ingen tann, det tissen min henger på er ingen mann


For jævlig (?)

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=262180

Det ville jo være for jævlig!

 

"Nytt band

Charlie bruker i stedet det meste av tiden på sitt nye band, Fightstar, som snart legger ut på en to måneder lang turné i England.

Bandkollegene James Bourne (21) og Matt Jay (21) skal ha tryglet Charlie om ikke å forlate Busted, men Charlie skal være lei. Ifølge den britiske avisen er det duket for et krisemøte i nærmeste fremtid for å diskutere hva som skal skje videre. "

.

Okei, det ville jo faktisk være for jævlig.

-

Jeg får virkelig ikke til HTML. Det er som jeg er på én planet og HTML ikke er på noen planet. Og det blir det jo ikke noe personalisert blogg ut av!


Etter at ting har gått fra vondt til verre gjentar syklusen seg

Ble Blink-medlem i dag. KilleRik er meg. Måtte selvfølgelig ha maks 8 bokstaver, så skrev i ren frustrasjon. Men nå er jeg Blink-medlem i hvert fall. 

Uten at jeg ser det store poenget

-

Har leflet ganske mye med detta med eget "ansikt" (jeg glemmer alle uttrykk om dagen) på bloggen min, men jeg får bare feilmelding på feilmelding. I ren frustrasjon gikk jeg å lagde et kryssord med bare stygge ord. Det ble ganske fett!

-

 Jupp

 


 

-All glede er svunnet, all latter er forsvunnet, alt liv skal ende i død.


Breaking out of my rusty cage suger når jeg er så håpløs som jeg er

Det der var jo ikke enkelt!

Etter å ha fått et tips fra Amygdala (http://amygdala.sprayblogg.no) om Ghost sin blogg (http://ghost.sprayblogg.no) hvor det ligger en heller bra guide til å lage en mer personlig blogg begynt ejeg så smått å prøve meg fram etter som det netopp er en mer personlig blogg jeg har lyst på.

Forsona meg med navnet Reservoir Bloggs (ikke noe mer navn-endring nå, selv om jeg hadde det gøy med det) og lagde en fin liten headliner-tingest (fins det ikke noe bedre navn på det!?). Men det var jo brått slutt på morroa når jeg ikke lenger vet hva jeg skal gjøre fordi jeg er håpløs.

-

Jeg syns da mennesker er litt slemme mot meg om dagen? På søndag, når damen skulle reise oppover til Trondheim igjen så sto det noe sånt som: "Vi sees sa hun. Siden så jeg ikke noe mer til henne" i gulvet ved Norwegian-skranken på Gardermoen. Har egentlig alltid likt sånne fiffige små morsomheter og dikt og lignende altså, men det får da være grenser. Og i dag fikk vi gratis Romerikes Blad (www.rb.no) som reklame, og der lå det et reklamevedlegg fra avisen med teksten: "Din kjæreste fra russetiden gifter seg". Altså, vi ble da sammen i russetiden... Føler meg kanskje litt motarbeidet?

-

Mat!


Break my rusty cage

Jeg føler at det kanskje er på tide å oppgradere bloggen min litt! Har sett på en del blogger som er pene å se på, og jeg vil også ha en sånn en. Ikke bare det faste oppsettet til Spray. Hvordan får jeg sånn egen overskrift-tingest? Eller lite bilde av meg selv?

Tror i hvert fall jeg skal skifte farge snart; forandring fryder.

-

Kjipt at Pål Anders Ullevålseter er ute av dansen. Det er vanskelig nok å drive med motorsportentusiasme om ikke alle skal drive å kræsje og knekke seg hele tiden i tillegg. Så er det selvfølgelig forbanna bedritent for Pål Anders selv, som jo ikke akkurat tar lett på oppgaven det er å dure gjennom en hel ørken på motorsykkel.

-

Jeg syns egentlig ikke at DinSide er min side jeg! Det er jo så trangt der! Liker ikke trange steder. I hvert fall ikke internett-sider; det jeg skal lese skal være rett foran meg.  Ikke henvist til et lite hjørne med reklame og lenker i hytt og pine rundt seg. 

-

Har egentlig ikke så mye å si, bare måtte oppdatere. Labert å være arbeidsløs, ikke greier jeg mer på kryss-ordene, ikke gidder jeg å lage fler (har laget mange!), ikke greier jeg å lære meg flere nye ord heller. Det siste ordet jeg lærte meg er "Xenie", som da er en slags gave av et eller annet slag. Så det så.

-

Hvordan kommer man på den lista over blogger de anbefaler? Er klar over at et klart krav (kanskje det klareste av dem alle) er å ha en blogg de anbefaler, men resten, det som ligger litt gjemt under overfalten akkurat sånn som blodårer, hva er det?

-

Så hadde jeg litt å si alikevel.

 


 

-There is nothing to do exept hold on to nothing


Bilde!

Sånn så jeg ut akkurat for 4 minutter siden. Kan gå ut sånn, kan jeg ikke?

(Har tørka av meg fliret)

Faen til skeive briller jeg har... Damen har rett, jeg trenger nye.


