Halo: The Future of Gaming

Jeg elsker dataspill, jeg elsker dommedagsfortellinger og jeg elsker dommedagsfortellinger i dataspill.
Jeg elsker også filmer, og her en en dommedagsfortelling om et dataspill i en film.


 Halo: The Future of Gaming

LoadingReadyRun ftw!

Awake much?

Det  ser ut til at Polens bidrag til Grand Prix i år sovna når hun var hos tannlegen, sovna når hun lå i solarium og sovna når hun skulle spise.

Og gud bedre for en klam sang.

La meg presentere: En aldri så liten hitliste!


Ekkelt.

Kosedyr med pels = S

Kosedyr med funksjoner som gjerne krever batterier = G+

Kosedyr med funksjoner som gjerne krever batterier men som ikke har noe kosedyr igjen over seg = Lg -


- mista en tusj nån gang da?

Jeg skrev for en god tid tilbake at "God kveld Norge", du vet Dorthe i sofaen og så videre, meldte at Harald Eia spilte inn nye episoder av Uti vår Hage 2.
Dette viste seg jo å stemme, og nå har til og med herligheten gjort seg ferdig på tv.
Noe av det morsomste var Oddvar Brås firma Hjem-Knækk. Small talk har aldri vært så bra før.
Og bare small talk all night baby


Ernie and Bert goes brutal.

Jeg ler. Jævlig mye.


Spill for galleriet

Jeg er en ivrig gamer. Jeg er en ikke fullt så ivrig tv-titter, men når det kommer reklame for et spill så er det slik at jeg ser på, ikke fordi jeg lurer på hvor bra spillet er, men fordi jeg lurer på hvor bra reklamen er. 
En av de første spillene jeg husker jeg så reklame som ikke egentlig hadde noe med spillet å gjøre men som egentlig hadde ganske mye med spillet å gjøre alikevel var en av videoene for testingen av våpen i Ratchet & Clank. Her er en fra Ratchet & Clank Size Matters på PSP:   


Nå for tiden er det Halo 3-reklamen som surrer og går. Jeg er ingen fan av serien selv, men jeg elsker hele reklamekonseptet for den tredje delen av Halo-sagaen.
 
Det er fler reklamer av to tidligere soldater som har sloss med Master Chief ute på youtube.

Og hvem så vel ikke Gears of War-reklamen som gikk for en tid tilbake?

I like turtles

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kline bloggen min full av videoklipp, det er liksom en så billig måte å blogge på. Har man ikke noe mer å si enn noe man kan finne et annet sted så kan det i grunn være det samme tenker jeg. Men så er det det da, at det finnes innmari mye bra man liksom bare må vise til andre.

Og akkurat nå er det Jonathan. Zombie Jonathan.

Zombie Jonathan says: I like turtles


Movietime

På tide å se film kjære barn! Og siden dere ikke har evnen til å konsentrere dere så tar vi en kort en i dag.

Pulp Fiction! Av Quentin Tarantino.


Titten Tei

Dere ca. hundre som har vært og sett på bloggen min hver eneste dag de siste 30 dagene: Takk for tilliten.

Men jeg tror egentlig at det er noe datasystemer som har prøv å spamme, kan det stemme?

Skal gi deg mer til overs jeg

Når man går og handler på butikken for ni nittini så får man plutselig ikke tusen spenn til overs. Man får en tier til overs når man har handla for tusen spenn, vel og merke hvis man har en tier for mye.
Håper for han mannens skyld at han i det han triller nedover bakken i en kontorstol treffer opptil fler biler og kanskje en trailer eller en mellomstor buss og avgår med døden. Det hadde jeg sørga for å gjort hadde jeg hatt en kone med slik stemme og evnen til å bruke flerfoldige tusen som hun plutselig fikk til overs når hun skulle ha noe til tjueni nittini på Europris.

Wohoo, tusen spenn for noe hard plast som holder i et par uker med lite bruk. Røde Scania der nede i veien, here I come!


Make funny time

Når jeg her en dag skulle prøve å fortelle min søster om hva som var så morsomt med kubjelle, Blue Öyster Cults "(Don't Fear) the Reaper" og hvorfor jeg mener Cristopher Walken er en av mine favorittskuespillere fordi han gjør så mye rart fikk jeg ikke gjort det sånn uten videre. Noen av dere har kanskje skjønt hva jeg sikter til.
Har du ikke det kan jeg desverre ikke legge ut et klipp fra youtube fordi det viser seg å være slik at alle som èn har blitt fjerna på grunn av opphavsrettigheter.  
Men det er selvfølgelig SNLs "More Cowbell"-sketsj jeg snakker om. Om orker du en noe skral kvalitet kan du se herligheten her.

Orker du ikke dårlig kvaltitet så har jeg også noe til deg også, men det er nok bare nyheter.Mmmm, nice pussy.

Verden er ikke som den en gang var. Nå tar det for eksempel lengre tid å leve.

Etter at dagen startet dårlig og fortsatte i bratt nedoverbakke fant jeg ut at noe måtte gjøres, så da satte jeg på musikk, gikk tilbake til kjøkkenet  og tok med meg kaffekanna med kaffe fra en litt kjedelig frokost, en kopp, fisket ut Kjell Askildens "Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten" (den med tegninger av Håkon Bleken.) (Fine de, forsåvidt.) ut av bokhylla og la meg på sofaen.

Det var faktisk så godt å ligge der, ikke høre regnet og ikke tenke på dårlig dag, ja så godt var det faktisk at jeg tok meg selv i å tenke at hadde jeg vært glad i røyk, slik som jeg en gang var, og hadde jeg likt å røyke alene slik som jeg aldri har gjort ja så hadde jeg faktisk røyket ganske mye. Og drukket kaffe og lest Thomas F's siste nedtegnelser til almenheten og vært fornøyd.

Men slik er det altså ikke men jeg er ganske fornøyd alikevel jeg.

AvSkaperen

Hva gjør de på Skaperen hvis det kommer et menneske inn som har funnet opp en ny håndgranat? En håndgranat med c4 som sprengstoff. Ganske trygt det, kan tross alt skytes på uten at det gjør noe, og sjansen for at granaten skal være en blindgjenger er jo ikke stor, alt som skal til er en elektrisk impuls og det er ikke noe som er så lett å få ødelagt. Den ligger jo selvfølgelig inne i granaten. En annen fordel med det er jo at man da lett som en plett kan gjøre den fjernstyrt og ved hjelp av fjernkontroll få den til å detonere når man selv vil. Ikke alltid det passer seg å sprenge mennesker i filler må vite.
Eller hva med et automatgevær hvor det ikke lenger bare er mulig å koble på en granatkaster men for eksempel en pumpehagle, en flammekaster eller en støtpistol i samme braketten? Ikke alle på en gang selvfølgelig, skal jo være mulig å bære og å avfyre vidunderet, men litt valgmuligheter innen for sekundærvåpen hadde jo ikke skadet noen! Som sto bak våpenet når det smalt i hvert fall. 
Eller hva om noen kanskje kommer med en mine som har en fjær på undersiden koblet til en snubletråd, og når snubletråden kobles ut så spretter den ca en meter opp i lufta og detonerer? 

Hva sier Frithjof Wilborn hvis noen kommer med slike oppfinnelser?  

Blame it on the boogie. Eller Østblokk.

Personlig syns jeg ikke det gjør så mye at Norge, Sverige og Danmark truer med å trekke seg fra Melodi Grand Prix-hysteriet en gang for alled. 

3 sanger ekstra på lista over låter man slipper å høre. 

Kansas City Shuffle

Lenge siden jeg har publisert en slik i bloggen min, så da er det på tide å gjløre det nå som Helene har gitt meg en å publisere!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
Carpathian Forest med Nordavind - Everyday I must Suffer!


How do your friends see you?
Brujeria - El Patron (litt usikker på hva dette betyr?)


Will you get married?
The Cumshots - Bitter Erection (Haha, tja, litt usikker?)

What is your best friend's theme song?
System of a Down - Question!


What is the story of your life?

Gorgoroth - Procreating Satan (Er vel å tøye strikken noget)

What was high school like?
Basement Jaxx - Good luck (Jo takk, hadde behov for all den flaksen jeg fikk)


How can you get ahead in life?
Slayer - Catatonic (Tilater meg å tvile)


What is the best thing about your friends?
Mayhem - In the Lies where upon You Lay (Hehe, igjen, tillater meg å tvile)


What is tonight going to be like?
Kiss - Young and Wasted (Trenger ingen kommentar :P)


What is in store for the reminder of this weekend?
Marilyn Mansion - Burning Flag (næh.)


What song describes you?
1349 - Pitch Black (Haha)


To describe your grandparents?
Cradle of Filth - Lord Abortion (Feil feil feil)


How is your life going?
Cradle of Filth - Malice Through the Looking Glass (Igjen: næh.)


What song will they play at your funeral?
Keep of Kalessin - Armada (Armada av hva da?)


How does the world see you?
Dimmu Borgir - Stormblåst


Will you have a happy life?
The Prodigy - Climbatize (Dette er ifølge ordboka ikke noe ord. Men jukser jeg litt og trykker jeg på "next" får jeg Marilyn Mansion - Antichrist Superstar. Ikke så mye logikk i denne heller, så får vel bare vente og se som alle andre.)


What do your friends really think of you?
Slipknot - Circle


Do people secretly lust after you?
Mayhem - Grand Decleration of War (Tydeligvis ikke. Eller chickfight :P)


How can you make yourself happy?
Satyricon - Du som hater Gud (Litt usikker?)


What should you do with your life?
GWAR - Saddam a Go-Go (Hæ?)


Will you ever have children?
Cradle of Filth - In Secret Love we Drown (Den "Secret love" delen får det hele til å høres noe "kidnapping av egne barn" ut. Og man får ikke kidnappet egne barn med mindre man får noen, så da er det vel et rungende "ja")Godt nytt

Ikke det at jeg tror på det som står i Se og Hør, ikke det at jeg tror på det som står i Her og Nå og ikke det at jeg tror på alt det Dorthe Skappel lirer fra seg i den hvite sofaen sin mens hun prøver å være så sexy og yndig hun bare kan med en halvkilo sminke på, men når hun forteller meg at Harald Eia er på vei til å spille inn nye episoder med Uti vår Hage, ja da er det så godt nytt at jeg ikke kan noe annet enn å tro det er sant.

Kamelåså?


Forfall

Du har ikke spurt men ja, jeg er misfornøyd med at noe slikt som alle norske blogg-portaler har blitt kasta inn på ett sted. 

Det hele har blitt  uoversiktelig verden av rosa og uinteressant hvor kvantitet er den nye verdensordren. Det er ikke lenger noen grenser for hvor mye av ukjente menneskers liv man skal måtte overvære for å kanskje finne en bra blogg med vett til å mene noe annet enn "denne genseren er super fordi jeg får så fine pupper i den" eller "godt sommeren har kommet; se jeg er ute, full, og i bar overkropp fordi jeg liker når damer ser på meg " (cue skrale mms-bilder).

Dermed vet jeg med meg selv at Ctrl + D er the new shit og at blogg.no bare shit.


Vondt

Hvor skal jeg kline den Zon-guffa når jeg får vondt i meg av den håpløse reklamen med damen som var syk når resten av klassen deltok på kurset Tonefall 101?

1337 n00b???+??

Etter ha blitt pwnd av utrykket FTW i lengre tid på ymse forum og nettsteder som ytmnd.com fant jeg i dag endelig ut hva FTW betyr.

For The Win.

Å finne ut hva FTW btyr = For the win rett og slett.

R0x0rz!!!one!!1!

The football is here

Da var fotballsesongen i gang over det ganske land, folk har allerede grisebanka hverandre på pub og TV2 klemmer ut så mye fotball som over hodet mulig. Er du ingen svoren tilhenger av idretten kommer jeg nå med noen tips som hjelper over kortere eller lengre tid:

- Se på Jericho som begynner på TV2 Zebra 21.30 på onsdag. De fire første episodene er litt trege, men det blir bedre etter hvert. Innmari mye bedre. Jericho kræsjer kanskje med Lost, men begge serier ligger ute på nett. House blir jo også overstyrt, men en VHS løser det problemet.

- Selg bilen. Har du en kjip bil så er nok dette noe som vil ta ganske lang tid, akkurat som fotball. Dessuten er folk med bil miljøsinker, og du vil ikke være en miljøsinke vil du vel? Miljøsinker fører til jordens undergang, og da er det slutt på ting som utepils, påskeegg og fotball. Forresten, bare behold bilen din du. Kjøp deg heller en til.

- Ta ditt eget liv. La oss innse det, fotballen er som sex: den har kommet for å bli. Og det har ikke du.

- If you can't beat them, join them. Skaff deg noen fotballsko, en shorts og ei drikkeflaske. Drikkeflaska bør helst romme mer enn 0,33 liter, ha skrukork og ikke være brun. Det er nok av lag i sjettedivisjon som trenger en hjelpende hånd, og før eller siden vil det komme en mulighet for å bli oppdaget. Åge Hareide kan ikke være på konoret til NFF hele dagen, og han kan ikke være hjemme i huset sitt hele dagen og dermed så har det seg slik at han er pent nødt til å være samme sted som deg. Og da har du på deg fotballsko.

- If you cant beat them, try using something sharp. Det kan være småvanskelig å få med seg spyd inn på en fotballstadion, men bengalske lys derimot, de er nok ikke så vriene å få lurt med seg inn. Bruk en tippeligarunde eller to på å trene opp kastearmen og dermed stiller du sterkt til din egen lille vendetta på nærmeste stadion.  Er du redd for å bli utpekt som syndebukk nummer èn kan du ta det bare med ro, hvem husker vel Ullevål for noen uker siden?

Mr. Burns

Var og så 300 på onsdag, og før filmen begynte snurret traileren for Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer over skjermen.

Og da slo det meg:

Hva skjer om The Human Torch ikke roper "flame on!" eller hva det nå er han roper når han hopper ut av en høy bygning for å leke komet?

Washk

I hvilken bok står det at vaskemidler og såpe på rosa flasker må reklameres for med dårlig dubbing?


Kjeks Føniks

Den har ingen problemer med å holde seg oppå vann
Den stilner sult
Den heler de leketrengte, de skrivetrengte og de som trenger noe godt

Men til forskjell fra Jesus:

Bokstavkjeksen har kommet tilbake.

Gjenferd

Syns du at du har sett han gamle mannen i Makrell i Tomat-reklamen før?

Ikke så rart! Hvis du så på Tre brødre som ikke er brødre så var det den mannen Atle Antonsen kledde opp med bjeller i sketsjen om butikken med ærlige klær.

Så i natt skal du få sove. Endelig.

Verdens beste unnskyldning fra onsdag den 17. januar

Så, i en uke hadde Helene sagt at jeg må holde meg hjemme fordi hun vil ringe meg etter å ha vært på seminar hele dagen (tross alt ett år og 5 måneders forhold som skal feires). Og når da onsdagen kom, og hu ringer, vet du hvor hun ringer fra?

Trappen utafor huset der jeg bor.

Verdens beste unnskyldning fra 1997

Final Fantasy VII.

Ene og alene grunnen til at jeg ikke har oppdatert så mye i det siste. Vel, siden jul da, det var da jeg fikk det. Av <3 selvfølgelig, hvem andre?

Og bare fordi jeg endelig har fått Vincent Valentine på laget, noe som har hjemsøkt meg i 9 år fordi jeg ikke fikk det til forrige gang jeg prøvde, vil jeg nå bevise det ved å legge ut koden til safen hvor nøkkelen til rommet hvor kista han ligger i er.
Dette gjør jeg selvfølgelig også for å skryte uhemmet av min bragd, selv om det sannsynligvis øker min nerdescore betraktelig, og ikke blir ansett som en bragd i det store og hele siden jeg sannsynligvis er spiller nummer èn million-og-noe som faktisk får tak i han. Og fordi folk flest driter i gaming-verdier og de som ikke gjør det er for opptatt med å spille World of Warcraft til å bry seg.

Anyhow, here it goes (og husk, du har 20 sekunder på deg, og det er ikke lov å passere tallet som skal verifiseres):

Høyre 36
Venstre 10
Høyre 59
Høyre 97

I safen ligger også Odin-materien og den siste limit-breaken til Red XIII/Nanaki.

Oh yeah ^^

Lost like a slave no man could free

Om  Romance & Cigarettes er noe bra?

I seg selv er den ikke veldig bra, men å se Christopher Walken synge Tom Jones' "Delilah" er faen meg en sikker vinner.

Jul lzm

Sånn mens jeg egentlig skal drive og pakke fordi jeg resier til Helene i morgen og slettes ikke ser noe lys i den tunellen så slår jeg i hvert fall fast èn ting:

Armada av Keep of Kalessin er en av årets beste plater.

Åpent brev til alle som prøver å komme med en vits eller et morsomt poeng på internett

Hei dere som forsøker dere på en morsomhet på internett.
Det være seg på Blink, i en blogg, i en kommentar på en eller annen "nyhet" på Dagbladet eller lignende medium eller i vitsetegninger.

Dere må slutte å la det gå inflasjon i punktum og utropstegn. Spørsmålstegn også, for den saks skyld, men det er vel egentlig skjeldent at vitser avsluttes med det.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!* er veldig anmassende og slitsomt.
 .................* minner mest om den følesen man må få når man drar et toalett etter seg gjennom en ørken.
????????* bare funker ikke. Jeg har skjønt at det er et spørsmål, du trenger ikke dytte det ned halsen på meg, jeg får ikke svart noe raskere når du prøver å kvele meg. 

La meg gi deg et eksempel du som ikke helt vet å begrense deg.

Tar utgangspunkt i Monthy Pythons udødelige dødelige vits, som er som følger:

Hitler: Min hund har ingen nese.
Publikum: Hvordan lukter den?
Hitler: Forferdelig.

Her ser vi hvordan en god vits skal formidles i det skriftelige format. Legge merke til bruken av punktum og spørsmålstegn: (...)nese. (...)den? (...)Forferdelig. Dette er en bra bruk av tegnene, og etterlater liten tvil om hva Hitler sier, hva publikum lurer på og hva Hitler til slutt svarer, som da er vitsens punchlinje.

Så skal vi se på hva inflasjonen gjør med vitsen:

Hitler: Min hund har ingen nese...... (Følelsen av doen hengende etter seg i den stekende ettermiddagssolen blandt Saharas sanddyner og den bitende ironien av å ha lyst på vann mens man har et vannklossett uten vann på slep kommer smygende på oss som snø på folk sør for Trondheim i oktober.)
Publikum: Hvordan lukter den???????? (Man syns man kan se for seg Hitler ta ett steg bakover og nesten gjemme seg bak podiet i det publikum presser sin lyst til å vite hvordan hunden hans (en schäfer [sic]) lukter inn i ørene hans og ned i halsen på ham så han får en kvelningsfornemmelse av de skjeldne.)
Hitler: Forferdelig!!!!!!!!!!!!! (Man ser for seg Hitler rope strengere enn selv Hitler kan idet han legger fakta på bordet.)

Overdreven bruk av !, . og ? virker også mot sin hensikt for en punchlinje i en kommentar man selv kommer med virker også veldig mot sin hensikt, da det virker som at man ber på sine knær om at personene som måtte lese det man skriver ser på kommentaren som en morsom og kanskje litt snedig kommentar. Et eksempel:

Her er en sak som i og for seg er ganske trist, men nordmenn er som nordmenn flest og storkoser seg når noen som har gjort det bedre enn en selv gjør seg bort. Jeg ser for meg at en gjennomsnittskommentar av denne saken ville sett slik ut:

"Sånn går det når du er rik og skal vise deg frem.............." (Se, jeg er smart! Jeg kom på dette helt selv! Jeg er en idiot uten sympati for folk som har mer penger enn meg!)
"Sånn går det når du er rik og skal vise deg frem." Rolig og avslappende. (Jeg er laidback. Ikke avslappet, men laidback. "Avslappet" er ikke kult må skjønne.)
"Sånn går det når du er rik og skal vise deg frem!!!!!!!" (Jeg er så kåt etter å bli ledd av at jeg gjør hva som helst for å bli ledd av!!!!! Vær så snill, le av kommentaren min!!!!!)

Som vi ser av disse to eksemplene:

Eksessiv bruk av !, . og ? hører ingen steder hjemme og ødelegger totalt. La heller vitsen din snakke for seg selv, og stol på folks logikk og humor når du skal være morsom.

Og husk! Ingen ler av en standupkomiker som skriker til publikum. Eller holder slutten av setningen alt for lenge.

Takk for oppmerksomheten.


*Gjelder uansett antall !, . og ? utover det ene som er helt greit.


STFU already

Hvem idiot er det som har gitt de folka som radbrekker gamle og nye norske sanger i Suzuki-reklamen lov til det?

Teori

Jeg har en teori om internett. Ikke om hele greia selvfølgelig, som jo ikke er en stor truck men mer en series of tubes.
Men det er en teori om interenett på min datamaskin. Som av og til bare ikke vil fungere. Og det er dette fenomenet som har gjort så jeg har fått denne teorien. Det har arvet et menneskets måte å være på. For det fungerer sjeldent fint på begynnelsen av uka, men når det går fra lille lørdag til og med søndag, så passer det helt fint å virke.

Tror jeg da. Det er teori, ikke praksis vi har med å gjøre.  

Finnes det noe jævligere sted enn en flyplass?

Å stå fire meter fra kjæresten sin som man nettopp har tatt farvel med og vite at de fire litt lange skrittene representerer uker, kanskje måneder til neste gang man får holde rundt henne har reist dette spørsmålet i hodet mitt:

Finnes det noe jævligere sted enn en flyplass?

*kremt*

I definisjonen av en blogg er det å lese blant annet at det skal være en side som oppdateres.

Så da er vel ikke dette en blogg lenger.

9->5

Ble jammen meg jobb på meg i dag.

Now it's Herr Barnehageonkel to you.


Så feil kan man ta

En ting jeg lærte i det tidsløpet mellom å ha lagt meg og før jeg sovnet, altså da jeg lå og leste:

"Oj, oj, oj så glad jeg skal bli" av Arne Bendiksen viser seg å handle om at mannen til Kirsti Sparebo (som da synger denne sangen) faktisk er så ivrig etter andre damer, det være seg Eva, Lise eller Anne, at den godeste Kirsti Sparebo rett og slett anser det som en fest når han putter anakondaen tilbake i buret og huter seg hjem til henne.

Jeg trodde Grand Prix-låter var relativt stuereine jeg.

  


Running in the 80's

Jeg har fått en noe urovekkende dilla på Transformers.


Hei sveis

Ja, da ble det klart, Eli Hagen har fått deg og meg til å betale for håret hennes. Personlig liker jeg å ha litt kontroll over hva jeg svir av mine slanter på, og derfor føler jeg for å komme med denne henstillingen:

Eli Hagen, gå og klipp deg. Den eneste som har verre hårsveis enn deg må være gode gamle profetfienden Vebjørn Selbekk. Og det er med knapp margin; hans hår kan diskuteres om i det hele tatt er ekte vare.

Til alle dere andre som mener jeg setter meg selv som et eksempel på knall sveisføring: Jeg er selvfølgelig ikke noe godt eksempel selv. Jeg har gjerne hjelmsveis (uten bruk av hjelm) eller putehår, men den store forskjellen er at jeg betler selv for å fjerne tustene, jeg ber ikke dere gjøre det i et kamuflert forsøk i å være gift med en fyr på tinget. Eller dame da, jeg har ikke det med å være gift, kjærste eller samboer med menn. Jeg har forsåvidt aldri vært gift med ei dame heller. Eller samboer. Jeg tror jeg gir meg før Helene begynner å lure.

Missing Link

Sommer har aldri vært noen curlingtid, og jeg vet at han har lagt opp. 

Men alikevel tar jeg meg selv i å savne Pål Trulsen, sånn i det store og hele.


Tre måneder med dårlig sledeføre

Sikre tegn på at sommeren er her:

- Alle som går rundt og klager på at det er så kaldt går og klager på at det er så
varmt.

- Avisene begynner å bli fulle av folk som har vært smarte nok til å putte foten i gressklipperen.

- Menn begynner å lufte lillemannen på naturens vegne i den minste antydning til skog.

- Naboen plystrer på noe som kan minne om en slager fra syttitallet, men ingen er nok helt sikker på hva det er han egentlig plystrer på.

- Folk får en utpreget sans for å dele sin søppel med andre.


Koz og klemz

I dag slo jeg ihjel tre kvarter i en bil med den nye plata til The Cumshots og Dagbladet. Jeg greide til og med å være interessert i det som sto. Vel, noe av det.
Jeg har ikke hatt det så digg på lenge.

Etterpå gikk jeg og mamma på kaffebar og jeg ble med ett veldig klar over at gulrotkake og en Barista Spesial aldri vil kunne gi meg samme gleden som en sigg og en halvliter.


Reprisepremiere

Nå som NRK har streika i en uke, så antar jeg at de ligger en uke etter i sendeskjemaet. Og det kan jo fort bli et problem, for en dag har som kjent bare 24 timer og en uke har som kjen t bare 7 dager, så man får liksom ikke klemt til med doble programmer for å få tatt det igjen.
 
Betyr det at Kongens Nyttårstale kommer 7. januar?

Going to hell in a handbasket

I dag er det som kjent 06.06.06, dagen alle er redd. For alle dere som frykter at Helvete er løs, så husk at det kunne ha vært verre, tenk om dagen hadde falt på fredag den 13.?

Skjøre til skjosken og skjøpe skjylling og skjole

Jeg lider av et helligdagssyndrom. Hver gang jeg skal bestille noe over internett så faller det i perfekt timing med en eller annen helligdag eller to, og gjerne med en helg i mellom også.

Problemet mitt nå er at jeg bestilte meg ny mobil (Samsung D600) på torsdag. Men det jeg ikke visste var at utenabbonement.no faktisk var så kjappe som de lovte (en til to dager leveringstid) og at hentelappen fra posten dermed hadde dumpa nedi postkassa allerede på lørdag.

Så nå har helligdagssyndromet (og helga) backfired on me, så jeg må alikevel vente helt til tirsdag med å hente vinduderet.

?

De som klarer å gjette hvorfor jeg har link til traileren til Apocalypto av Mel Gibson skal få stjerne i taket og kryss i boka eller hvordan det der nå var igjen!

Jeg skal gi noen hint (legger til nye nå og da):

 - Har ikke noe med handlingen i filmen å gjøre.
 - Er en lett blanding av morsomt og fiffig.
 - Ganske hårete. 
 - II

Det smaker dritt, det er det det gjør.

Det imponerende med den Imsdal-reklamen med det paret som viser sine fiffigste kampsporttriks og hu dama som ser ut til å ha fått et par meter for mye med sene i kroppen når hun ble født er ikke det at hu klarer å strekke seg hit og dit, men snarere at hu klarer å helle i seg så mye Imsdal med smaken av pære og ingefær uten å komme med en eneste grimase.

Resursutnytting.

Svartpølse! Så finner jeg ut om denne hesten virkelig er så fantastisk som alle skal ha det til.

Jomfrutur. Eller meg og Titanic.

I hagen hjemme står det en lønn som må fjernes. Ganske stor og fin i grunnen. Men den er litt for stor og litt for fin, for det blir blader av slikt og de legger seg over alt.

Pappa syns jeg kan fjerne den. Med motorsag. Nå til helga.

Min siste lørdag, here you come.

Ikke vær redd

Paris Hilton syns det er skummelt å skulle synge foran andre mennesker. Men jeg kan trøste deg med dette: Jeg syns også det er skummelt at du skal det Paris!

Så, i steden for å kaste deg uti noe du ikke har lyst til, kan du ikke heller krangle (for det vet vi alle sammen at du kan!) med Negar Khan om hvem som har det mest firkanta ansiktet?

Hvis meg hvem du er og jeg skal fortelle deg hvem du er.

Nei Helene, du får ikke ha en meme  for deg selv særlig lenge.

1.Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
Joda, de nye brillene dine er faktisk ikke så verst!.

2. Når er neste gang du kommer til å ha sex?
Haha, jeg ville aldri likt å vite at da og da skal jeg ha sex.

3. Skriv et ord som rimer på FUCK?
Gaffeltruck.

4. Favorittplanet?
 "Månen er på veit bort fra jorden og det er ingenting du kan gjøre med det. Den fjerner seg lydløst, fire centimeter i løpet av året. Det sies at månen en gang gikk i omløp bare førti tusen kilometer fra jorden. Nå er den i gjennomsnitt 384 000 km fra oss. Og dagene blir lengre. Det er helt sant. Månen skaper tidevannet, og friksjonen fra tidevannet bremser klodens rotasjon. Omtrent 0,023 millisekund i året. Om milliarder av år vil månens omløp være nesten det samme som jordens, dagene vil være 1100 timer lange og månen vil henge tilsynelatende fast på himmelen over en del av verden, bare noe lenger borte, inntil den en dag ikke lenger kan sees.
Og slik forsvinner også vi."
 - Johan Harstad - Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?
Helene.

6. Hva har du som ringelyd?
Noe så fantastisk som en vaskeekte brannalarm jeg fikk av min svoger.

7. Hva har du på deg?
Easy casual; joggebukse og t-skjorte.

8. Setter du deg selv i bås?
Ja. I ikke-så-lett-å-bestemme-hvem-bås-man-skal-i-båsen.

9. Hvilket merke er det på skoene dine?
Converse, Camper og Caterpillar. Aldri tenkt over at det er bare c'er før.

10. Hva er best - lyse eller mørke rom?
Det rommet jeg kan regulere lyset/mørket i selv.

11. Hva synes du om den personen du rappet denne meme-tingen fra?
Elsker deg Helene!

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i?
Det kommer an på så mye rart, så jeg sier den ene jeg.

13. Hva gjorde du rundt midnatt i går?
Sov, I guess. Eller løste en eller annen Sudoku før jeg sovna.

14. Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?
"Så jævlig bra hehe"

15. Hvem er den siste personen du så i dag?
Pappa.

16. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen?
"Da". Ufattelig frustrerende, siden det er et ord som faktisk har en betydning men mister den når jeg lar det gå inflasjon i bruken. Blir også en del "faen", "helvete" og "jævlig", men det er mest for å understreke noe. Eller bare for å banne.

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det?
Helene. I sta.

18. Hva er den siste hårete tingen du tok på?
Jeg er faktisk usikker! Men jeg klør infernalskt på leggen, så mitt eget ben er jo en kandidat.

19. Hvilke rusmidler har du inntatt i løpet av de siste tre ukene?
Alkohol og nikotin.

20. Hvor mange ufremkallede filmruller har du liggende?
Ingen.

21. Din favorittalder i livet så langt?
Min fasinasjon for pensjonistalderen blir bare større og større. Men av selvopplevd alder er nok 0-1 det aller beste.

22. Hvem er din verste fiende?
Ville vel være undertegnede det.

23. Hva har du som skjermbilde på din personlige computer?
Odin fra Final Fantasy IX. Men har lyst på det bildet som er på Now, Diabolical-coveret til Satyricon. 

24. Hva er det siste du sa til noen i dag?
"Å? Hvorfor det?"

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly ...
En million kroner.

26. Liker du noen?
Mange! Men om det er liker liker man er ute etter, så er det bare Helene.

27. Siste sangen du hørte på?
Arcturus - The Fall of Man. Men den er ikke ferdig enda, og før den var det Immortal Corruptor av GWAR for alle penga.

28. Hvis den siste ukjente personen du snakket til plutselig ble fly forbannet på deg, hva ville du gjøre?
Sett rart på vedkommende og komme met ett høflig lite "unnskyld?"

29. Hvem kunne du tenke deg å dra til så det sang, midt i ansiktet?
Ingen. For jeg har selvinnsikt nok til å skjønne at fyrstikkmennesker lett får bank.

30. Hva befinner seg nærmest din venstre fot akkurat nå?
Sub-wooferen til pc-høytalerne.

-men för helvete nu jävlar

Wohoo, uhorverlig mye svensk banning i en parodi på Ringenes Herre! Jeg visste den filmen hadde potensiale til å bli noe bra en gang.

Mat for sjelen

Mary Kate og Ashely Olsen, du vet, de tvillingene som frem til nå alltid har greid å rote seg borti det mest triste manuset som finnes når de har lyst til å få trynet sitt på tv, skal nå lage et program om kosthold kalt <<Sportee Kids>>.  Dette gleder jeg meg til! Her skal barn i fire - fem-årsalderen lære seg riktig kosthold. 

Å lære noe om kosthold fra Hollywood, stedet som har "Thou Shalt Starve" som sitt 11. bud, eller, Kabbalah har kanskje ikke sånn budliste? Mary Kate og Ashley kaster jo skygge først når de står sammen, dette kan bli spennende! 

Jeg har rett og slett tatt meg den frihet å komme opp med et par livsstilsprogram jeg godt kunne tenkte meg å fronte:

"Hvordan beholde fasongen - Trappen er ikke et treningsaparat! En ukes oppholdstilatelse i èn etasje"

"Hvordan lage mat - Pizza er så fint så! Ikke bry deg om kjelehelvetet, det er inni ovnen det skjer. 40 minutter i varmen"

"Hvordan holde orden - Hybelkaniner er også dyr! 1 minutt til å feie over rommet med blikket"Eat this

Om saftisen i ispakka kalt Magic Mix (av Ecorino) for 20 kroner på Lidl er god?

For å si det sånn:

Hadde jeg vært løve hadde jeg slikka meg i ræva for å bli kvitt den jævlige smaken.


Spill av så repeter.

Ting som skal gjøres i dag skal ha dette soundtracket:

Tool - Useful Idiot
The Strokes - Reptilia
Mastodon - I am Ahab 
Accept - Fast as a Shark
Dark Funeral - Hail Murder
GWAR - Immortal Corruptor
Cult of Luna - Leave Me Here
Primus med Ozzy Osborne - N.I.B. 
Satyricon - Repined Bastard Nation
Chemical Brothers - Let Forever Be
Nobuo Uematsu - One Winged Angel
Nick Cave & Kylie Minogue - Where the Wild Roses Grow

Ute ute

Det er sant at man ikke skal ytre seg om ting man ikke vet noe særlig mye om, men å vinne en million og si at man skal svi de bort på silikonpupper holder for å irritere meg. Om Big Brother-Jessica er et stort forbilde eller ikke skal jeg ikke kommentere.

Jeg er mer ute etter å få ytra min store skuffelse for at når noen endelig hopper ut av Jehovas Vitner så måtte det være henne.

Hard rock halleluja

Drit i Lordi, det er GWAR som virkelig er noe.

Sound of Music

Det er ikke det at The Dark Side of the Sun av Cult of Luna er så forbanna bra som gjør at jeg går og plystrer på den når jeg er i butikken og får rare blikk, det er det at den er så forbanna lett å få dilla på som gjør det.

Navngitt Prisgitt

Tool gjorde nok det riktige når de ga det siste albumet navnet 10 000 Days, for det er nok så lenge til jeg tar det ut av spilleren igjen.

Meme-mehe

01. Har du noen gang blitt ransakt av politiet?
Nja.
02. Lukker du øynene på Berg og Dal baner?
Første turen - Ja. Resten - Nei. Men jeg har et problem. Jeg er dritredd for å miste brillene.
03. Når var den siste gangen du var på hest og slede?
Jeg har aldri hatt gleden (?)
04. Vil du helst sove med noen eller alene?
Alene. Men med Helene er også bra.
05. Tror du på spøkelser?
Nei. Jeg var valgt andre steder å plassere mitt hysteri.
06. Mener du at du selv er kreativ?
Haha, ja, men jeg får det aldri ut av hodet. Jeg kan alt for lite.
07. Tror du at O-J drepte kona si?
Hansken passa ikke, jeg ble overveldet og har igrunne bestemt meg for at han er uskyldig. Men jeg aner ikke. Og jeg bryr meg ikke heller.
08. Jennifer Aniston eller Angelina Jolie?
Aner ikke. Den som ikke har spist løk. (Tenkt på at sammen blir deres initialer A. A. og J. J.? )
09. Kan du ærlig si at du kan noe om politikk?
Ja. Men det er veldig lite og mest for å kunne tergre opp lett antennelige personer.
10. Kan du å spille poker?
Jeg kan reglene, men er ikke riktig klar for en Poker-basert økonomi.
11. Har du noen gang vært våken i 48 timer?
Var våken 48 timer 3 dager i strekk.
12. Har du en favoritt reklame?
LEGO-reklamer var alltid veldig bra. Nå husker jeg ingen i farta gitt!
13. Hvem var din første kjærlighet?
Akkurat det er jeg tilbøyelig til å være usikker på.
14. Hvis du er ute og kjører midt på natten, og ingen er rundt deg, kjører du på rødt da?
Det kan jeg helt sikkert bare gjøre for jeg har ikke lappen så jeg åker inn uansett.
15. Har du en hemmelighet som ingen vet utenom deg?
Jeg kan si ja og ljuge, uten at noen vet om det kanskje er løgn, noe som gjør det til en hemmelighet. 
16. Boston Red Sox eller New York Yankees?
Jeg har mye mer bruk for red sox enn jeg har for yankees fra New York.
17. Har du noen gang gått på skøyter?
Rulleskøyter. Men ikke gått, bare slått.
18. Hvor ofte husker du drømmene dine?
Ca. halvparten av gangen jeg drømmer, som er ca. halvparten av gangene jeg sover som er hver dag. You do the math.
19. Når var siste gang du lo så mye at du gråt?
Jeg har vel aldri begynt å gråte når jeg har ledd, men jeg mister pusten i stedet. Og når Helene var her forrige gang så mista jeg pusten quite often.
20. Kan du nevne 5 sanger av The Beatles?
Hm. Help. Hard days night. Eleanor Rigby. Å jeg vet en seter.
21. Hva er den ene tingen du har på hjernen?
Helene det selvfølgelig!
22. Tror du på kjærlighet ved første blikk?
Nei.
23. Vet du hva en Ba-Ba-Booey er?
Nei. Men vet du hjva La-Le-Lu-Li-Lo er kanskje?
24. Bruker du alltid sikkerhetsbeltet i bilen?
Jeg syns det er ekkelt å sitte i bil uten å bruke det. Litt filledokke-ish følelse.
25. Hvilket talent skulle du ønske du hadde?
Å finne ut bare ett talent jeg vil ha.
26. Liker du Sushi?
Har ikke prøvd. Og siden det er fisk så kan jeg si at jeg sannsynligvis ikke vil like det heller. Går heller på Peppes gitt.
27. Har du noen gang opplevd en nær-døden-opplevelse eller unnsluppet så vidt en ulykke?
Nei, kan ikke si det! Dog, jeg er ikke helt ferdig med Doom 3 enda, og jeg vet jeg kommer til å drite på meg før eller siden. Ikke det at å gjøre i buksa bringer en så mye nærmere døden, men det  er vel en av postene på programmet før jeg kommer til de evige jaktmarker.
28. Hva har du på deg når du sover?
Boxer. Eller friluft.
29. Har du noen gang blitt tatt for tyveri?
Indirekte.
30. Har størrelsen noe å si?
Nei, jeg tror ikke det.
31. Hater du noen?
Jeg elsker å hate, så da blir det vel egentlig slik at jeg elsker de jeg hater og da hater jeg vel ikke gjør jeg vel?
32. Rock eller Rap?
Rock.
33. Hvis du kunne ha sex med en kjent person, hvem ville det bli?
Jeg ville ikke hatt sex med en kjent person bare fordi det er en kjent person. Jeg vil i hvert fall ikke være kjent for å væøre den som har hatt sex med en kjent person. Dessuten har jeg Helene, så kjente folk kan henvende seg annet sted.
34. Kjenner du noen som sitter i fengsel?
Nei. Men jeg "kjenner" en som har gjort sin tid. Får bare håpe personen har gjort nok tid. 
35. Har du noen gang sunget foran speilet?
Selvfølgelig. Og lekt film. 
37. Hva slags mat synes du er heslig?
Fisk in genreal, med mindre det er noe som virker apetittelig. Jeg er i grunnen veldig lite åpen for mat.
38. Har du noen gang lekt "Jeg viser deg min, hvis jeg får se din først"?
Det... kan vel hende.
39. Har du noen gang gjort narr av venner bak ryggen deres?
De som ikke har gjort det har ikke venner.
40. Har du noen gang stilt opp for noen du knapt kjenner?
Ja.

Lydmann

The United States of Fucked http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

nå får det være nok midis for en stund

*Bustehue, Dustehue, Sjokoladesopp*  sier:

hehe

*Bustehue, Dustehue, Sjokoladesopp*  sier:

lei?

The United States of Fucked http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

mer fysisk uvel


Cd-dauden

Finnes det egentlig noe mer passende ord enn "helvete" å komme med når mitt eksemplar av 1349 sitt siste mesterverk av et album Hellfire viser seg å være ødelagt på slutten av cd'en?

Blocked baby

Er det bare min personlige oppfatning eller stikker Norman Internet Security av med samtlige medaljer under OL i dust antivirusprogram?

Do like the pornstar and fuck off

Kanskje Tom Cruise har benyttet den anledningen han fikk når Katie Holmes fikk kvitta seg med bollen i ovnen til å vise at han faktisk har en del selvinnsikt alikevel, selv om hans oppførsel i den senere tid ser ut til å være totalt blottet for akkurat det?
 