Tittel tittel tittel.. Hvorfor må jeg ha tittel?

Hvis noen haddde kjøpt lys til grava mi fra Nytt og Nyttig så hadde jeg blitt oppriktig lei meg. Eller den sprayen som kan brukes til å vaske gravstener med... Vil ikke ha noen rein gravstein! vil ha litt slitt, mye tøffere.

De solgte forsåvidt en buksetype som egnet seg bra både i bilen og bingoen. Fra Danmarks største fabrikk. Og den heter? Jeg skal ikke ødlegge moroa for alle som elsker Nytt og Nyttig sine produkter, men liksom... Det lukter litt fishy. Det er bare det. Ikke selskapet, for all del, men produktene. Silikon-pensel til baking. Så ser ikke børsten så slitt ut. Ja vel. Nei vel.

-

Så Ole Petter Andreassen kaster enda en ball opp i lufta? Trodde det kanskje holdt med Cumshots og Thulsa Doom? Anyway, emo-pop er ikke for meg, ikke min kopp med kaffe, så jeg styrer sikkert unna til jeg sart trenger å dra kortet i en platebutikk igjen. (Noe som vil si nå omtrent.) Det er fett at han ikke er redd for å prøve nye ting, det skal han ha denne Ole Petter.

-

Det var egentlig det. Jeg må gå og dusje, skal til søster og mannen å spise taco.


Mørkt

Så var Agnethe i Trondheim igjen. Noen uker til jeg ser henne igjen. Trist!

-

Jeg gir opp hele jakten på mellomrommet mellom linjene og setter en - fra nå av. Gidder ikke leke lenger.

-

Det er så tafatt å sitte fast på nye spill... I hvert fall hvis det hadde vært litt gøy å prøve å komme videre, ikke bare sprake en bombe et par ganger og så se stakkars lille superhelt Joe være to cm. for kort i bena. Hver eneste gang.

-

Agnethe og meg! 

Damen og meg. Meg til venstre for damen.  (Så rar man så ut?)


Stuck in the middle

Jeg skjønner ikke helt at folk leser det her! On the other side, jeg leser da andes blogg.

Er det her mine 15 minutter?

Hva er greia med at alle plutselig skal gå med tung sminke i trynet når de skall spille musikk? Green Day for eksempel. Jeg er ikke noen die-hard fan av Green Day, det må jeg si, men jeg vet såpass at før var det grønt shabby hår og den linja der, ikke den nå så tradisjonelle i flere band stilen med kanskje en litt svart skjorte med korte armer og et slips.

Så har du Good Charlotte da. Fy faen, jeg hater Good Charlotte. Baaaaaaaaaaaaaaaaah! Hva er greia a!? Det er så trist! og da mener jeg ikke sånn trist som jeg mistenker de for å prøve å få det, da mener jeg sånn SuperTrist 900. "Ooooooooh, I'm a ghoul" Nei et er du ikke det, du er den scary (ikke scary som i skremmende å se på, men skremmende som i måten du sprer deg på (en dag en liten hybelkanin, en annen dag er senga klemt oppi taket)) greia som ligger unna senga som blir borte når jeg durer støvsugeren under der. Hybelkanin er det du er. Og musikken du lager er for hybelkaniner.
'nuff said.

Så trangt det har blitt her! Enter-tasten lager ikke lenger noen enter som syns.-Let us worship a collective madness

Bah! (the second coming)

I dont need no fucking god, I got my self.

Hvorfor får ikke Tom Erik (Midd's eminente rytme-gitarist) sendt meg sangen vår? Irriterende.

Nå har jeg sørfa rundt på ymse blogger den siste timen, og et er da faen så trist enkelte blogger er stilt! Mange som ikke er oppdatert på et år! Kjedelig. Det er relativt mange blogger som er bare dritt uansett når de ble oppdatert sist forsåvidt. Jeg kaller ikke bloggen min et eneste adjektiv, for da slipper jeg å leve opp til noe. Konge!™

Det var noe mer, men jeg husker ikke.


Bah!

Long time no blogg!

Damen er hjemme, så da blir det særs lite tid til annet enn å være samenn med hun.

Har kjøpt meg et nytt PS2 spill og en ny CD siden sist. Viewtifull Joe eller noe sånt heter spillet. Litt mye på en gang kanskje? Blir nesten dårlig av alt sammen.
Så har jeg skaffet meg et helt nytt band i samlingen, Red Harvest. Internal Punishemt Programs heter skiva. Ganske fet, selv om industrial metal ikke er helt min greie enda. Men har fått opp øra for Zyklon-skivene. Så detta er god stemning.

Så har de fått lov å skyte ulv! Hvorfor det? Skal man på død og liv trenge seg inn på andres territorium så må man regne emd et par sure miner, må man ikke? Sutre for at ulven eter bikkja di og sauen din og det der. Kanskje du ikke skulle ha de ute hvis du nettopp har planta deg oppi matfatet til ulven? Tosk.

 


-I have seen the light and it burned my eyes

hits