For hvis det er sant at hans datters navn, Suri, betyr "kom deg vekk", så blir det jo unektelig slik at barnet vil hete Kom deg vekk Cruise, og er det noe vi alle vil, ja så er det jo at han skal komme seg vekk?  

Ikke så mye ute, er du vel?

I dag hadde jeg årets første jakkefrie dag ute!

Og for å gjøre de dagene enda færre i antall bestilte jeg meg ny data idag. Min første helt egne faktisk. Sett bort i fra at den ikke er helt lik den der (har foretatt enkle modifikasjoner av tilbehør) så er den helt lik den der.

Post påke-moro

Nå er det slutt på påsken, du begynner å merke at alt godteriet gir deg hull i tennene og fargen gul begynner å gå deg på nervene. Men frykt ikke, her er en pause fra post-påskens blådager!

På tide å fyre opp en quiz igjen!

Er det ransalarmer i butikkene som er plassert etter sikkerhetskontrollen på en flyplass?
Hvis det skal bli slutt på telefonsalg, hvor skal jeg få kjøpt meg ny mobiltelefon da?
Bare jeg som syns det er trist at Typisk Norsk skal tas av plakaten?
Har du hørt den om han som...?
Do you feel lucky punk?

Release the prisoner

Kan dere som sitter å niholder på Kingdom Hearts 2 (Square Enix? Disney?)  og er gniene på å slippe det i Europa få ræva i gir og slippe det snart? Jeg venter!

Luremus[ikk]

Jeg sa en gang at jeg til tross for å ha fått tak i hele den neste fullengderen til Satyricon ikke har hørt på den enda. Jeg har fortsatt ikke det.
Men etter å ha sett de live på p3Sessions, hvor de spilte enkelte låter fra den nye plata, så er jeg farlig nær ved å kaste all min stolthet på havet.


Timeglass

Man merker godt hvor rart alt er når man våkner opp med kjæresten i senga og 6 timer etterpå sitter og snakker med henne på MSN og hun befinner seg i Bodø og jeg er i nesten andre enden av landet.


eRik Maurdreperen

Da er jeg i hvert fall sikker på at våren er her; jeg har tatt årets første maur av dage.


Puppy Nemesis

Har du 130 i hvilepuls? Maser kjæresten høl i hodet på deg? Er familien plagsom? Neddynget av arbeidslivets masete hverdag? Blir du kvalt i bunker med papir? Lei av alt sammen?

Jeg gir det det roligste du har sett siden tiden før Crazy Frog kom til verden: Don't shoot the puppy.

Spillet kan lett oppsumeres slik. Ikke beveg musa, eller så dør hunden.

Don't Panic

Liker du ikke noe av det som går på tv? Syns du ikke det er noe spennende på internett? Du liker deg ikke ute, du syns puslespill er kjedelig, du er lei alle platene dine, bikkja di gneldrer etter deg, katta di klorer, kjæresten slår, du kjenner på deg at du begynner å bli mer og mer plaga av KOLS, familien din vil ikke vite noe mer av deg, du er tom for røyk, må på do men doen er tett og du har begge arma i gips og kjæresten som bare slår deg stikker i hvert fall ikke henda sine nedi der.

Du trenger noe å gjøre , men vet ikke hva. du trenger å glemme den intense følelsen av smerte. Den neddyngende følelsen av å bli hatet.

I give to you det morsomste siden muren falt: løypemaskinen på nett.  

Boom!

Jeg er lei flyvitser og vitser om Mullah Krekar. Den med at American Airlines flyr folk direkte på kontoret. At det dummeste man gjør er å putte Mullah Krekar på et fly hvis han skal sendes ut av landet. De er liksom så gamle.
 
Derfor har jeg kommet opp med et knippe nye metoder som vil gjøre det mye vanskeligere å kombinere de to delene vitser og selvmordsbombing.

Her kjære terrorister, her ligger nøkkelen til å få tatt noen av dage, gjøre seg bemerket eller gjerne begge deler uten å bli ledd av etterpå:

Fylle deler av redningsvesten med sprengstoff og svøm inn i for eksempel den Engelske Kanal.
 - Det er, i forhold til å det å fly, mye lettere å lære seg. Dessuten trenger man ikke så mye våpen, man trenger jo ikke kapre noe og man kan dra når man vil. Men husk: Etter mat skal man vente minst en time med å svømme! 

Ta på seg en liten vest med semtex, leie en kamel å ri inn i Sphinxen, en pyramide eller noe annet eldgammelt som måtte stikke opp av sanda.
 - Når man er i Egypt ser det ut som det lønner seg å ta på seg et lass med klær - å få sand i den deiligste terroristtrusa man har er jo aldri digg. Ett lite tips: mors enfargede gardiner ser ut til å aldri gå av moten. Under bylten kan man sikkert få gjemt en kilo eller tre med noe som sprenger fortrinnsvis når man vil det selv, dessuten er kameler enkelt å få tak i, og de er nok ikke så vriene å ri heller.

Ta en rakett og kjør den inn i månen.
 - Her er en oppgave for dere som ikke er redd for å prøve noe nytt og syns flysertifikatet er for pingler. Bli astronaut! Og når du først har blitt det, ta kontroll på hele greia og kjør den inn i månen. For enda bedre resultat, sørg for å ha mye sprengstoff i bagasjen.

Lykke til kjære terrorister! Og husk: Sprenge seg selv først, reise hjem til kona og forplante seg etterpå.

I won't quiz my whining

Kong Vinter har feid over oss med siste krampetak, vi har nylig vellvillig snytt oss selv for en times søvn og våren er her men velger å ikke vise seg i all sin prakt.
 
Snøen smelter, og det som ligger igjen minner mest om tider som har vært, biler som forurenser mer enn man tror, at folk fortsatt syns det er lettere å kaste ting i veikanten på vinteren enn sommeren, at det er mye bedre med litt sol enn mye snø, at det er håpløst å gå når det er 20 centimeter med sørpe og at selv om skoene er gradert som vintersko og dermed lurer meg til å tro at de tåler en vinter selv om vinteren liksom ikke helt vil slippe taket så gjør de ikke det. 

Uansett, la bedriten vår være bedriten vår i en stakket stund og delta på quiz nå.

Når blinde dør, ser de lyset?
Skal vi danse?
Hva står E-en i E.Coli. for?
Og hva står Coli. for?
Skal vi si det sånn? 
Ja, hvordan dreper man egentlig en "mockingbird"?

Stjålet? Nei. Kjøpt? Nei. Lånt? Nei.

Si jeg har fått tak i det nye albumet til Satyricon da. Lasta det ned, la oss tenke oss at jeg kan ha gort det. Også kommer det ikke ut før 24. april. La oss tenke oss at jeg ble så ivrig at jeg ikke greide å vente til cd'en kom ut. For jeg kommer til å kjøpe den uansett, det er det ikke noen tvil om.

Jeg har teknisk sett ikke stjålet det da? Dessuten er det jo ikke ute enda? Man kan jo for eksempel ikke plagiere et maleri som ikke er malt. Man kan ikke lage en coverlåt av en låt som ikke er skrevet. Man kan ikke stjele et album som ikke er gitt ut.

Ikke sant?

Motherhedda Gabler

...og i det jeg trodde jeg skulle få Ibsen way up where it smells funny så kommer Black Debbath og redder hele greia 


Fuck for Music

Det er ikke det at jeg har noe imot The Cumshots som band, men jeg kunne kanskje ønske de hadde et annet navn. 

Å foreta et søk på navnet er jo for eksempel forebeholdt de over 18, og selv om man søker spesifikt på musikk i f.eks. BearShare så lirer det seg inn ett og annet jeg tipper ikke er tung rock men heller andre baller. Jeg mener boller.

I, Violent Bastard

Har Bergens store sønn, Norges store karaokehelt, verdensidolet Karaoke-Kurt gått fra lettbent pop ingen hører på til å bli en ivrig deltaker i det sagnomsuste torpedomiljøet?

Kurt Nilsen: Violence Embodied


Hamburger Hill

Fins det egentlig noe bedre å ha på brødskiva enn smør, gulost og salt potetgull?

Navigasjon

Jeg vet ikke hva Sony Ericsson legger i ordet "moro", men å kalle den knotten man roter (for det er det jeg gjør, enten jeg vil eller ikke) rundt i telefonmenyene med på min k500i for en "joystick", er som å kalle Adolf Hitler for en fin fyr med sunne grunnverdier.

Karaoke baby

Er det bare meg, eller ser Idol-deltagerne mer og mer ut som småunger for hvert år som går?


I don't do easy listening

Ny Satyricon-låt på nettet! Fra albumet Now, Diabolical, som kommer 24 april. Låta heter K.I.N.G. og kan lastes ned her.

Alle hjerter gleder seg!

Same old, brand new

Slik. Da skulle alt være i sin skjønneste orden, til og med min våte drøm om egen logo har blitt realisert. Min last.fm-brukerkonto har fått plass også, og den kan sees i menyen til venstre.

Ideen er min, utformingen er Helene sitt arbeid.

Ufør

Dere som bruker Firefox og ser på bloggen min vil nok oppleve at menyen har blitt litt vel haywire.

Jeg gjorde om enkelte ting i sta for å prøve ut noen nye funksjoner, men i opprettelsesprosessen var det noe som ikke helt ble opprettet. Derfor vil bloggen få en noe etterlengtet oppussing med tid og stunder, så ser den litt rar ut fra tid til annen er det derfor.

I mellomtiden foreslår jeg at du får deg litt frisk luft.

Chopping block

Chopping block

Because serialkillers are people too

Åpent brev til Galleberg

Kjære Galleberg.

Dere har svært mange gode produkter å vise frem. Det være seg for eksempel Mentos, Kina, Hockeypulver eller Center. Ja, jeg skal være så ærlig å si at mine tenner løper i vann når jeg ser på hjemmesidene deres.  Ingen tvil om at deres ferdigheter på godterisiden er det franskmenn kaller "særs magnifique".

Men jeg skriver ikke dere for å bare slikke dere opp etter ryggen. Jeg skriver dette fordi jeg har et problem men en av deres varer. Eller ikke varen direkte, snarere innpakningen den ligger i.

Det har seg nemlig sånn at jeg ikke liker lommelo. Men jeg liker Fisherman’s Friend. Særlig de blå. Men å åpne en slik pose er relativt vrient. Personlig velger jeg den tradisjonelle åpningsmetoden – rive bort et hjørne – fordi jeg finner det lettest og greiest. Da kan man bare helle litt på posen eller stikke to fingre nedi for å få tatt ut en pastill eller hva det nå kalles.

Men her kjære Galleberg, her starter problemene. Her blir det vanskelig. Plutselig går jeg rundt med en lomme full av Fisherman’s Friend.

Det er for det første veldig urenslig, ja faktisk litt ekkelt er det. Nå har jeg ikke lomma full av ting som ikke kan puttes i munnen, men lomme er lomme og pastill er pastill.
For det andre er det irriterende, for lomma blir veldig søplete av alle smulene og støvet som kommer fra posen.
For det tredje så er lommene mine laget for å ha andre ting oppi der. For eksempel en mobiltelefon, en mp3-spiller, småpenger som siden faller ut når jeg setter meg ned eller mine egne hender.

Jeg syns rett og slett det er både irriterende og trist at dette fantastiske produktet har en slik fatal feil. Hvorfor ikke gjøre som et konkurrerende pastill-merke har gjort og legge de oppi en pose med smart åpne- og lukkefunksjon? Så slipper jeg å bli like forbanna skuffa hver gang jeg skal friske opp halsen min litt. Jeg er, som dere sikkert ikke vet, glad i å synge og er derfor en aldri så liten storforbruker av halspastiller og lignende.

Takk for deres oppmerksomhet.


Til fremtiden og forbi

Det er ikke så rart David Toska ser positivt på fremtiden, han er garantert fast adresse de neste årene, han vet hva han skal bruke fremtiden til og han slipper med god sannsynlighet unna Valen og de på TV Norge.

Dagen derpå / Firra for hutta osv.

Det er en ting jeg lurer på.

Kan ikke damene isteden for å snakke om det å være kåt og brenne undertøyet sitt og være sure fordi de er så forbanna på oss med utovertiss heller vise meg at de mener det de sier om at det skal være like mange kvinner som menn over alt og melde seg inn i militæret?

Gonna get you good

Skal dere vedde på ting som hvem vinner Idol, Big Brother eller noe sånt piss kan dere se et annet sted. Jeg setter opp veddemålet ingen andre tør.

Hva tar livet av deg først?

Fugleinfluensa?
Kugalskap, altså Creutzfeldt-Jakob?
Snøen?
Chikungunya-viruset?*

*Underdog. (Se reglement.)

Før du kan plasere ditt veddemål vil jeg gjerne at du leser gjennom og aksepterer disse reglene:

 • Jeg gidder ikke regne ut odds, så jeg gjør det enkelt og sier at jeg betaler det dobbelte tilbake.  
  - Altså: Setter du 10 kroner på at du dør av fugleinfluensa betaler jeg deg 20 kroner når du kan bevise at du har gjort det.
  - Underdog: Spiller du på underdog er det dobbel premieutdeling.   
 • Man kan ikke spille på andre enn seg selv.
 • Nesten-dødsfall teller ikke. 
 • Du må være frisk når du plaserer veddemålet.
  - Hvis spørsmål om legeerklæring/sykemelding blir stilt har spilleren 1 (en) uke på seg for å fremlegge dette. Hvis dette ikke er meg (spilleleder) i hende etter 1 (en) uke frafaller premieutbetaling, og videre konsekvenser som bannlysning og buksevann vil bli diskutert.

TNBM

Da var Dakthrones' nye plate The Cult is Alive i hus (takk til <3)!

Etter noen gjennomhøringer må jeg nok si at jeg hadde helt rett.

Det er en forbanna bra plate.

The Cult of Goliath, De Underjordiske (Ælia Capitolina), Tyster på Gud, Forebyggende Krig og selvfølgelig Too Old, Too Cold gjør sitt for at siklesmekkmarkedet snart får en ny kunde.   

Triste greier

Dette innlegget kommer kanskje ca. 40 år for seint, men hvis Lesley Gore virkelig føler at det er hennes fest og hun kan gråte hvis hun vil, ja så foreslår jeg at hun heller gråter enn å lage sang om det.

Comrades!

Hvis Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen, Askil Holm og Espen Lind skal være de nye gitarkameratene så står jeg heller over en fornyelse jeg tror jeg.

Heisse scheisse

Er det bare jeg som syns det er storartet at det tyske curlinglaget har en trener som heter Dick og en spiller som heter Höhne?

Tøy og bøy

Med fare for å fremstå som en ubrukelig idiot:

Kan noen fortelle meg hva de brettegreiene på de tynneste sidene på Corn Flakes-pakka (type Kellogs) er til? 

If at first you don't succeed, skydiving is not for you

TV 2 kommer snart med Skaperen på tv, hvor de bruker ymse kjendiser for å reklamere for serien.
Mira Craig for eksempel. Hun bør vel vite en del om det må å lykkes den ene gangen av hundre, hun har fortsatt bare tatt ett hopp fra scena.

EB Mat

Supermarked har vært blandt oss lenge. Så lenge jeg vet i hvert fall. Nå er hypermarkedene her. Fort skal det gå!
 
Snøball i Helvete har som eneste blogg i Skandinavia tittet ned i krysstallkula og funnet en liste med en del andre markedsforslag som nok aldri blir noe av.

Fuegomarked - Man får utdelt et par sko og ei bukse ved inngangen, som en med fuegomarkedsertifikat (krever syv dagers kurs om ildpåsetting, ildslukking, kunnskaper om motivene på Lighter 1-lightere og  generell viten om hvor sure damer blir når håret deres tar fyr) setter fyr på. Da gjelder det å handle det man skal ha før man blir overtent. 

Ursusmarked - Betjeningen fyller dine lommer med honning og ferten av en binne, mens en sultefora brunbjørn vandrer rundt i butikken.
 
Kiddomarked - Marked hvor barna får sukker ved inngangen, noe som gjør at handlingen vil gå fort unna.

Homsomarked - En helt vanlig marked, bare ikke for Frelsesarmeen.

imdb.com

Nå er det så lenge siden jeg har skrevet mitt svar på det mange andre har spurt seg selv om så da kliner jeg til med mine film-sannheter.

* Hvilken film er den første du kan huske å ha sett på kino?
- Aner ikke. Men det står mellom Flåklypa Grand Prix og Dumb and Dumber

* Hvilken film så du sist på kino?
- Tror det var Elsk meg i morgen. (Mine 15 minutter)

* Hvilken film leide du sist på DVD?
- Jeg har aldri leid en dvd, jeg kjøper.
 
* Hvilken film har du sett flest ganger?
- Setter en knapp på Pulp Fiction.Eller The Rock.

* Hvilken film har fått deg til å gråte mest?
- Haha, jammen ikke lett å si. Scary Movie kanskje, det eneste jeg ikke gjorde når jeg så den første gangen var å å gjøre i buksa.

* Hvilken film har skremt deg mest?
- The Grudge. Jeg hater skrekkfilmer, jeg er så inni hampen skvetten og film gjør det ikke bedre.
 At The Grudge er en dårlig film gjør det ikke noe bedre.

* Hvilken film har fått deg til å le høyest?
- Scary Movie. Og Hot Shots!-duetten, særlig nummer 2.

* Hvilken film likte du så dårlig at du forlot kinosalen?
- Har jeg først betalt skal jeg jammen meg se dritten også. Men tre gode kandidater var The Lord of the Rings-triologien.

* Hvilken skuespiller har du vært forelsket i?
- Skulle jeg skrevet ned navna på alle også?

* Hvilken film setter du i spilleren når du er sammen med:

... Kjæresten
- En eller annen vi gidder å se begge to. Men ikke The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe eller Terminator-triologien.

.... Guttegjengen
- Blir vel gjerne noe Tarantino eller Ritchie eller noe i mellom.

... Foreldrene dine
- Mamma ser så lite på film og pappa ser på tanketom action, så da sikrer jeg og sier krigsfilm. Det er noe de begge syns er ok.

* Hvilken skuespiller skulle spille rollen som deg i filmen om ditt liv?
- Jeg tror kanskje Steve Buscemi hadde gjort seg.

*- Favoritt-soundtrack
- Team America: World Police.

You're the man now dog!

Jeg fortalte for en stund tilbake om ytmnd.com; You're the man now dog.

Nå har jeg laget mine egne! Debut og oppfølger.

Jeg har gjort alt minus det som åpenbart er et bilde.


Fei for din egen dør

Når Varg "Greven" Vikernes på midten av nittitallet brandt ned noen kirker, da ble det et skikkelig leven gjennom det ganske land. Religionskrenkelse? Hva krenket han? En religion som fryser ut mennesker fordi de har kjærlighet for et menneske av det samme kjønn?  

Hvorfor skal jeg som nekter å publisere tegninger av profeten Muhammed kalles feig? Hvorfor skal jeg trenge å skamme meg for det?
Jeg skammer meg, men jeg skammer meg over å bo i et land som går hånd i hånd med en religion som driver rasisme på en hverdagslig basis. Jeg skammer meg over å bo i et land hvor blandt annet en kristelig avis kan publisere krenkende bilder av en annen religion, mens den samtidig kan godta at dens egen tro stenger mennesker ute. 

Jeg er ikke feig, jeg har såpass med respekt for andres tro at jeg velger å ikke gjøre noe. Jeg er medlem av statskirken, men jeg er ingen kristen mann. Jeg forstår ikke hvorfor så mange skal lage så mye bråk av noen tegninger, men jeg er ingen muslim og jeg vet ikke hvor hellig Muhammed er.

Forzoning

Nå som Vebjørn Selbekk først har hatt ett forsoningsmøte foreslår jeg at han fortsetter og tar seg en tur til frisøren sin.

Der kan han beklage hva enn han har gjort siden han fått slikt hår som han har nå uten å måtte være redd for å bøte med eget liv. Og dessuten syns jeg godt frisøren hans på eget initiativ kan fortelle han at når man ført skal lage leven ut av en annen verden med noen tegninger så kan det være lurt å fjerne Hitlerbart-look-a-like-skjegget han har grodd frem på haka.

På en helt annen side så har han gjort meg veldig begeistra for å tegne karikaturtegninger!

Selbekk

Der dere vil ha meg

Ja, jeg er akkurat så nysgjerrig og irritert reklamefolka som har lansert de blå blomstene som svirrer rundt enkelte norske nettsider om dagen vil at jeg skal være.

I skrivende stund har i hvert fall Startsiden.no og VG slik blomsterramme. 

Dessuten går det rykter fra annet hold om noen på tv.

Noen som har lyst til å gjøre meg litt klokere denne onsdagen?

Edit: Telenor. Det var det første jeg så når jeg bladde opp i Aftenposten i dag. Og jeg må nok anse at det jeg trodde var blomster nok dreier seg om propeller.

Dementi om en hype

Jeg var vist litt brå her jeg satt og var så bråkjekk og sa noe slikt som at man skulle drite i VG-lista
Jeg tok feil.

Darkthrone sin single (Darkthrone sin første single noen sinne, i løpet av de ca 20 åra de har holdt på og de 13 platene de har sluppet)  har klatret opp på en 11. plass på lista.

Jeg står fortsatt på det jeg sa.

The Cult is Alive kommer til å bli forbanna bra.

Soccersucker

Fotball i seg selv er ikke så forbanna spennende.
Italiensk fotball er i hvert fall ikke så forbanna spennende.

Og når italiensk fotball i tillegg kommenteres av Frode Olsen, som høres ut som en papegøye på speed med hakk i plata, ja da blir det rett og slett helt jævlig.

Moro med bi-smak

Ludoen. Dette sikre tegnet på hyttetur - stearinlys, fyr i peisen og utedass. Ludoen. Spillet med dette fargerike brettet som oppfordrer til flytting, tårnbygging og håp om å få slengt en av motstanderens brikker tilbake til start og håpe brikka blir der i en mangel på seks øyne på terningen. Jeg trodde Ludo var noe av det mest uskyldsrene innen familieunderholdning man kom.

Så feil kan man ta.

Den kjente historien er at Ludo er en annen form for Pachisi, som stammer fra India.

Galt.

Det er ikke uten grunn at brettets indre ganger har form som et hakekors. Ludo kommer fra Tyskland.

Hitler og hans menn, jeg setter en knapp på SS-brigadeführer Wilhelm Monke, lagde Ludo for å trene sine tropper i kamp og enkel strategi.

Ta for eksempel fargene. Ta den blå. De blå øynene. Se på gult. Det blonde håret. Og det er nok ikke uten grunn veien er vist med hvitt.
 ”Hvorfor er ikke brunt med da? De kalte seg jo brunskjorter?” hører jeg kritiske røster si. Svaret er enkelt: Det ville vært alt for innlysende.

En gang var Ludo for meg det amfetamin er for den narkomane, det puling er for den prostituerte, det cyanid viste seg å bli for alle de trøstesløse i en bunker i Tyskland i 1945 – det nødvendige.
                                          

Ludo


Jeg har slutta med Ludo nå. Stigespill is the new loud.


Åpent brev til islamister med datakunnskaper

Det har kommet meg for øre at dere har tatt dere den frihet å gjøre livet surt for Jyllands-Posten, som tegnet noen tegninger av en mann som helst ikke skal tegnes.

Nå skal ikke jeg si hva som er rikitig og galt, la den som er uskyldig kaste den første steinen også videre. 

Men når dere begynner å kødde med åpne brev, som jo jeg uten å skryte for mye kan si jeg i hvert fall er kjent for innad i vennegjengen, ja så syns jeg det er på sin plass for meg å si ifra. 

Jeg driver ikke å roter med deres selvmordsbombing, så da syns jeg ikke dere trenger å trenge dere inn på mitt område og begynne med åpne brev.
Dere må gjerne finne en aktivisjonsform som er litt roligere enn mennesker, dynamitt og selvutløser, men ett sted må grensa gå.
 
Takk for deres oppmerksomhet. 

Jeg har fått enda et problem. Rein luksus, selvfølgelig.

Kaffe holder meg våken. Skal jeg spise is, må jeg ha kaffe. Skal jeg se på tv (Curb your Enthusiasm, Prison Break og My Name is Earl) så må jeg ha is. Det er litt som alfa og omega. Men is kokka 9 er for tidlig, da har jeg fortsatt 2 timer med firkantøyne foran meg.
Kaffe klokka 10 er for seint, da blir jeg liggende oppe å vri meg til langt på natt. Vel, akkurat i dag er jo ikke det store problemet, jeg er bare halveis i Frelseren av Jo Nesbø og det er uten tvil fortsatt noen timer med underholdning igjen i den.

Det får vel gå seg til.

Aller først:
The Avalanches - Frontier Psychiatrist
Martina Topley-Bird - Sandpaper Kisses

Crop-circles are Chuck Norris' way of telling the world that corn needs to lay the fuck down

Jeg vet jenter på femten fra Bærum vil kalle det so last year å google seg selv og legge det ut i bloggen, men en god ting kan ikke sies for ofte. Og dette har jeg ikke en gang sagt før!

Ten Top Trivia Tips about Erik!

 1. The number one cause of blindness in the United States is Erik.
 2. Erik can squeeze his entire body through a hole the size of his beak!
 3. Erik can jump up to sixteen times his own height!
 4. The international dialling code for Erik is 672!
 5. Most bottles and jars contain at least twenty-five percent recycled Erik!
 6. Only one child in twenty will be born on the day predicted by Erik!
 7. The horns of Erik are made entirely from hair!
 8. Erik has a memory span of three seconds.
 9. Erik has three eyelids.
 10. Erikolatry is the mindless worship of Erik!
I am interested in - do tell me about

Hype

Drit i hva proffene i England sier. Drit i hva VG-lista måtte holde som bobler. Drit i hva vennene dine sier. 

Hør på  meg i stedet. 

The Cult is Alive, den nye plata til Darkthrone, kommer til å bli forbanna bra. 

Juvel

Av og til finner man geniale internettsider. LiquidGeneration for eksempel. Eller The Best Page in the Universe.

Eller YTMND

Her er det juveler som heftig bildemanipulasjon, Chuck Norris, og noe for jentene
Og alle dere som er helt enig med meg i at Metal Gear Solid 3: Snake Eater er kult, dere vil bli lettere forstyrret av denne. Dere andre også forsåvidt.

OMG for en side rett og slett! Husk lyd!

A beautiful mind

Jeg kan plassere ut 8 damer på et sjakkbrett.
Jeg forstår hvordan jeg skal finne ut hvor mange kronblad det er rundt en rose.

Men hvorfor i svarte man skal kåre hvem som liksom skal være norges vakreste, det er mer enn jeg kan fatte.

Moro for unga

My name is Earl
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gifts

Sent, men godt. Hemningsløs skryt kan aldri komme upassende.
Hva jeg fikk til jul?

Hellsing sesong 1 på dvd

1 rull do-papir med stripper på

3 usannsynlig gode boxershortser

Bok - Snø vil falle over snø som har falt av Levi Henriksen

Enda en bok - Norsk Humor samla av Are Kalvø og Christine Hope

Signert Heia Tufte! dvd

Spenn

Juleheftet til M og annet småtteri som glowsticks og.en kakeboks med godteri

Bare 346 dager igjen til neste gang!

Island Rapsody

Denne har jeg postet før. Og nå kom jeg jammen meg over denne skjønne snutten som er utført i samme stil, bare denne gangen fra Lost. Og med musikk av Weird Al Yankovic/Queen.

Kan strengt talt ikke bli bedre!


Gaylord Focker

Haha

X-Mas

En hver blogger med respekt for seg selv ønsker sine lesere en god jul så da kan ikke jeg være noe dårligere.

Mens dere sitter og gomler i dere mat nok til å sprekke og koser dere med kaffe, kaker og julegaver mens dere diskuterer triville ting som den varme vinteren, hvor katastrofen rammer 2. juledag i år og dere snakker om hvor heldige dere syns dere er som har det så fint siden dere har alt dere ønsker dere mens dere samtidig klager på hvor dyrt det er å bo i Norge håper jeg foreksempel ikke de millionene som sulter ihjel og dør av AIDS i Afrika årlig og jordskjelvofrene som fryser ihjel i Pakistan ødelegger julegleden deres!

GOD JUL!

Jeg er overbevist.

Samlebåndsmusikk har fått et ansikt. Og det bruker sminke. Mye sminke.

Sugen anatomi

Det må da være utrolig kjedelig å være vampyr og underbitt?

Kalender

Hvordan jeg kan se på min egen Flax-julekalender og forstå at det nærmer seg jul:

Det er ikke så mange luker å skrape lenger. At jeg ikke vinner blir mer og mer åpenlyst for hver dag som går, og snart er det bare stjerna igjen som står der som et hån mot meg og mine kalender-ferdigheter - det begynner å skrante på muligheter til å vinne. Noe som helst.

Har kryssa av 9 av 12 nisser. Men det har jeg gjort hvert eneste år.

Jeg kjenner jeg vil glede meg mer og mer over 20 kroner for hver dag om går.


Fly

Hvis flygelederne streiker på lille julaften blir det krig. Hvis noen stopper meg fra å få besøk av kjæresten fordi de har fått alt for mye vakt og samvittighet til å late som om de er syke så skal noen få høre det.

Man kommer langt med et smil, man kommer lengre med et smil og en pumpehagle.

Hårete

Hvilken bok er det det står i at alle gutter mellom 13 og 16 skal ha halvlangt hår?

Tenk klikk trykk

Hvis du føler at jula er en tid du kan sitte ned og sløve så kan jeg sette deg på andre tanker!
 
Not Pr0n.

Håpløst.

Samorost 2 har kommet!

Men det koster penger å få spilt hele spillet.

Håpløst.


Metalboys

Jeg vet ikke helt hva som skjer med meg, for mens jeg på den ene siden forelsker meg mer og mer i Stomblåst MMV av Dimmu Borgir på den ene siden får jeg bare mer og mer dilla på Paperboys sine låter Keep it Cool og Tomorrow.

Hurra for mangfold!

King Kong No No

Snøball i Helvete er King Kong-fri sone.

3 timer med oversized ape og skrikende blondine er noe jeg kan klare meg uten.

Forhåndsdømming er noe jeg kan!


It's closing in on us pt. 2

Først skrev jeg om denne, og tror du ikke dette mennesket har lagd enda en! Desverre ikke noe pyro denne gangen heller, og det er ikke like tøft, men det er fortsatt julelys-overkill og jeg elsker det.

Jeg må være naboen hans en gang.


Skremmende

Jeg har nekta for at jeg ligner på Bender, og det gjør jeg enda.

Men at jeg kan ha visse likheter med maska i Scream-filmene, det skal jeg være ærlig nok til å innrømme jeg også!

    

EB Spill

Sudoku har vært her lenge. Dette tallspillet som er lett å lære og vanskelig å bli god i.

Nå er Kakuro her. Ikke så vrient det, men ikke så lett heller.

Snøball i Helvete har som eneste blogg i Skandinavia fått tak i dokumenter om spill som ikke ble en hit i Japan og som dermed ikke kommer til Norge sånn med det første.

Ouroukaouku - Brettet har alt for mange ruter og du skal ikke fylle mer enn halvparten av dem med tall. De ledige rutene skal skape bilder, for eksempel sommerfugler, en Toyota eller ett bilde av Mao på do.

Filiokurakakou - Man bruker den medfølgende tryllestaven til å vifte rundt helt til tallene er sånn nogenlunde riktig plassert. Brettet blir ikke korrekt før man banner resten på plass.

Uaoku - Bare plasser tallene der du syns de hører hjemme, og etter en uke kommer en lett blanding av mafiaen og ett fotball-lag hjem til deg for å se om det er korrekt. Er det ikke det blir det overnatting med fiskene på agendaen.  

Burgugleouaoku - Samme som Uaoku, bare for de med briller.

Homsoku - Sudoku, bare ikke for Frelsesarmeen.


Money money money

Jula er høytid for alle de som gjør karriere av å lure deg.
 
Jeg vil ikke være noe dårligere, og da er jeg heller ikke snauere enn å lansere et helt nytt konsept. Bluring. Blogging og luring. 
Det hele er meget enkelt: Sende meg en e-post med kontonummeret ditt, kortnummeret ditt, passordet til nettbanken din eller bare ett brev med kontanter i.
Det siste er foretrukket, fordi det er lettere for meg og lettere for deg. Jeg slipper masse bryderi med banken og alt det der og du har kontroll på hvor mye jeg får.

"Det er faktisk ikke lov å sende kontanter i posten" sier noen. Da vil jeg fortelle dere det at det er ikke lov å tilegne seg penger på den måten jeg gjør her heller, men hvorfor må bare jeg være den kriminelle her? Jula er jo ellers en slik trygg høytid så lenge man husker å blåse ut lysene, så hvorfor ikke trå til litt, leve litt på grensa og sende noen tusenlapper i et brev til meg?

På forhånd takk.

DPYDWIDB #2

Det sier seg jo selv at slik matlaging ikke er bra?


Hatsk kjærlighet

La det være klart: Selv om jeg ikke greier å slutte med å spille Splashback så hater jeg det. Inderlig.

Først og sist.

Jeg har ikke noe i mot Fredrik Skavland sånn i utgangspunktet, av og til hender det at han kliner til å har artige gjester eller temaer. 

Det var for eksempel hans program som fikk meg til å se på Heia Tufte.

Og i kveld skulle han blandt annet snakke om lanseringen av Xbox 360. Og hvem inviterer han? Hanne Harlem, jeg husker ikke helt hvem hun er, men hun er en middelaldrende dame og det er jo alltid bra når man snakker om spill. Det er virkelig ikke bare gutter med tenna på tørk og colabokser strødd rundt seg herfra til evigheten som gjør det. Og han har invitert en spillfforsker jeg ikke finner navnet på i farta, alltid spennende det, bransjen er stor og jeg vet ikke hvorfor det å gjøre alt fra å utføre blind vold i liksom-staten San Andreas til å vandre rundt i den forlatte og hjemsøkte forstaden Silent Hill på jakt etter kona jeg vet jeg har kvalt er så interessant. Men hvem er det han snakker mest med om spilling? Idol-Sandra! Hva faen! Hvilken tyngde skal hun ha? Annet enn hake- og brystparti? 

Jeg hadde håpa jeg skulle få høre litt om hvordan ting ville forandre seg med tredje generasjons spillkonsoller på markedet også videre, ikke Sandra Lyng Haugen og hennes ferdigheter i Sims.

Porr

Hva skal jeg flytte til Svalbard for nå!?
Jaja, jeg får krype til korset å bli en kristen mann, der er det mye å hente skjønner jeg!

Edit i etterpåklokskapens lys: Ikke så rart Vatikanet har noe imot kondomer, kristne feier jo bare over småbarn og gjerne gutter, og da er jo ikke sjansen for noe annet enn AIDS særlig stor, og AIDS, vel det er ikke Vatikanets greie tydeligvis.

Kald krig

Det er 6 blå ute, snøen faller og det smeller fra skytebanen borti lia her.

Jeg er innmari glad jeg er ferdig i militæret!

Fylla har skylda

Alkohol løser kanskje ikke så mange problemer, men gjør melk det da?

Vel blåst

For alle som lurer på hva Dimmu Borgir driver med når de spiller inn Stormblåst på nytt så kan jeg bare si følgende:

De radbrekker egne klassikere. De lager ikke nye klassikere, men de lager bra coverlåter av seg selv. Noen er ganske heldige og faktisk veldig vellykket som nye låter, for eksempel Guds Fortapelse - Åpenbaring av Dommedag, Broderskapets Ring og Dødsferd. Sorgens Kammer - Del II ser jeg bare ikke helt poenget i, men ettersom Sorgens Kammer fra orginalen var "lånt" fra ett pc-spill så er det ikke så rart at de lagde noe nytt.
Men selve ankepunket, Stormblåst, som kanskje er den met kjente Dimmu Borgir-låta har blitt mest forandra i mine øyne. Det kule er at den er såpass annerledes at den like gjerne kan stå som en egen låt.
 
Men de kunne godt ha laga en litt annen album-design, coveret er kult men baksiden ser ut som de tok et bilde fra Puritanical Euphoric Misanthropia, noe som bare gjør at det virker enda mer som om de ikke gidder å gjøre så mye nytt. 

Ganske bra album men skal du ha ei plate som heter Stormblåst bør du kjøpe den gamle.   


Ask me no questions and I'll tell you no lies

Selv om jeg tror greia var at man skulle bli utfordra så tok jeg tyren ved hornene og gjorde det litt uten videre. Amygdala satte meg på ideen og godtok at jeg bare stjal uten videre.

Så, here goes nothing, hvor spennende eller interessant det er vet du bedre enn meg.

 

 1. Jeg kan lese Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? av Johan Harstad og tenke at det er historien om meg.

 2. Jeg har en berettiget frykt for å bli blind, ettersom synet mitt blir dårligere og dårligere for hvert år som går.

 3. På barneskolen skyldte jeg ned store deler av en ukjent persons gymtøy i do.

 4. Jeg liker å være sammen med andre, det gjør at jeg kan være alene.

 5. Jeg elsker å gå i dress. Og å ta den av meg på kvelden.

 6. Jeg hater å snakke i telefonen, jeg har 5 telefonnummer jeg kan ringe til uten problemer.

 7. Konvolutter med plastrute som viser navnet mitt bak er også noe jeg ikke kan fordra.

 8. Jeg er naiv.

 9. Jeg kjenner ikke så mange akvarister, men etter det jeg leser på nettet så er jeg kanskje den eneste som greier å kverke andemat (en plante som ligger på vannskorpa) men ikke fisk ufrivillig.

   
 10. Mange av mine tekster jeg bruker i bandet er alle på sett og hvis min hyllest til band jeg liker. For eksempel er Godless en hyllest til Slayer og Lifeless en hyllest til Dimmu Borgir.

 11. Skal jeg først fotograferes gjør jeg det jeg kan for å bli tatt bilde av i profil.

 12. Forbildet mitt er Satyr, vokalisten i Satyricon.

 13. Casings (patronhylser på norsk) er mitt favorittord på engelsk.

 14. Jeg er glad jeg har hatt så mange jenter som venner oppgjennom årene. Selv om jeg har mista kontakten med de fleste.

 15. Selv om jeg ikke tror på sånt ser jeg likhetene mellom stjernetegnet mitt, Løven, og meg, og jeg som de fleste andre menn må ha ryggen mot veggen når det er andre folk til stede.

 16. Hjemme har vi hatt vedovn hele mitt liv. I forrige uke lærte jeg å tenne opp i den.

 17. Min store drøm er å ha over hundre forskjellige besøk på èn dag. Mitt åpne brev til Trond Sollied sørga for 98 stykker, gledelig og irriterende nok.

 18. Grandiosa og øl på lille julaften høres for noen ut som den store skammen, men jeg elsker det. Selvfølgelig til Gremlins og The Nightmare before Christmas. Ikke jul uten!

 19. Jeg har alltid hatt et anstrengt forhold til mat…

 20. ..noe som gjør at jeg har en BMI på 17, noe jeg tror jeg har hatt i de senere årene uten å skjenke det så mye som en tanke.

Til Patman. Look a different.

Patman, vår eminente bassist skal ha det til at jeg ligner på Bender. Så mye at han truer med å kalle meg det til vanlig. Han sier jeg skal se det positive i det, men jeg ser ikke helt hvor det positive er. Men uansett Patman, se her, du tar feil. Håper jeg.

Bender til venstre, meg til høyre (sånn for ordens skyld)

                          

Når skal man holde kjeft?

Jeg elsker aviser. Kan ikke få nok av dem.

Særlig slike spørsmål man stiller folk på gaten. Ikke fordi det egentlig trenger å bety noe særlig, de får jo ikke akkurat veltet om på verden, men det er av og til hyggelig å lese om andre folks meninger!

Som denne hardingen sin mening om svensk håndball.
Heavy dude!

Eller hva men denne mannen som skal pynte til jul?

Ta frem staken du. Men jeg kommer ikke til deg i jula.

Men den beste er alikevel den denne damens meninger om barnearbeid! Prizeless!
Fint!

Drama

Er du lei av Days of our lives? Ikke lenger så spennende hva Alice, Maggie, Hope og de andre tar seg til i den daglige dont?
Er ikke Hotell Cæsar det samme lenger? Er ikke Astri, Benedicte, Svein eller Guri så interessante lenger?

Mangler seriene en sportslig touch? For lite fotballrumper, for få stygge sveiser og for lite bredt språk og dårlig engelsk?
Følg heller FC Lyn!
Der er de ikke redde for å gå andre veier for å ødelegge for hverandre, og selv om det kanskje ikke er så mye kjærlighet og heftig sex mellom to middelmådige skuespillere på bakrommet å spore så er det desto mer ekte følelser og bitre folk!  

Åpent brev til Trond Sollied

Kjære Trond Sollied.

Du har gjort mye bra på og utenfor en bane, helt siden du startet som spiller i Mo IL til landslaget til trener i Olympiakos. Ingen tvil om at du har store talenter på og utenfor banen! Personlig må jeg ærlig innrømme at jeg ikke kan så mye om deg, annet enn at jeg vet at du er fra Mo i Rana og har brukt mer tid på en bane enn jeg har gjort. 
Vi burde begge to vite hva en fotball er, men det kan virke som om bare en av oss gjør det, og det er ikke han som trener et fotballag, for å si det slik. Det overrasket meg litt da du på TV3 i går, etter kampen mellom din gamle klubb Rosenborg og klubben du nå trener, Olympiakos, skulle si noe om Leroklis Stoltidis' taklin av Per Ciljan Skjelbred.

Jeg siterer: "Han tok både ballen og spilleren"

La meg forklare, siden du tydeligvis har glemt en del grunnleggende ting om fotball:

Aller først: Det her er en fotball.

fotball

Kanskje ikke helt lik den dere er vant til å spille med, men du skjønner poenget.

Og det her er Per Ciljan Skjelbred:

Per Ciljan Skjelbreid

Hvit og svart, ellers ikke så lik.

Og slik så det ut på banen i går når Stoltidis "gikk etter ballen":

PCS og ball

Skjelbred har gul ring, ballen har rød.

Ballen er bak Stoltidis og foten hans ser ikke akkurat ut som om den er opptatt med å drible seg klar, den er nok mer opptatt av å kveste Skjelbred sin landslagsdebut og videre spill for Rosenborg på en god stund.
At du ikke hadde bedt Stoltidis, som i intervjuet med TV3 etter kampen virket som en sympatisk fyr og en angrende synder gjøre klinke til andre spillere så kontant og direkte er greit, men å si at han gikk etter ballen og at "det ikke var rødt kort" syns jeg er et dårlig forsøk på å beskytte en spiller. Stoltidis var mann nok til å innrømme at det var bra brutalt og da kan du gjøre det også. Hvis du har tenkt å være tøff så må du være tøff nok til å innrømme at det var en stygg takling og beklage det som skjedde.
For det begynner kanskje å bli på tide å gjøre det? 

Klokketro

Hva er det Seiko prøver å fortelle meg? Det er kanskje ikke mine klær, nabolaget eller kjæresten min som bestemmer hvem jeg er, det er visstnok klokka. Så kjøper jeg meg en sånn en betyr ikke det at jeg er en klysete fyr som har råd til å bruke mye penger på ei klokke, men jeg er også for lat og gjerrig til å dra til butikken for å skifte batteri?

Notar har lenge prøvd å finne den største idioten med deres reklamestrategi, men Seiko nærmer seg nå!

It's closing in on us

Uansett om du syns jula kommer litt for tidlig eller om du ikke bryr det om det i det hele tatt fordi du liker marsipan og trenger en påminnelse om å kjøpe julegaver så du slipper å stresse med det lille julaften i år som i fjor: Du er nødt til å elske dette.


DPYDWIDB

Kan jo hende dukken var veldig fin?

Åpent brev til Freia

Kjære Freia.

Jeg burde vel strengt talt skrive på engelsk siden dere ikke er norske lenger, men drit i det, en eller annen med dress og slips hos dere snakker vel norsk enda. 
Tror ikke folk tenker hverken over hvor den forurensa lufta som utgjør boblene i Den porøse melkesjokoladen kommer fra eller hvilket språk kuene dere får melk i fra snakker. Om det er innholdet som er et lite stykke Norge eller om det er søpla etterpå som blir det spiller vel ingen rolle for dere? 

Men dere lager god sjokolade, det skal dere ha. Og siden dere er så flinke til det vil jeg være en flink forbruker og fortelle dere hva jeg syns om ett av deres produkter: Twist-posen.

Jeg har, etter en lang pause plutselig funnet ut at Twist er bra. De fleste bitene er blitt forandret så vidt jeg kan forstå, og i min lite Twist-bevandrede verden har det kommet mange nye biter til.
Montelino for eksempel. Den er kanskje en av de beste bitene. Nougatcrisp er også god, Nougat er god og Daim er Daim: knug, som de sier i Sverige  Japp smaker fortsatt ikke slik Japp smaker til vanlig, Lakris-biten minner meg mest om svart mel, akkurat slik den gjorde når jeg var liten og den gledeligste biten av alle må være Nøtti - nå har dere klemt inn karamellfyll eller noe sånt sammen med nøtta, så nå kan selv jeg få i meg litt antioksidanter. Marsipan-biten er jo bare tørr og Toffee-biten setter seg fortsatt fast i tenna. Det gjør Chocolate toffee biten også, men den smaker drit i tillegg.
Og Cocos? Cocos smaker fortsatt like jævlig som den alltid har gjort. Jeg hater Cocos-biten. Den gjør en fin sanstrand om til en slette med miner - du tror det går bra på din vei mot det våte Nirvana i 30 varmegrader  men plutselig smeller det. Den er som en syltearguk i hamburgeren - du vet den er der, men ikke når den blir med inn i munnen din som en slapp, våt og sur sokk. Cocos-biten er som tredje verdenskrig - man blir sittende å undre på om den noen gang kommer, og når den gjør det så blir du sittende på bar bakke med en følelse av å bli voldtatt. Det var ikkke det du hadde lyst på en lørdagskveld.

Hvis dere fjerner den grønne Judas-biten fra posen vil jeg bli veldig glad. Og jeg tror heller ikke jeg er alene om å mene dette, vi er tross alt 4,5 millinoer mennesker i dette landet, og alle kan ikke være smakløse idioter.

Takk for oppmerksomheten.

Blanda drops

Jeg vet det er stygt å le av andre, men når andre oppfører seg slik og slik, så må jeg bare. Hurra for Jesus!
Klippene er noe like, men det er igrunnen høydepunkter på begge deler. 
Noen som kan fortelle meg hva tv-programmet det er tatt fra (Trading Spouses) egentlig handler om?

A Softer World


 Og her kan du se de som gir stemmene til Simpsons!

Mobil asosialitet

I dag har jeg hatt mobiltelefonen min mer avslått enn påslått.
Det er helt klart noe jeg skal fortsette med!

Search and detroy

Startsiden.no har begynt å publisere populære søkeord hver uke, og ikke overraskende går f.eks. porno og sex igjen, og det som preget nyhetsbildet preger også søkene folk gjør slik jeg forstår det.

Men det er en ting jeg lurer på: Hvem idioter er det som søker på finn.no?

Njus

Hareide står frem og sier han vil til EM.
Noen av kjendisene som ikke rakk å stå frem når Liv Grete Porièe sa hun ikke var en motor ser nå sitt snitt til å komme med sine ønsker.

Petter Solberg har lyst på pizza.
Aune Sand vil ha Oscar
George W. Bush kunne tenke seg mer olje.
Lars Sponheim har lyst på barbermaskin.
David Toska vil ikke i fengsel.
Kristin Krohn Devold vil ha båt. Eller kanskje en tanks. Hun er litt usikker.


At det var?

Jeg har funnet ut hvorfor jeg er som jeg er.


In a Past Life...

You Were: An Obese Priest.

Where You Lived: Japan.

How You Died: Suicide.
Who Were You In a Past Life?

Waterworld

Jeg har våte sokker, alger på t-skjorta, møkkete briller og "svømmehud" på fingrene.

Har slått hardt ned på algevekst i akvariet, klipt noen planter og kasta noe smårusk. Og jeg har ommøblert! Bilde kommer når det blir lit penere oppi der. Ting må roe seg litt ned. Skal vi si imorgen?

Edit: Bilder må vente, jeg trenger bedre lys!

Sail away

Jeg registrer at nå som det er om å gjøre å gjerne være litt korrupt og å få det griske trynet sitt på trykk i avisen så har Sjøforvarets korrupsjonalibi Atle Torbjørn Karlsvik ha vært gavmild ovenfor valkyrien i forrige regjering, Kristin Krohn Devold. 

Han har gitt henne en seildress til 8000

Å nei liksom. Fy faen på en måte. Går det an også videre.  

Det jeg stusser på er ikke at hun ikke melder fra selv om hun kanskje burde ha gjort det, men at hun står på snowboard med den! Skal man ikke seile med en seildress? 

Toys R Us

Hvorfor var det Brio-reklame midt i En pornojomfrus dagbok? Hvis det først er leketøy titterne av et slikt program er ute etter så er det vel strengt talt ikke på Brio de handler?

Ja, jeg så på det. Nei, jeg har ikke høyt hårfeste og hestehale, så du trenger ikke spørre meg om porno er noe jeg satser på.

Jump around

For alle dere som savner kenguren Skippy fra barndommen kan jeg opplyse om at Petter Solberg nok har funnet ham igjen!

Confessions in a moshpit

Ti sanger i ingen spesiell rekkefølge som holder meg våken om natta:

Ministry  - Psalm 69 (Mest for det vanvittige trykket på begynnelsen og mot slutten)

Gorgoroth  - Open the Gates (Gorgoroth vil alltid holde deg våken)

Amon Amarth  - Death in Fire (Mjuk produksjon men riffene er så kule at det er verdt nattlig headbanging)

Strung Out - Ultimate Devotion (Trøkk, svartpornografisk tekst og rå)

Blue Oyster Cult - Don't Fear the Reaper (Vet ikke helt hvorfor, jeg bare elsker den)

Mayhem - Symbols of Bloodswords (En av de to Bloodsword-låtene som også kan stå for seg selv)

Mayhem - A Bloodsword and a Colder Sun (Den andre Bloodsword-låta og en av mine Mayhem-favoritter)

The Peepshows - Thy Will (Not Mine) (Enda en låt med trøkk og skikkelig driv)

The Ordninary Boys - Over the Counterculture (Lystig driv og trompetsolo)

Type O Negative - Everyone I Love is Dead (Må jo ha noe roligere også)

Blad bla bla

Jeg er vel mann. Er i aldersgruppen for å være det i hvert fall.
Jeg kan lese. Jeg liker jenter, syns biler er uinterresant og middels interessert i fotball. 

Jeg er nødt til å lese Kvinner og Klær eller Henne for å i det hele tatt finne noe interessant. Ikke det at kåper, sminke, støvletter og middelaldrene damer er det, men i det som liksom skal være ordentlige mannfolk-blader er det tamme vitser, lettkledde damer og biler. 

Jeg vil ikke se pupper! Jeg syns Paris Hilton er direkte usjarmerende, jeg driter i småelektronikk og t-skjorter til 1000 kroner stykket. Jeg vil ikke lese om hva som er riktig og gal måte å sjekke damer på, driter i hva som fett på bilen og jeg gir i hvert fall blaffen i hvem dame det er som er verdens mest sexy det ene året etter det andre. I Paint Shop Pro er vi alle pene og hu driter hu også. Engelsk ligafotball har jeg ikke peiling på og jeg har ikke lyst til å vite noe om det heller.

Kan jeg få lese om vanlige ting?  

TV

Plutselig hadde jeg blitt veldig mye tv-titter igjen, nesten så mye at jeg begynner å lure på om jeg er tv-slave. Heia Tufte! på mandager, CSI på tirsdager, Lost på ondager, Jakten på Kjærligheten, Rikets Røst og Slå på Ring på torsdager (selv om jeg syns 3 brødre som ikke er brødre var bedre), Nytt på Nytt og Senkveld med Thomas og Harald på fredag. Tv-slave spørsmålet besvarte vel nettopp seg selv.
Anyhow, jeg begynner å lure på enkelte ting:

Er det ut med hus-bygging og inn med sexualundervisning? Er det ut med Debbie Travis og hennes supernovaer av noen nesebor og inn med pornostjernes første dager og deres supernovaer der nede  som oppstår når en eller annen gris stikker pølsa si borti ting man strengt talk ikke trenger å vise på tv?

Er det meninga at alle reklamestemmene skal være så like kjente tv-folk? For eksempel denne "Petter Schjerven" i Suzuki-reklamen eller "Dennis Storhøi" i kaffereklamen om den som har fått så mye ekstra skum.

Må Beat for Beat være så forbanna masete hver uke? Kan de aldri slutte å sole seg i sin egen glans og bare inrømme at de ikke for alt i verden kan så mange forskjellige sanger?

Har tyskerne dubbet tysken i Die Hard 1 og 3?

Hvordan kan TV3 ha råd til å ikke avbryte en fotballkamp annet enn i pausen? De tar jo ikke 5 øre for å kutte hvilken som helst film noe sånt som hvert 20. minutt.

Hva pokker er TV2 Zebra? En liksom-kanal? 

Hvis The Voice liksom skal støtte den norske musikken, hvor pokker er (svart)metallen som tross alt er det Norge er mest kjent for?  

I love Death av Lodger

Kan sees her.

Mer Lodger finnes her.

Gamle nyheter

Ting jeg trodde jeg skulle blogge om men som jeg aldri kom så langt så jeg fikk gjort:

I sommer kjøpte jeg meg mitt førte par med Converse-sko. Svarte med hvite striper. Nå ligger de i skoesken sin og gjør at vinteren virker enda lenger.

Bandet hadde konsert i Larvik for rundt 100 folk utpå sensommmeren en gang, og nå har vi tatt ett steg videre og begynt å lage egne sanger i bandet. Ikke bare har vi to og en halv ferdig alt, de låter forbanna bra.

Jeg er med i Elling 3. Kan til og med se ansiktet mitt ettersom lua blåste bort i det jeg var på vei ut av bildet. Jeg er en av de siste som går forbi fra høyre mot venstre når Elling sitter på benken etter at han har vært på middag.

Jeg har klart å spare til kinnskjegg. Akkurat nå er det borte igjen, men hadde i en lenger periode to fine håndtak i trynet.  

Emperor skal spille på Inferno '06. Jeg vil dit, jeg skal dit, jeg må dit.

iRant

Jeg er så møkk lei av iPod og iditt og idatt. Jeg hater den hvite dingsen. Den dagen jeg skaffer meg en slik skal jeg henge meg i ørepropp-ledningen. Dritten er jo så diger at å ha den rundt halsen kan man jo bare glemme, og derfor følger det heller ikke med noen nakkestropp som sikkert hadde vært bedre å henge seg i med tanke på maksvekt osv.
Alle snakker så varmt om greia som kan gjøre ditt og datt, men ingen nevner dens fremte egenskap: tømme lommeboka. Her lanserer man først en type, så lar man folk bli konger på haugen før man plutselig slipper en i mindre format og man må ha det kuleste og alle kjøper seg en slik en og da kommer det enda en mindre en med enda fler stygge fancy farger men uten display. Også spyr man ut ekstrautsyr.
Er det mulig. Folk vil ha en mp3 spiller, ikke en forbanna firkanta mini-dildo.
Kan man ikke bare slutte å designe ihjel alt mulig? Kan jeg ikke få slippe å bli overøst med reklame om denne dyre firkanta klumpen med overivrig menystyredritt på midten.
 
Jeg gir faen i iPod! Okay!?

Watch it

Kan en vanlig håndklokke gå tolv timer for sakte?

Jeg har hatt noen klokker oppgjennom tidene. Når jeg var liten var det to ting som gikk under hammeren i stor stil: lekebiler og klokker. Men jeg kan aldri huske å ha hatt en dato-klokke som stiller datoen rundt tolv på dagen og ikke rundt tolv på natta!
Er det ren flaks, eller er det bare hodet mitt som har plassert det faktum at det ikke går sammen med det faktum at et lag kan ha toppscoren i tippeligaen men ikke vinne den? Det stedet der ting som ikke har noe logikk ligger.

Urmaker anyone?

Steike

Snøball i Helvete når nye høyder.

I går runda jeg 300 kommentarer, og nå har jeg jammen meg rundet 10 000 lesere!
Litt juks selvfølgelig, er jo ikke "mer" enn 4459 forskjellige, men den tid den sorg.


Takk til alle som gidder!

Åpenbaring.

Jeg er glad jeg ikke er en offentlig person.

Da kan jeg si at jeg på genrelt grunnlag tror alle kake-, kjeks og tobakksproduktene de selger på Lidl er laget av papp og Zyklon B. Jeg kan si jeg sluker alt om NOKAS-rettssaken rått og gir faen i hvordan det egentlige resultet blir. 
Jeg kan mene at alle asylsøkere som bryter norsk lov skal sendes på hodet ut herfra igjen, at jeg gir faen i hvordan Rosenborg gjør det i Champions League og jeg kan innrømme at jeg syns norsk fotball er spennende igjen uten å måtte forklare meg i det lange og det brede.  At jeg gir faen i om et muesom om norsk rock havner i Trondheim eller Oslo kan alle få vite, jeg bryr meg ikke om hvordan det ble som det ble og jeg kommer aldri til å gidde å bry meg om det heller.

Ingen bryr seg om hva jeg mener. Det er det som er så deilig.
Hurra for å være ukjent!

Traps, Mines and a Sheep

Jeg trodde lenge at Devil May Cry var spillet som lå mitt hjerte nærmest. Jeg har jo ikke pistoler eller sverd, og kan vel knapt bruke noen av delene, men jeg ville være så tøff og så cool som hovedpersonen i spillet, Dante, er, og ha de samme ferdighetene.

Bare en drøm selvfølgelig. En tullete en. Selv jeg innser det der jeg ligger og dagdrømmer om å sloss mot demoner mens jeg vifter med et kult sverd og skyter som en gal. 

Men så kom jeg over Traps, Mines and a Sheep.
For det første, jeg elsker slike spill. Verdens simpleste gameplay som ikke krever noe annet enn litt flaks. For det andre, fargene er de samme som i denne bloggen. Og for det tredje, selve gulrota. Musikken! For en fantastisk musikk! Jeg tror hele spillet er en dårlig skjult hyllest til meg som en blogger. At det er en sau kan vel bare forklares med at noen syns jeg er like dum som en.

Bare en drøm selvfølgelig. En tullete en. Selv jeg innser det her jeg ligger og dagdrømmer  om å løpe på miner og unngå feller for å se hvor langt jeg kommer.  

What's in it for me?

Sorry Amy, for at du og jeg skal være venner holder det ikke med nesten!

Åpent brev til Verdens Gang. Nok en gang.

Kjære Verdens Gang.

Jeg gidder ikke snakke pent om dere, det gjorde jeg forrige gang, så jeg hopper rett i det.

Gidder dere ikke mer? Har deres 10 år som nettavis gjort dere dritt lei hele greia og endelig gitt dere en unnskyldning for å la noen andre ta over selskapet?

Dere kaller det lesernes VG, men det er da virkelig ikke annet enn et lags forøk på å se hvordan det går når dere må følge etter i Dagbladets spor og må begynne å gi folk fyken. Forbanna enkelt å la folk skrive hva de vil, for når det er slutt på å le hele veien til banken uten å sende folk gråtende til Aetat så er det jo greit at noen fortsatt har et ego som trenger å blottstilles akkurat som meg, er det ikke?

Men fortvil ikke, jeg er innom dere 4-5 ganger om dagen, så jeg kan ikke hate dere så mye, kan jeg vel? 


Lost. With guns, kids and narc.

I går smalt det løs igjen med serien om alle stakkarene som overlevde flykræsjen på en øde øy med rare ting i kjelleren. Ting gikk som vanlig til den grad det går som vanlig for folk som har veldig lite skjeggvekst og klær som nekter å bli møkkete.
Locke er fortsatt en tilbakeholden skalla mann, Jack leker leder, Sawyer er sint og våt, Jin har ikke blitt bedre i engelsk, Claire er mor og Charlie holder fortsatt fast til porselensfiguren av Jomfru Maria som er fylt med narko. 

Jeg gruer meg allerede nå til den episoden hvor den knuser og Claire begynner å kakle.  

eRik Brumm

Det snør det snør, tiddeligbom
Det er det det gjør tiddeligbom
Går jeg ut nå tryner jeg og nesa mi blør, tiddelidom og huttemegtu

Det snør det snør, tiddeligbom
Det er det det gjør, tiddeligbom
Det snør så mye at jeg tror jeg dør, tiddeligbom og huttemegtu

Høst-nøtter!

Høsten er her! Var ikke forrige innlegg fristende nok så har jeg nå laga noen nøtter du og familien kan kose dere med mens Pakistan ligger i ruiner, Drammen venter på skolebarn, og den amerikanske kirka vender det andre kinnet til.


1. Hvordan tror du det vil gå med Michael Jackson?
2. Hvor mange eldre vil brekke lårhalsen i vinter?
3. Hvem har skylda i den nye boka til Jo Nesbø?
4. Flink i sudoku?
5. Kommer fugleinfluensaen til Norge?
6. Hva er galt med verden i dag? 
7. Kan du offside-regelen?

Kjeder du deg?

Er du lei av høsten?

Regnet høljer ned, snart kommer snøen og du gruer deg men du er spent på om du kan få årets store landeplage, ikke sudoku men fugleinfluesa, for nært på kroppen?

Lek deg med katastrofer, finn ut hvor mye du faktisk er verdt, spill 123pill eller kanskje 1001spill? Massevis av  flash-animasjoner finner du her, ta en titt på jorden  eller skru av dataen og ta deg en tur ut. Dreper deg ikke akkurat det heller.

I-lands problem.

Problemer de som bor i U-land bare skal være glad for å slippe:

- Å være stappmett (Skulle spist litt mindre)
- Å besteme seg for hva slags pizza man skal ha til middag (Så mange typer Grandiosa! Eller en Big One av ett eller annet slag kanskje?)
- Å måtte fiske sylteagurken ut av burgeren på McDonald's (Ingen liker sylteagurk)
- Å måtte gå til sub-wooferen for å dempe den (Trenger fjernkontroll)
- Å gidde å gå i dusjen for å gidde å gå på butikken for å kjøpe nytt Sudoku-hefte (Må en hel etasje opp i huset for å finne dusjen. Og en av de tre butikkene i nærheten er ikke i nærheten nok)
- Å måtte lide seg gjennom så mange drittkanaler på kabel (Skulle hatt parabol, fler kanaler å velge imellom)
- At "S" på tastaturet knapt virker (Trodde bærbare datamaskiner skulle tåle litt)


Åpent brev til Oprah Winfrey

Kjære Oprah Winfrey.

Jeg ser ikke på tv-showene dine. Jeg brydde meg ikke om at du var i Norge sammen med gærningen over alle gærninger, Tom Cruise for å lede Nobel-pris utdelingen. Jeg syns anmassende overpositive amerikanere er masete og ikke oppløftende. Din innsats i Norge var helt sikkert upåklagelig, det tviler jeg ikke på.

Vi er nok som natt og dag du og jeg. Du er glad og positiv, jeg er kjip og negativ. Du er rik, jeg er fattig. Du er svart, jeg er hvit. Ikke at det siste spiller noen rolle selvfølgelig. For meg i hvert fall.

Men når du blir sur fordi du ikke kommer inn på en butikk når det er ett kvarter siden den har stengt, da går du for langt. Er du klar over hvor kjipt det er å sitte i kassa og bare ville hjem etter en lang dag med folk som sutrer over ditt og datt? Og når det i tillegg er fult av folk i butikken så blir det ikke mindre folk der hvis alle som bruker argumentet om at "det er folk der inne, så hvorfor kan ikke jeg komme inn?" skal komme inn. Det går ikke.

Du må hjerne handle, men gjør det når butikken er åpen.

WTF

Hva skjer med ting her? Ikke har SprayBlogg noen forside lenger, ikke funker forumet så jeg får sutra over at spamfilteret deres på ingen måte funker og jeg finner ikke på en dam ting å blogge!

Eller, jeg kan fortelle deg at Madagascar ikke er særlig morsom. Bare kort. Men det har ikke så mye med det innlegget her å gjøre egentlig. 

Nei

Nope, dear spammer, I may not be interested i noe av den dritten du prøver å prakke på meg! Jeg var ikke interessert i å ta opp lån i går, og jeg er det ikke i dag heller. Poker er ikke min greie så nei, sorry, spør noen andre.

Ja, jeg lar min frustrasjon for at jeg har total bloggetørke gå utover deg. Vær glad jeg ikke har tau, motorsag og tålmodighet nok til å finne ut hvor du bor lett tilgjengelig.

Jeg gleder meg i hvert fall over en ting; Helene kommer imorgen. Det er min kjæreste. Har vært det en stund faktisk!

Children's story

Har du barn og samtidig...

- ikke tid til dem?
- en total mangel på samvittighet?
- slitt litt med å få tak i barnehageplass?

Sett ungen fra deg på et kjøpesenter!

Det er gratis, de blir tatt vare på og kan de være der så er de heller ikke gamle nok til å tenke på hvorfor du som en gang skulle ha barn ikke har tid til å ta ordentlig vare på dem lenger.

Middag

Dagens rett:
Grandiosa Pølse & tomat 

Dagens drikke:
Mozell Eple & drue

Kaller du med usunn kaller jeg deg uvitende.

Edit: Ikke verdens beste pizza kanskje? Ikke en gang når tomaten var fjerna.

Makan til mas

Det er valg i år.

Da er det om å gjøre å ta på seg den fineste dressen eller kjolen, slenge mest mulig dritt og være på tv så mye som mulig.
Og når man først er der lønner det seg å snakke så mye i munnen på de andre som mulig og gjerne ta i litt for å vise at man er seriøs.

Glad jeg har kjøpt meg No Hay Banda av  Audrey Horne, jeg orker ikke høre på dem sitte der å kakle.

Jesusp

Føler du deg alene om dagen? Skulle du ønske du hadde funnet en nær venn, en som alltid var der for deg og selv om han strengt talt hverken sier noe som helst (med mindre du er morder, grisk eller kanskje en lett blanding, han er glad i å snakke med dem!) eller viser seg så mye offentlig at det gjør noe så skulle du ønske han var din venn gjennom godt og vondt?

 

Jesus er vennen du bør finne. Og her kan du leite.


Takk kjære spammer! 5 ting jeg ikke var klar over at jeg hadde problemer med.

Jeg har små pupper (Jeg er hankjønn! Store pupper er bare rart.)

 

Jeg har liten penis. (Har du sjekka?)

 

Jeg er impotent. (Igjen, har du sjekka?)

 

Jeg er deprimert. (Har du sett mine tårer kanskje?)

 

Jeg klarer ikke finne nakne damer i mitt nærområde. (Det er forskjell på "klarer ikke" og "har ikke behov for".)


Blogg Dette

Jeg, som ikke er spesielt praktisk anlagt av meg, møter problemer titt og ofte. Jeg er den fyren du spør om hjelp til å få starta mp3-spilleren din, og sitter du fast på et playstation-spill så vet jeg sikkert råd for det også.

Jeg er ikke den fyren du ber fikse en bil, montere takrenner eller sette nytt trekk på en sofa.  

 

Og jeg liker å tro at jeg har teken på det med data. Jeg forstår hvordan ting funker, og gjør jeg ikke det så prøver jeg meg fram til jeg oppnår ønsket resultat eller i hvert fall noe som ligner. Men nå har jeg møtt veggen også her. Jeg har prøvd meg litt frem, men uten hell.

 

Så, du som vet det, vennligst skrible ned noen ord i kommentarfeltet under.

Hvordan i blåsvarte granskogen fungerer Blogg Dette-funksjonen? Og hva skal jeg med den?


Lust

Jeg tror jeg må bli en blanding av politimann og patolog.

 

Jeg elsker pistoler, likposer, kister og Politi-bånd.

 

At jeg ikke ville treffe et hus om jeg skøyt på det, hater å sove i sovepose, synes senga mi er liten nok om jeg ikke skal måtte ha lokk på den i tillegg og ville snuble over alle de meterne med politi-bånd jeg hadde strekt opp over alt spiller i grunnen ingen rolle.

 

Jeg har enda ikke lyst på sju personligheter, men det regner jeg med at killer7 vil gjøre noe med!


Åpent brev til deg som spammer bloggen min

Kjære deg som spammer bloggen min, fyller den med all mulig dritt om poker og lån og hva som helst av unødvendig dritt.

 

Jeg ønsker deg død. En brutal sådan.


Pr-kåt? Ikke så veldig.

Når man har bursdag så er man gjerne litt snill med seg selv.

 

Er mann hypp på ny t-skjorte og uten idè om hva slags, så hjelper det mye å være smått pr-kåt  og å komme over sider som denne. Da blir det fort til at man finner ut at det kan brukes noen kroner på seg selv og bloggen sin.

 

Jeg må jo ha en t-skjorte med mitt eget design fra bloggen.

t-skjorte

 

Edit for andre gang: Jeg gidder ikke se ut som en sammentrykt nisse, så jeg tar i bruk det andre igjen.


Child's play

Er du mamma men kan rett og slett ikke skjønne hvor det ble av barnet ditt?

 

Sa barnets far at han hadde kjørt barnet til barnehagen, men når klokka var 19 og du kom hjem fra kontoret etter noen timer med overtid var hverken far eller barn å spore?

Selv om ungen hele forbanna tia skreik og holdt deg våken så var du glad i rakkeren, var du ikke?

 

Bare innrøm det, du føler et savn.

 

Vel, send ett bilde av ungen til Fredrikstad Blad! Avisen er bare glad for å hjelpe til, der er de slettes ikke fremmede for å trykke bilder av barn!


Du gamla, du fria

Er du...

-mann?

-over middels kåt?

-rask?

-plaget av litt for god hørsel og litt for liten lunte?

 

Hvis ja på ett eller fler av disse spørsmålene: Flytt til Sverige!

Der kan du slå din utkårede helseløs og hvis du er av den raske typen kan du gjerne voldta noen også!


Tips!

Ingen i Norge hører på opera lenger. Eller, det er jo noen som gjør det selvfølgelig, men på langt nær så mange at man trenger et Operahus.

 

Derfor slår jeg ett slag for Suicidebombing Convention Center Blow Up Place. Bare denne ene gangen, naturlig nok. Kommer det noen som ikke oppfyller minimumskravet (si for eksempel en kilo sprengstoff) inviterer vi bare britisk politi, de trenger tydeligvis litt skytetrening på bevegelige mål. Jeg mener, 8 skudd på en uskyldig brasilianer er vel ikke årsbeste, er det vel? 

Etter det er det bare å begynne på nytt og lage det Norge virkelig trenger: Metalldom. 

 

Opera har aldri vært noen norsk greie, det er liksom italienernes ting det der med å være rund over magen og bære seg fordi deres elskede tok reper'n i siste akt. Selv om vi har noen som er vel og bra på å synge opera så har vi også mange bra lag i amerikansk fotball, uten at sporten blir noe mer norsk av den grunn. Men svartmetallen er norsk, og det kan ingen ta fra oss.

Greit nok at den har kosta oss ett par kirker, men får metallerne sitt eget hus vil de nok lære seg å vise ansvar. 

 

Defor syns jeg vi kan gjøre det eneste riktige for verdenssamfunnet nå som det å sprenge ting i lufta i full offentlighet tydeligvis er the new shit: Inviter alle verdens selvmordsbombere inn i Operahuset og spreng hele dritten pokker i vold. Dyrt, ja visst, men å ødelegge London og å demolere hoteller i Egypt har da aldri vært billig det heller. Det er på tide vi tar vår del av kaka!


Going soft, are we? Hrimthurs RIP

Jeg hadde egentlig lova meg selv og ikke poste innlegg når jeg er sånn småfull, men faen heller.

 

Hadde egentlig tenkt å skrive at Stupedame-pastillene trenger ny cover-girl, men akkurat det ville være å gå for langt syns jeg. (For de av dere som ikke helt skjønner hva jeg mener så har VG sørga for å legge ut alt for mange bilder om en stakkars blodig pike som ikke helt klarte stupet sitt.) Skal til og med ikke linke til bildene, VG får få æren for å gi folk det blodet de vil ha for denne gang.  

 

Startsiden.no har faktisk brukt mitt tips i Som to dråper vann nr. 72! Hvor rart er ikke det, trodde faktisk de hadde brydd seg mindre om mailen jeg sendte for en stund tilbake.

 

Så er viftereka mi død! Er noen dager siden nå, men ettersom jeg mer eller mindre har fjerna dagbok-aspektet på denne bloggen i det siste så har jeg aldri funnet noe god tid til å poste det. Jævlig synd, for for bare ett par dager før den døde skifta den ham, og denne gangen ble hele greia bevart i sin helhet (to deler delt på midten, etter som den jo må klare å komme seg ut av det på ett eller annet hvis også), med følehorn-, bein- og viftegreie (har rett og slett ikke peiling på hva jeg skal kalle det som er rundt det den hadde når hammen ble fjerna) og alt annet inntakt. Forbanna stilig, rett og slett. Men nå er den død.

 

Merker jeg blir glad i parantes med litt whiskey innabords!


Happy birthday

MrProzac blir 22 idag!

 

Jeg får bare bøye meg i støvet for fyren som fikk meg til å høre på punk, se det morsomme i skabb og det artige i å late vannet i kuldegrader så vi har noe å snakke om i mattte-timen dagen etter!

Dessuten er det han som skal ha det meste av æren for at vi faktisk fikk oppfylt barndomsdrømmen om å spille i band sammen (har jo til og med spilt live for faen!).


Håp i hengende lyd

Når jeg var kanskje 16-17 år hørte jeg på en "fest" jeg var på en sang om en fyr som lå på sykehus og døde. Det er hele sporet. Han trekker inn fra en sigg, havner på sykehus, familien står rundt og gråter og personen dør. Mens ei lita jente står og synger ett eller annet sånn som små jenter synger.

 

Jeg har, siden den gang jeg hørte det for første gang, leita etter sporet med mannen som dør. Jeg har visst at det var Type O Negative, men ikke hva den heter. Kjøpte til og med October Rust for å se om den var på den (vill gjetning, men det var det albumet jeg hadde hørt mest om) og selv om den ikke var der var blandt andre Die with Me og Red Water (Christmas Mourning) på den skiva og om jeg ikke var fan før så ble jeg i det i hvert fall da.  

 

I går, like før jeg skulle på kino, fikk jeg av Helene (det samme mennesket som sørga for å gi meg hele soundtracket til Sin City) Lung av Type O Negative.

 

Det er nesten så jeg ikke har gitt opp håpet om å fa tak i en orginal av For All Tid-lp'en til Dimmu Borgir eller kanskje en (skal strekke meg så langt som til en dårlig) kopi av det første albumet Slipknot slapp,  Mate. Feed. Kill. Repeat.


Life it seems, will fade away. Tidig del 2.

Har ved en tidligere anledning gitt dere en mulighet til å finne ut hva dere har brukt tiden dere har hatt her på jorda frem til nå på.

Her kan dere jammen meg finne ut hvor lenge dere har igjen.

 

Denne snøballen her smelter og renner bort til ingenting tirsdag 20. mars 2035.  

 


If your life were a movie - would anyone want to see it?

Jeg er lei av at folk suter over alt volden og et nedlatende kvinnesyn i Sin City. Det er som å sutre over at det er kriging i Saving Private Ryan.

Nå har jeg aldri lest Sin City som tegneserie, men jeg vet at fra det lille jeg har sett og fra folk jeg har snakket med som har litt peiling på serien (og man trenger ikke være noen Lassie for å skjønne at en by som kalles Sin City ikke styres av Frelsesarmeen, gjør man vel?) at filmen er veldig tro til tegneserien. Scenene er spilt inn sånn som hver enkelt rute er tegnet og med mye av den samme dialogen.

 

Man klager ikke på kriginga i Saving Private Ryan rett og slett fordi det var bare sånn det var. I Sin City går damene med lite klær, store gønnere og både menn og damer slår og skyter det som ser ut som det flytter på seg. Med mindre det ligner på Goldie, selvfølgelig. Det er sånn det er.

-

Haha, har funnet tidenes nakkeskudd til oss bloggere. Jeg ler meg skakk.

If these words were people, I would embrace their genocide.


Heia Ull/Kisa!

Ingen skal beskylde håndballaget til Ull/Kisa for ikke å stille med fullt lag i hvert fall.

Tidig

Sitter du oppe til langt på natt, undrene på hvor alle barndomsårene ble av?

 

Tenker du på hva den kjekke gutten i tredjeklasse på barneskolen gjør, mens det du egentlig burde lure på er hvor mange kilo med kokain han har dytta inn i kroppen? Eller hu pene blondina i fjerde som hadde begynt å få pupper, som nå har fått tre unger med tre forskjellige fedre og hun vet bare hvem to av dem er, tenker du mye på henne? 

 

Hvor gøy det var å drikke øl du syntes smakte for jævlig i smug og alle de søndagene du var overbevist om at dine foreldre ble født dagen før og ikke hadde hørt deg spy ned hele doen og ramle i trappa ikke bare èn, men to ganger i ditt tapre forsøk på å nå senga?

 

Hvor gøy det var å leke med biler. Hvor tøft måtte det ikke være å kjøre tulling i Ferrari? tenkte du da, men nå sliter du deg til stranda i en Ford som burde vært kassert for flerfoldige år siden med et stereonalegg som vet om tre artister ved navn Nightwish, Britney Spears og Metallica.

 

Eller hva med alle de timene med Barbie? Hvor pen var ikke hun med sitt lange lyse hår, smale midje og lange ben, og etter en halvtime hadde du bestemt deg for at sånn, sånn skal du se ut når du blir stor for du må ha en mann som Ken; kort hår, sleskt smil og et lass med muskler. Og nå lurer du på hvor alle de kjekke mennene er mens du svetter fra deg i et treningstudio, drar hjem og stiller deg foran speilet og lurer på hvor i helvete det ble av kroppen med litt former du en gang hadde.

 

Akk, alle vil vel bli ung igjen? 

 

Sorry, kan ikke hjelpe deg.

 

Men her kan du finne ut hva tiden din frem til nå har gått med til. 


Svarte penger

Vil man virkelig gi masse penger til u-landene?

Ikke tro at jeg ikke ønsker folkene der nede et bedre liv, de har jobba hardere for å overleve og bringe familien, kulturen og livet videre enn jeg noen sinne kommer til å måtte gjøre.

 

Men hva vil skje når noen får for mye penger? Når revolusjonen kommer, våpen blir mindre verdt enn mat og en som er like flink til å argumentere og holde taler som Hitler kommer til makta? For de vil vel ikke la oss kjøre hele løpet etter hvert som de uvikler seg, med valget av presidenter osv.?

Samme hvor sparsomme man er med å gi de penger og samme hvor mye vi passer på at skoler blir bygd, mat blir lagd og landsbyer sakte men sikkert stiger opp fra sanda vil penger bli stukket unna og gjemt. Menneskene med makt er bare mennesker, tross alt.

 

Når de finner ut at de har blitt rævkjørt i hundreår av oss hvite mennesker som tror vi har hele diskoteket for oss selv, hva vil skje da?

 

Man kan vel ikke nekte, selv om man heter Bush, Putin, Blair, Chirac, Berlusconi eller Schröder disse landene å etter hvert lage sitt eget forsvar og som en naturlig utvikling et NATO for foreksempel afrikanske land? 

Og når denne organisasjonen til slutt blir overtatt av en mann som er smertelig klar over hvordan de hvite menn holdt trynet på hans folk nedi den søla av et drikkevann han er oppfostra på, og som han selv om han prøver å kjenne godt etter ikke finner noen som helst grunnlag for å tilgi den uretten som er gjort og han reiser fanene og går til krig for å hevne de falne landsmenn vi sa vi gjorde alt vi kunne for å hjelpe, hva skal vi da unnskylde oss med annet enn bomber, granater og til slutt alles utslettelse bare for å slippe å tape på hjemmebane og heller nøye oss med uavgjort?

 

Har vi ikke dratt leken litt vel langt? Har ikke hundene blitt sparka litt for lenge til å plutselig gis frie tøyler?    


Speider'n

Litt lang sommerferie i år?

Kjeder du deg mens alle vennene dine er på festival, nyter alkohol og får klamydia i en vilt fremmeds telt utpå morgenkvisten en gang?

 

Meld deg inn i Speideren!

Der kan du lære hvordan du tenner bål og leke med ballonger.


What seems to be the problem, officer?

I don’t have a drinking problem.

I drink. I get drunk. I fall down. No problem.


Dårlig idè

Nei, jeg er egentlig ikke så skuffa over Mezmerize av System of a Down som jeg trodde jeg skulle bli.

 

Og Black Sabbath-konserten var slettes ikke så dårlig som jeg var egentlig litt redd for at den skulle bli.

Har nesten ikke hverken stemme eller hørsel, så noe riktig må ha skjedd i løpet av kvelden, Litt kjedelig var det at de faktisk kom på scenen tidlig og ikke venta som mange andre band gjerne gjør, så når vi bestemte oss for å gå inn hadde de faktisk begynte å spille! Hadde håpa jeg skulle få med meg litt av Soulfly også, men det slapp jeg glatt.

 

Svei bort noen hundre på et par nye t-skjortet også. Stas.

 

Ble pøbbturer og greier etterpå, full nå. Og da er det en utrolig dårlig idè å skulle poste kommentarer hos andre folk når auto-complete-greia står på og man bruker feil nick og greier. Men får håpe det går over når jeg våkner i morgen. Eller at mennesker er villige til å la det gå.  


Need the air

Nå går jeg snart ut døra for å dra på Black Sabbath-konsert med Tom Erik.

 

For første gang finner jeg gleden med å ikke tenke på hvor jeg skal gjøre av jakka og hvor varmt det kommer til å bli inne og hvor kaldt det blir ute etterpå.

Alt maset med klær fra Slipknot og Slayer i fjor er forsvunnet som dugg for solen.

 

(Jeg håper de lufter i Spektrum.)


Gåtte

Sånn ja protestant-glupinger, spark politibilene og gå til angrep på politifolkene, det er jo deres skyld at de er sultne i Afrika og omegn.

 

Ekstreme folk må være den største gruppa med idioter som fins her i verden.


Sin City

Nå kommer jeg nesten rett ut av kinoen etter å ha sett Sin City sammen med Koira

 

Jeg skal begynne å røyke 40 om dagen, anlegge 3-dagers skjegg og aldri smile mer. Jeg skal kjøpe meg frakk og pistol, helst en revolver, feie over nok horer til å kunne stille ett-par-tre lag til Tippeligaen hvis det skulle bli uforusette resultater og skaffe meg akkurat nok hår til å kunne gre det bakover.

 

Jeg skal flytte fra Råholt, Eidsvoll. Jeg skal "bli kjent med" ei vakker jente noen anser som verdt å drepe, la henne dø og legge ut på personlig vendetta.

 

Eventuelt kan jeg bare se filmen så ofte jeg kan når den går på kino, vente til den kommer på dvd, kjøpe og watch it some more.

 

Det er uansett billigere enn å røyke 40 om dagen.


Dog eat dog

Fått igjen på skatten?

Litt usikker på hva du skal bruke pengene på?

 

Her har du i hvert fall verdens styggeste hund.


Rasshøl

Jeg vet ikke om jeg leverer noen god søknad om å være et bra menneske når jeg fjerner lyden på tv'en og Live 8 for å høre på "A Time to Die" av Mayhem.

 

Men samme hvor mye Sir Geldof ønsker å redde verden så vil det aldri funke så lenge den eneste stormakten på denne forlatte planeten reparer ting med å sprenge de sønder og sammen.


Agurk

Jeg begynner å forstå hvorfor ikke folk oppdaterer. Det skjer ikke en dritt. I og for seg deilig, intet nytt er godt nytt også videre.

Det er jo ikke akkurat det at kvaliteten på egne innlegg har skutt i været den siste tiden heller.

 

Kjøpte meg Mezmerize av System of a Down i dag. Jeg tror jeg kanskje er på vei til å bli litt skuffa, men litt tidlig å si. 


Timelimit

"Vet du at havet stiger hele tiden? En centimeter i året. Og landhevingen er i gjennomsnitt bare 4 mm i året. Det går ikke opp."

Mattias i Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

-

Dette skal være sommeren jeg husker som sommeren jeg ikke vil huske.

Egentlig er det helt greit.


Tvilling

Jeg tror det eneste som virkelig skiller meg og Mattias i Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er at jeg allerede synger i band.

 

Jeg gruer meg til å lese de siste 50 sidene og dermed miste en venn.


Et skikkelig magadrag av en oppdatering

Det har skjedd mye i det siste, uten at jeg har følt for å fortelle noe særlig mer enn det akkurat nødvendige bare for at jeg skal få lufta det og være fornøyd med å late som om folk bryr seg.

 

Men jeg har funnet ut at jeg er ekspert i å synes synd på meg selv, noe jeg strengt talt bør kutte ut. Særlig når jeg ikke trenger det fordi jeg om ikke annet har blitt kjent med et utrolig flott menneske. 

 

Akvariet har fått to nye beboere, en gibbiceps og en otocinklus. Algespisere begge to, ancistrusen jeg kjøpte ble bare borte uten at jeg kan forstå hvor den har tatt veien. Og algeproblemet har faktisk blitt en del større, så det var på tide at jeg tok affære. Skal kline til med noen kjemikalier også, skal til Oslo en dag og handle. Liker ikke kjemikalier, men liker ikke alger heller.

 

Har funnet ut at jeg pr. dags dato har ca. ti tusen kroner mer på kontoen enn jeg trodde, og med de 1100 kronene med mitt navn på som plutselig dukka opp i stua så skal jeg kjøpe meg nye briller. De jeg har nå er stygge, skeive og jeg ser dårlig med dem.

 

Ellers har jeg vært med på innvielsesfesten av grillhytta til søstra mi! Koselig liten stue jeg er villig til å sitte flerfoldige timer i.

 

Nå skal jeg gå og dusje. Har flytta på noe sånt som 4 tonn sand (ca. 15m3 på svoger'n min og meg til sammen) og det ser ut som jeg har fått beina til en pakistaner. I og for seg litt morsomt, men du verden så grisete.

 

Også har jeg klipt meg! Men når jeg pent ba om noen få millimeter maskinkort fikk jeg huden full med beskjed om at det var uaktulet fordi jeg så for bra ut til å ha sånn kjip sveis. Tror jeg skal klippe meg hos hu dama mye mye mer. At jeg ikke er hundre prosent fornøyd får heller være det samme gitt!


Drit i det 'a!

Kan forfatterne av bloggene jeg leser vennligst slutte med å slutte og skrive når det er pent vær  ute og sommmerferie?

 

Makan.


It's when you hope everything goes to hell

Note to self:

 

Don't belive in better days.


"Josh never asked for much"

Cameron Diaz er ikke så snill alikevel.

10 sanger jeg må høre før jeg legger meg

Rekkefølgen er så som så.

 

Muse - Plug in Baby  {Tøff, rett og slett}

 

Monster Magnet - Space Lord  {Takk til amygdala}

 

Megadeth - Train of Consequences {I'm doing you a favour, cause I'm taking all your money}

 

Motörhead - Overkill  {Doble basstromer hele veien. Og en gitarsolo som liksom ikke tar slutt}

 

Rancid (orgn. NOFX) - Stickin' in my Eye  {Kill beneath the camera, watch the world begin to cry}

 

Slayer - South of Heaven  {Before you see the light you must die}

 

Tömmermenn - Sorte Menn  {Ikke vekk meg, la angsten få sove}

 

KoRn (orgn. Pink Floyd) - Another Brick in the Wall pt. 1,2 & 3.  {Pink Floyd, Men KoRn}.

 

Gwar - Happy Death-Day  {There's only one way to save you. Rape and maim and enslave you}

 

Gorgoroth - Litani til Satan  {Tungt og ufattelig svart. Heia Norge!}


Nesten skikkelig full

Var på besøk hos noen i dag, hadde det kjempefint. Svoger holdt seg edru bare for å få henta meg en time etter at bussen gikk, vi dro til Tom Erik og spilte poker sammen med broren til Tom og Stian, gitaristen i bandet. Fikk 3. plass etter at alle mine chips bare sånn uten videre havna på bordet. All out her altså.

 

Dagne er forbanna deilige om dagen. Så deilige som dagene kan bli når livet står på vent selvfølgelig. 

 

Et år siden jeg dimmiterte fra frosvaret i dag. Eller i går, alt ettersom. Er vel egentlig søndag nå, men har ikke sovi enda så er vel egentlig lørdag enda.

 

[Det er rart med det, er man full leser jeg mye mer korrektur!]  

 

 


 

Edit: Det er faktisk overraskende hvor godt det hjelper å utsette senga en time og heller ta noen solide gass med H2O. Og å ta en dusj dagen derpå selvfølgelig.  Ser forsåvidt at "korrekturlesinga" ikke er så mye verdt...  


Les øl.

Les og lær. Og ta deg en øl.

Tirsdag. Nok en gang.

CSI: NY-episdoen som gikk i kveld må være noe av det klammeste jeg har sett. Nok en grunn til å savne bare gode gamle CSI enda mer.  

 

Jeg "stjal" verdens tøffeste høretelefoner i dag. Stedet fatterns onkel bodde på før er full av gamle skatter som var mer eller mindre bare å ta med seg hjem, så da stakk jeg av med et par høretelefoner digre som fy, med spiralkabel og mulighet for å velge mellom stereo og mono og volumkontroll på hvert øre. Bilde kommer.

Tror kanskje jeg velger å sove med de på meg i natt.   

 

Tror jeg bytter tilbake til gamle stygge bildet på MSN, det jeg har nå er av meg selv, og noen mener det er Bender de sankker med, en ire med navn Daniel [Det er han som har laga det usedvanlig flotte bildet jeg bruker her, bare til meg!] mente det var Terminator og ei dame fra Haugesund trodde jeg hadde på meg matrosdress. Det er harde bud. 


Filthy luck

Er det bare jeg som føler meg litt nedfor når jeg har det utrolig digg?

 

Er livredd for å stresse nå, men greier ikke vente.


Da Aldrin Mortor

Nå har jeg også begynt å lese Da Vinci koden. På norsk. Dan Brown kan vite veldig mye om veldig mye rart, men at en mobiltelefon ikke ringer når den er tom for strøm, det vet han tydeligvis ikke. Og at jeg blir drit lei av å lese førti siders utretning om alt Robert Langdon kan, det bryr han seg selvfølgelig ikke noe om. Skulle jo bare mangle. Javisst er det interessant, men javisst mister jeg interessen!

Men jeg gleder meg noe jævlig til filmen.

 

Så har jeg kjøpt meg Buzz Aldrin. Hvor ble det av deg i alt mylderet? av John Harstad. Jeg som aldri kommer til å bli noe annet enn nr. 2 gleder meg som dritt til å lese den.  

 

-

One does not simply walk into Mortor. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ler så jeg nesten må skifte boxer hver gang jeg ser på.


Band-managing 404 not found

Jeg har en gang fortalt at det er greit å spille i band. Det trekker jeg mer eller mindre fra nå. Er nesten så jeg har lyst til å slutte, men ikke faen, som alle andre er det her noe jeg drømte om når jeg var liten. Kommer vel aldri til å bli noen Beatles, men det driter jeg i. Liker ikke Beatles uansett.

 

Greia er at vi skulle ha konsert neste fredag, men den ble avblåst i dag, fordi trommisen ikke gidder å spille med den ene gitaristen vår. Etter å ha spilt med han i 15 minutter.

 

Jeg har hele tiden sagt at det på en måte var dumt å si ja til den jobben her, fordi vi ikke får noe for det. Og skal vi spille på Texas i sommer så hadde det vært greit å ikke spille et lass med sanger folk har hørt før, skal vi trekke folk så nytter det ikke å stå der som en reprise av seg selv. Og å lære seg nytt materiell tar tid.

Men nå var jeg engang innstilt på å spille neste fredag, begynte faktisk å glede meg.

 

Men nå står vi på bar bakke igjen, uten spillejobber (inntil vi får den på Texas) og enten så mangler vi gitarist eller så mangler vi trommeslager


Play along

Vi skal ha konsert på Bankplassen i Eidsvoll (teltet skal nok synes fra nye sundbrua) 17. juni! Vi er satt opp til å spille 17.10, og 8 band spiller. En hel liten festival det er altså.

 

Koster 50 spenn å komme inn, vær helt ærlig med deg selv nå og innrøm at du hadde enten brukt de penga på sigg eller godteri og ingen av de delene er helt sunt for den smekre kroppen din, er det vel? Og hva er vel bedre da enn litt friskluft og herlige coverlåter av alt fra Venom til Pennywise?

 

Ja også er det rusfritt, så alkoholen får heller ikke ødelagt deg.

 

[Da får jeg forsåvidt heller ikke drukket meg til mot]


Typing with surround. I've fallen in love.

Først kom grevlingsangen så kom den her. Har noen fler i den samme "serien", så si ifra. I've fallen in love.

 

Dessuten har jeg kobla den bærbare pc'en til stereoanlegget i stua. I've fallen in love.

 

Og sørg for at du laster ned Uninteded av Muse. (Vær sikker, last ned alle Muse låtene du finner.) I've fallen in love.

 

Edit: Bør vel helst kjøpe platene.


Colargol: sannheten

Jaja, det er ikke stort annet enn å si at hadde jeg vært liten på 70-tallet og skulle se på barnetv hadde jeg i hvert fall ikke sett på Colargol! Eller det hadde jeg vel, for var vel ikke så mye annet å se på.

 

- Enkelte karakterer ser direkte morderiske ut, men de har klær. Colargol selv er splitter naken. Men han ser ut til å ha en blå sløyfe, så jeg bomma ikke så veldig. Og han er så brun en jeg trodde, men hvit på magen. 

 

-Ellers så vet jeg faktisk ikke om han var redd jentelus eller hvem vennene hans er, annet enn at enkelte av dem ser ut til å være villige til å knerte deg for et godt ord og en øl på puben. Jeg er tilbøyelig til å være like redd Colargol som Mr. Nelson.

 

- Colargol skal vistnok være veldig misunnelig på fuglene som hadde så fin stemme. Så om en meis er vennen hans er faktisk mulig.

 

Da vet jeg det altså. Mysteriet Colargol er blitt litt mer klart for meg.

 

Bilder finnes her.


Colargol

Bjørn, svoger, sang på Colargol-jingle når vi spilte dart her en kveld, og det var da det slo meg. Jeg har ikke noe forhold til Colargol.

Det her vet jeg: Han var på tv fra ti til tolv. I en av de siste episodene (sånn som jeg forsto det) var han i den vilde vesten å skøyt litt, noe som skapte rabalder i de tusen hjem. Hadde det vært så jævla mye bedre å latt han bli skutt? Anyhow, det er ikke det her det skal handle om.

 

Nå skal jeg resonere meg frem til hvordan Colargol var.

 

- Han smiler. Man er ikke på barnetv og ser sur ut. Untatt det ene toget i Lokomotivet Thomas  selvfølgelig, men det var for å skape en motvekt.

 

- Det gikk på 70-tallet. Folk var glad i farger på 70-tallet. På den andre siden, folk var ikke så glad i å gå med klær på den tiden. Serien er vel fra Tsjekkia eller der omkring, og om Colargol var et middel for å vise hvordan det var i Tsjekkia på den tiden (antar det var litt rævkjørt hva rikdom hos folket angår) vet jeg ikke. Men jeg tipper på en helt gjennomsnitlig skjorte og en bukse. Blå. Colargol selv var litt lysere brun.

 

- Det handla om Colargol som gikk rundt å hjalp folk tipper jeg. Pedagogikk vet du. Gjør som Colargol. Så dreit han på draget av og til, men til slutt gikk det bra. Om mora hans var med er jeg usikker på, men det åpner jo for et vell av nye muligheter av episoder. Som "Colargol får høl i buksa" og "Colargol finner ikke veien hjem".

 

- Colargol har mange mange venner. Over alt. Blandt annet kanskje en skilpadde eller en meis for eksempel. Men ingen edderkopp, for den er mannevond. Colargol er glad i vennene sine, og det er han hovedsaklig for at de små barn skulle lære seg å bli det samme.

 

- Colargol er overraskende lite redd for jentelus.  

 

I morgen skal jeg se hva jeg finner ut om Colargol på intenett. Kjenner jeg gleder meg litt!


Bokføring.

Amygdala told me to.

1. Hvor mange bøker eier du?

Tja. Trekker man fra de skolebøkene jeg aldri fikk solgt har jeg ikke så mange... 10-11 stykker kanskje. Jeg leser en del, men leser andres bøker, haha.

2. Hvilken bok var den siste du kjøpte?

Doppler av Erlend Loe. Tilbud gjennom bokklubben mamma er medlem av.

 

3. Hvilken bok var den siste du leste?

Driver et stykke uti Den Guddommelege Komedie av Dante Alighieri. Ikke på latin, men på nynorsk. I fail to see the difference. Men den siste jeg leste kan ha vært Villmarka taler, måtte se om de bildene jeg fikk i hodet som liten når jeg leste den da var de samme som nå. Det var de.

 

4. Nevn fem bøker som betyr mye for deg, og som du har lest mer enn tre ganger.

Villmarka taler av Craighead George. En av de første ordentlige bøkene jeg fikk når jeg var liten.

 

På eventyr i Tusseland av en eller annen tysker tror jeg. Men Fritz Baumgarten har laga tegningene jeg som liten syns var kjempefine, men som jeg nå synes ligner litt for mye på noe Hitler kunne ha beordra tegnet. 

 

Tatt av kvinnen av Erlend Loe. Betyr nok ikke så alt for mye for meg, men hadde nå engang lest den først en gang, så gjorde jeg det en gang til og så hadde jeg særemne om Loe og da leste jeg den nok en gang. Men det er igrunn en god bok.

 

Rødstrupe av Jo Nesbø. Jo Nesbø er forbanna god på å skrive bøker, og Rødstrupe er en god bok. Og så dårlig på navn som jeg er må jeg lese de noen ganger. Og Rødstrupe har jeg lest mest. 

 

Jeg greier ikke komme på fler... Har lest mye, men leser ikke de samme bøkene fler ganger så ofte. Fiser på med en edit av innlegget hvis jeg kommer på noe!

 

5. Oppfordre fem personer til å fylle ut denne i sin blogg:

Tom, Søstern , Koira, C, og jeg veit ikke om fler som ikke har fått den alt.


Svenskefaen

Tio små moppepojkar og SLAYradio Mastering Swedish.

 

Hva skulle vi gjort uten söta bror.

 

Krokodillene jeg kjøpte er egentlig litt ekle. De er gode, men veldig bløte og store. Putt en søt bjørn oppi et glass med vann i noen timer og du har noe av det samme resultatet. Bare at krokodillene har smak, selvfølgelig. Alt i alt er de norske bedre.

 

Om jeg har noe fortelle? Næh. Fortsatt smått forkjøla, har ikke vært så lenge forkjøla siden krigen. Patman har kanskje klart å skaffe oss trommis i bandet, og jeg får ikke helt plassert enkelte av mine følelser.

 

Men har fått dilla på Daim om ikke annet. Pizzatryne i morgen? Ganske sikkert. 


Crocodile Dundee

Skuffelsen var total da jeg fant ut at krokodillene jeg kjøpte i Sverige ikke smaker som norske krokodiller.

 

Gleden var komplett da jeg fant ut at de er minst like gode.


=) & =/

Gladdeppa.

 

Hvorfor er det sånn at når jeg er drit-trøtt hele dagen, bestemmer meg for å høre på musikk og har finni fram discmanen, satt i cd'en, satt meg godt til rette i senga og gjort meg klar tl å høre på cd'er mens jeg leser tekst så sovner jeg nesten med en gang? Det er forsåvidt greit.

 

Men når jeg skrur av, tar av meg øreklokker og legger meg til å sove, da ligger jeg lys våken! Faen.

 

Var i burdagen til søstra mi i dag! Jævlig mye kaker. Var koselig, og avslutta med noen runder med dart med Bjørn og pappa. Fikk første, andre, tredje og tredje plass, i en annen rekkefølge. Må skaffe meg elektrisk dart en gang, det er mye moro.


Shopping

Sverigetur i dag! Tom Erik med dame inviterte meg med til söta bror, og da var det bare å bli med. Cola-brett, 1 kilo krokodiller (yay!), pose med M&M's uten nøtter og en flaske vin til mor og far for tort og svie.

Og White Pony av Deftones. Med Passenger og Digital Bath. Fornøyd. Her skal det høres til ørene begynner å løsne. De får ikke falle av, for da mister jeg brillene.

 

Hyggelig som jeg er sov jeg i bilen begge veier, men synes du det er trist så er det her tristere. 


Tidsklemme

Kanskje på tide å fôre fisken? Næh, det er jo fortsatt tidlig på dagen, og det er mygglarver i dag.

Kaffen på kanna kald? Rart. Er jo fortsatt tidlig på dagen.

Sulten allerede? Det er jo bare tidlig på dagen!  

Det er kveldsaktig ute? Jaja, blir vel dårlig vær igjen, det er jo for tidlig på dagen til noe annet.

Pluss 5 timer på Jak 2-lagringa? Må sjekke klokka på maskinen, har jo ikke spilt i 5 timer enda. Kan ikke ha rukket det, klokka er jo ikke mer enn...

Hvor er klokka mi?

Der ja.

 

Kanskje ikke så rart kaffen er kald når det er 10 timer siden den ble kokt, ikke så rart jeg er sulten når det er 8 timer siden jeg spiste og det er i hvert fall ikke rart det er kveldsaktig ute når det er kveld.

 

Laptop på verandaen, nå. (Er det sånn det føles med frisk luft) 


Morgengaming.

Sitter å hører på Måneskinnsonaten av Mozart, spiser brød med Hapå og kverner på en konspirasjonsteori jeg kanskje kommer tilbake til.

 

I går kjøpte jeg meg Resident Evil Outbreak og Jak 2 Renegade. Det som en gang var et reinspikka barnespill har blitt Jak and Daxter møter Red Faction møter Grand Theft Auto. Daxter, den lille oransje dyret på skulderen til Jak som i eneren nøyde seg med å surmule litt har klart å drikke seg full og stirre på puppene til ei dame i en og samme scene. Hurra for barn her altså. Dessuten har Jak begynt å snakke og har blitt noe forbanna, så det helt store barnespillaspektet er rett og slett forsvunnet som dugg for solen. Litt skuffa, men gønnern hans er jævlig kul. 

 

RE Outbreak har jeg ikke prøvd enda, men regner med at det igrunn er dårlig. I mitt stille sinn vil jeg jo bare sammenlinge det med RE 2, og da har det jo tapt for lenge siden. 


Barføtt minefelt

Det er kjedelig å vente på mail.

 

Ikke har jeg sett ancistrusen min på flere uker heller. Vet at det ikke er så farlig, ettersom jeg veit at svogern min har en fisk han ser en gang i kvartalet omtrent. Men problemet er at jeg har bruk for en ancistrus som spiser litt alger, ikke en som leker nål i høystakk. 

 

Bestemte meg plutselig for å ta av meg sokkene i sta. Forkjøla som jeg er gikk jeg med ullsokker, og de var litt store, så da ga jeg bare faen i å dra dem på meg for den firehundredeognoe gangen. 

Det er litt godt å gå barbeint egentlig. Sett borti i fra det at man får supergrep på gulvet, i hvert fall i forhold til med ullsokkker, så å gå kan være farlig. Jeg er ikke fremmed for å sparke borti ting, så jeg skal snart montere på vernetupp og leggbskytter. Noen må vel være interessert i noen ekstra kontanter for et lite inngrep?  


Hårball

Jeg prøver å holde bloggen min relativt fri for sport. Ettersom mitt liv av enkelte mennesker nok vil karakteriseres som nitrist, så sier det seg selv at det ikke skjer mye, og ettersom jeg har et ansvar som blogger (dog med kvalitet før kvantitet) å proklamere enkelte ting, så får jeg gjøre det.

 

Anyhow, jeg så sånn halvveis på landskampen i dag. Kan ikke si så mye om den, har ikke peiling på fotball og ikke så jeg så mye heller. Hadde besøk av Jorunn og Bjørn så måtte jo ta ansvar å leke med deres to hunder.

 

Men etter kampen er det jo tid for intervjuer. Og da så jeg det:

Alle de norske landslagspillerene untatt Espen Johnsen i mål som er skalla er like variert på håret som et gjennomsnitlig svartmetallband. De har akkurat samma sveisen hele hurven! Panneluggen plassert taktisk til høyre over øya og resten av håret litt diskrè bustete med nok guffe i til å stoppe en tanks. 


Love hurts.

Før du begynner lese dette innlegget, trykk her.

 

Først: en livsløgn. Jeg trodde det var Alf Prøysen som hadde skrevet Tordivelen og flugua. Men det var det ikke. Sangen jeg har fått dilla på hver gang jeg hører navnet Marion (fordi jeg trodde han sang pire mitt mitt marion) var så slettes ikke skrevet av Alf Prøysen. Sangen er rett og slett så dritgammel at hvem som har skrevet den har kokt bort.

 

Men det skal jeg klare å leve med. Det er tross alt ikke så lenge siden jeg fant ut at trippe tripp, som jeg var hellig overbevist om at var en som tok følge med Lisa som gikk til skolen, ikke var noe menneske eller dyr (jeg forstilte meg en slags mellomting), men var lyden fra skoene hennes. Trippe tripp det sa. Hva sa trippe tripp? Det visste jeg ikke. Og det fant jeg aldri ut. Men også det var helt greit for naive meg, Lisa må da få ha følge til skolen hun som alle andre. Overraskelsen ble altså ikke så liten når jeg fant ut at det var skoene hennes som sa trippe tripp.

 

Uansett, teksten til Tordivelen og flugua handler ikke overraskende om en tordivel og en flue. Todivelen er hypp på kjærring, Flua er sånn passe klar for gubbe, men slettes ikke klar for tordivel-gubbe. Flua har, alder på visa tatt i betrakning, fullstendig rett til å være grinete fordi tordivelen hører til en annen del av samfunnet. Rang som det heter.

 

Jeg siterer: <<For når du graver i muld og jord, Pirion!
                  Så spiser jeg ved kongens bord

                  Piri mitt mitt osv.

 

 

                 Og når du ligger i åker og eng, Pirion!
                 Så sover jeg i silkeseng 

                 Piri mitt osv.>>

 

Klasseskille her altså. Men den store overraskelsen ligger i sjette vers. La meg sitere nok en gang:

                <<Men da slo tordivlen flua på kinn, Pirion!
                "Detta ska du ha att for kjæften din!"
                piri mitt osv.>>

Her ser vi altså at tordivelen ikke mindre enn klapper til flua. Tordivelen er mannen, flua er damen. Mannen slår damen. Disse er ikke gift engang! 

 

Nå gidder jeg ikke sitere mer, har gått lei av å ctrl c ctrl v, men det slutter med at de har et heil dundranes bryllup. Tordivelen viser sin kjærlighet til flua ved å slå alt han makter, for kanskje å få flua på bedre tanker.

Da er vel ikke selvmordsbombing annet enn et gedigent kjærlighetsbudskap?


Memo to self

{Noen ganger, sånn som nå, angrer jeg på at jeg ikke kalte bloggen "alt f4")

 

Bloggen kan brukes til så mangt. Den bærbare pc'en også.

Kommer ikke på nettet med den stasjonære pc'en for øyeblikket. Modemet finner ikke 769 eller hva det nå var. Og jeg hadde jo selvfølgelig en masse planer om nedlastinger, men det slipper jeg nå altså.

Derfor; memo to self.

 

Husk å laste ned Madrugada - The kids are on high street eller hva den nå heter.

Og last ned fler Brujeria låter!

Og Bathory. 

Og se om du ikke finner noe CSI-låter.

 -

Og fortsett med å lure på følgende: Hvordan i grøtens innerste sorgsvarte netter kan jeg sørfe på denna dataen men ikke den nede!?


Leon

Hvor får man tak i leiemordere?

 

Det er ikke det at jeg har tenkt å ta noen av dage, det frister kanskje litt, men har ikke økonomi til å ha noe imot noen så mye.

 

Jeg bare lurer på hvor man får tak i leiemordere. Fins de egentlig?


Sick guy needs company. And gets it. Vel, var vel mer company-ish.

De siste dagene har jeg stått på hodet nedi et hull fordi jeg hjelper Bjørn, svogeren, men å lage grillhyttehull. Grillhytta trenger grunnmur. Grunnmur trenger hull, og hull trenger noen til å grave det.

Var til og med på øvelse i går, og fant til min store overraskelse ut at jeg kan nesten Disconnect av Megadeth. Og Heaven Knows og Join the Ranks av Rise Against sitter snart de også. 

Så i går var jeg støl, hes og ikke så verst fonøyd med meg selv.

 

Men å stå med hodet nedi grillhyttehull gjør noe med helsa. Og jeg er som er mann, gutt eller... ja, jeg har utovertiss i hvert fall, jeg kan da sutre så mye jeg vil. Men det er ingen hjemme.

Og jeg er nok litt syk, fordi jeg i min jakt på noe å ha vann å svelge pille med i glemte å ta pilla i munnen før jeg drakk. Jaja, pity me med andre ord!

 

Men mens jeg sitter her i min egen dritt så kommer jammen følgende gjestebokinnlegg fra C på Blink. "ey...duden med morsomme bloggen :)"

 

Litt friskere nå!


Göran og meg. Hvordan få seg nye venner på nasjonaldagen.

Fin 17. mai!

 

Mennesker som ser etter han i dressen, hun i bunaden og han gamle mannen med stokk som går under navnet bestefar burde kanskje vurdere å gi dem en mobiltelefon?

 

Men uansett, har jeg hilst på Göran Persson i dag? Å ja da. Har svoger'n min det på film? Oh hell yeah.

Han og Bondevik gikk 2 meter fra oss, så da nikka jeg og Göran sa hei og jeg sa hei og neste uke innviterer han meg på en runde golf.

 

Det er Göran og meg for alle penga!


Rake

Jeg har ikke så mye å fortelle egentlig.

 

Kan nevne at Tom Erik har fått seg blogg. Han har hatt den en stund, men jeg hadde glemt adressen. Hurra for han altså.

Og at jeg er sykt lei av å plukke små små stein ut av hagen for å redde gressklipperen utover sommeren.

 

Så da vet dere det i hvert fall.

 

Fun anyone?


Motherfuckers do at least get laid

Dagbladet.no har en sak om å gjøre forholdet bedre, hvor man kan lese følegende:  "Det er blant annet derfor jobben har blitt vår største sjekkeplass. De som jobber sammen skjønner hverandre og har ofte både felles holdinger, verdier og personlighet, mener Vennesland."

 

Dagbladet.no kan også fortelle oss at halvparten vil skifte jobb.

 

Jaja.


Nei, du var nok ikke det...

Liv Grete Poirèe måtte innrømme at hun ikke var noen motor.

Dette åpner for et helt vell av nye følelser.

 

Petter Solberg innrømmer nok snart han han ikke er en pizza alikevel

Lise Myhre står fram og innrømmer at "nei, jeg er ingen tusj"

Espen Esther Pirelli Benestad sier til Dagbladet at han ikke helt vet hva han er

Lars Sponheim på sin side finner ut han han ikke var en bonde

Morten Meyer trodde lenge han var en skrivemaskin


Fine fisken død som sild! eller Empty. So damn empty.

Nei nei nei... Hideo Kojima (siamesisk algespiser) er tatt av dage! Døde i natt. Tror han hadde blitt spist på, hadde et hull tvers gjennom hodet. Håper han hadde blitt spist på. Ellers så har jeg et nasty lite problem i vannet mitt. Crap.

Det blir jævlig tomt oppi der når en dør. Selv om det kanskje er i fulleste laget og fisken ikke var er enn 3-4 cm. maks.

 

Men det åpner for nye muligheter i hvert fall. Nå kan jeg for eksempel kjøpe meg en indisk glassmalle til.  


Vi må snakke sammen

Med tilgang til to dataer uten å ha samma ting på begge to så kommer det en del kludder fram for dagen. Derfor, for å gjøre ting litt lettere for dere jeg snakker med og som ber meg sende ting, har jeg forskjellig bilde på msn'en, avhengig av hvilken pc jeg sitter på.

 

Den stasjonære ser slik ut:                   Og den bærbare slik:

Håper det hjalp.

-

Cillit Bang!


2 gode venner

"Jeg veit hvorfor vi er bestekamerater Erik. Det er ingen andre som vil være venner med oss." 

 

Smart kar altså, Tom Erik. Var hos han i går. Drakk oss fulle på øl fra Lidl og irish coffee mens vi spilte poker på nett og brukte en halvtime på å le av denna tøffingen.


Revolution may be my name.

Jeg tror kanskje jeg har startet et lite personlighetsforklaringras på folkets blogger. Skal jo selvfølgelig ikke påberope meg noe som helst krav på at dette er sant, men etter at jeg la ut denne, som jeg tok fra en profil på Blink så har den plutselig havna på mange blogger.

Det er ikke det at Snøball i Helvete blir så mye lest, men når blogger som faktisk blir mye lest legger den ut, ja så har man en snøball i nedoverbakke.

 

Og da er jeg jo ikke snauere enn at jeg i min verden liker å tro at det var meg.

 

"I'm someone else, I'm something new, I someone stupid just like you"

- Marilyn Manson


Tirsdag.

Det ble ingen banjomalle på meg i går, men i stedet en liten rakker av en ancistrus! Kanskje 2 cm lang. Tror det er en jente, så den fikk navnet Gry Molvær. 

Viftereka heter Hrimthurs og den indiske glassmalla fikk navnet Atrenia. Ikke spør.

Jeg tror jeg elsker å gi ting navn.

-

"If rap is music, falling down from a roof is transportation"

-

Tror det her er verden største bilde. Er på 7,5 gb. Og at det her er den tøffeste føggern du får se i dag.


Jaja, da går det mot slutten...

The End of the World is Near

Naiv. Water.

Jeg tror det begynner å bli et problem med alger i akvariet mitt. Naiv som jeg er har jeg i grunn trodd at algeproblemene har blitt holdt i sjakk, men den gang ei. Heldigvis har jeg alltid hatt en skjult lyst på banjomalle eller steikepannemalle om du vil (Bunocephalus coracoideus) , og det har de på dyrebutikken borti her, så nå er det bare å ta beina fatt og håpe Hideo Kojima setter pris på litt hjelp til algespisinga. 

 

Det er faktisk ganske gøy å ha en hoby igjen! Utover blogging og internett forøvrig selvfølgelig.


Mario is playing in my house

Det er enkelte ting jeg gjerne skulle ha klart å gjøre. Dratt fram som et partytriks om ikke annet. Og det er det her. Nemlig å skunne noe jeg tror er samtlige Super Mario Bros. låter som fins, i hvert fall fra NES til N64, på piano.

-

Ellers er det bare å bøye seg i støvet for hva viftereka mi kan! Kamuflere seg for eksempel. Føler meg jo kjempesmart når jeg bruker 20 minutter på å finne ut hvor den er, for så å finne ut at den sitter 10 cm fra ansiktet mitt.

Kjøpte en indisk glassmalle i går også. Den er forbanna stilig, men jeg må ha i hvert fall en til, den gjør litt lite av seg og skal jo helst være noen. Dør den jeg har nå i løpet av de første dagene denne uka så gir jeg faen.

 

Og mine drømmer om å utvide er faktisk akkurat så nærme som jeg tillater dem å være. Et loppemarked i nærheten selger nemlig et slitent, men fult brukbart (tror jeg i hvert fall) akvarium på rundt 120-130 liter. Det krever mer enn litt vask, men det er helt i orden. Et slikt akvarium koster fort noen tusen med akvarie, stativ og lysarmatur. Jeg må kjøpe lysarmatur ved siden av, men det plager meg ikke når jeg kan få akvariet til noen hundrelapper! 


Oh happy day.

Jada, jeg har utvidet dyreholdet mitt. Med en viftereke (Atyopsis moluccenis).

Og i dag skal jeg en tur på Fretex for å se om det ikke går an å skaffeseg en proper jakke av typen dress-lignende.

Så skal jeg kjøpe meg en indisk glassmalle (Kryptopterus bichirris).


Skulle du sett!

Nettmøte med Petter Schjerven fra Typisk Norsk nå! Mannen som gjorde at jeg måtte begynne å se på tv igjen. Han, Lars Monsen og Alan Partridge. Jaja, det er noe med NRK. Nå som ingen av seriene går lenger, så skulle jeg kanskje få mer tid til å gjøre ingen ting, men nei. Har jo fortsatt CSI: NY og Lost

Selv om jeg mener CSI: NY fortsatt ikke er noe særlig bra og Lost bare blir kjipere og kjipere.  

Og selv om Petter ikke har svart på spørsmålet mitt så kunne han å fortelle meg at introsangen til Typsik Norsk ligger her. Det er introsangen med stor I.

This day just turned perfect.

-

Mer enn èn av tre har levert selvangivelsen på nett. Er ikke det da to av tre?


Så mye sport har jeg aldri skrevet om, så det er bra folk ønsker å bli pornostjerner på tv

Er ikke det her rasisme? "Nei, beklager, du snakker sunnmøring så du får i hvert fall ikke se på fotball"

 

Nei nei nei

 

Au au au

-

Er det mulig...

Jaja, kanskje Bush har gjort noe nyttig alikevel. Nå er kanskje ikke porno-reality noe Hollywood sørger for noen gang, men det er noe som sier meg at det like fullt kommer på dvd.


!

"Nobody is a virgin because life fucks all"


Falling away from vel... det meste egentlig. Og hit me baby men det holder med one time.

I dag trodde jeg ikke at jeg kom til å blogge. Men inernett er for moro til å la det være.

 

Helt til jeg kom over den filmen her. Hehe, enkelte mennesker har kanskje litt dårlig balanse?

Og enkelte mennesker er kanskje ikke så glad i at noen synger relativt surt på arbeidsplassen?


Funeral for a fish

Jaja, da var Bjørn død. Hadde klart å lire den store kroppen sin under ei rot og fått hodet inn under luftslangen før han tok et siste svelg av vann, så var en liten jobb å få han opp og ut.

Værre er det at Haiti, sølvhaien, måtte drepes. Den lå rett ut og gapte. Så nå kommer søstern min med mann og skal teste vannet mitt. Altså, men sånn målingslapp-ting, de skal ikke bade i akvariet eller noe sånt. Håper jeg.

Mulig jeg i mitt brave forsøk på å være kjempesnill fiskefar har turned to a evil motherfucker, fordi jeg har overfôret. Så snill, alikevel så slem.

Forigsfri i dag altså. Søndager er sabbat.


Planer

Melding fra Tom:

"Terassen roper etter årets første utepils. Drit digg temp der nå"

I won't be home for christmas.


erik saksehånd

Kjærsti - orker ikke, gidder ikke, passer meg ikke, raker deg ikke, vikke, hakke, maakke, skakke sier:

har du drept Bjoern eller?

eRik http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

nei, han kan få dø selv

eRik http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

fant ut at jeg bør klippe hodet av han, og det orker jeg rett og slett ikke

Kjærsti - orker ikke, gidder ikke, passer meg ikke, raker deg ikke, vikke, hakke, maakke, skakke sier:

nei det faar du jammen meg ikke lov til

Kjærsti - orker ikke, gidder ikke, passer meg ikke, raker deg ikke, vikke, hakke, maakke, skakke sier:

morder!!!

eRik http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

erik saksehånd

eRik http://youllneverknowwhatkilledme.sprayblogg.no sier:

haha


?

Jeg lurer på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde prøvd å bruke "www" som bloggnavn isteden for "youllneverknowwhatkilledme"? Da hadde jo adressen blitt http://www.sprayblogg.no?

Er det noen som gidder  sjekke om det går?

-

Det er sorg i akvariet. Paradisfisken Bjørn synger nok på siste verset, lurer nesten på om jeg ikke bare skal avslutte sangen hans med en kopp kokende vann. Så kan jeg kjøpe meg en sølvhai til istedet. Kan få et problem med størrelsen, men de vokser ikke så fort at det gjør noe. Haiti trenger en å leke med.

*

(Don't we all) 


Tittel kjøpes dyrt

Det er enkelte ting man gjør bak lukkede dører. Onanerer for eksempel,

Men det er ikke fritt for at jeg synes dette her er en morsom observasjon: "Ifølge kvinnen skal mannen være i 50-årene, iført grå benklær".  Det var ikke genseren hun så på med andre ord.

-

Det er bare å gratulere amygdala med helomvending på bloggen sin! Har blitt flott.

-

Kanskje jeg skal gjøre sånn her for å barbere meg. For, jeg må tydeligvis det. Selv om det er en gang annen hver uke med viskelær om det trengs eller ikke.


3 gode grunner, en tv-serie og jobbtilnærming

Hurra, nå har de pedofile fått en ny hellig vakt.

Og enda en grunn til å stille spørsmål om religion.

Og enda en.

-

Så C.S.I.: New York i sta. Liker det litt dystre preget, men det er noe som ikke stemmer med hele greia. At de i tillegg har fått Gary Sinise, som jo er en ganske flink og profilert skuespiller med på laget er jo egentlig ikke så forbanna lurt. Det blir litt for "bra".

-

Ferdig med introkurset til Vekterskolen i dag! Sto til og med på prøven.


America, home of the folk som ikke klarte seg hjemme.

Tom Erik, eller bare Tom da, som jeg liker å kalle fyren, som er en av mine beste venner kjøpte seg leilighet sammen med kjæresten sin for en stund siden. På lørdag hjalp jeg dem med på flytte inn, og da fikk jeg servert verdens beste teori om Amerika.

-

"Amerikanere er bare pakk som ikke klarte seg her"

-

'nuf said.


Litt fyllesjuk, ganske forkjøla

Jeg er i så dårlig form at jeg ikke en gang orker å blogge.

Men det her er gode nyheter.

-

Dusjen, here I come.


Tank of Joy pt. 2

ildhale, sølvai og kardinaltetra borg, ildahale og ymse tetraer paradisfisk, sølvhai og ildhale sølvhai og tetra siamesisk algespiser, pakistanbotiaer og kardinaltetraer

-

Akvariet mitt har følgende fisker:

Ildhalen Melopomene (Epalzeorhynchos bicolor)

Paradiskfisk-hannen Bjørn (Macropodus opercularis)

Sølvhaien Haiti (Balantiocheilos melanopterus)

Pakistanbotiane Saddam Hussein og Ala Bashir (Botia almorhae)

Siamesisk algeeter ved navn Hideo Kojima (Crossocheilus siamensis)

Team 13-stimen, som består av kardinaltetraer (Paracheirodon axelrodi), svarte neontetraer (Hyphessobrycon herbertaxelrodi) og glødebåndstetraer (Hemigrammus erythrozonus)

Og Onkel X da, som jeg ikke veit hva er for en slags fisk.


Dette her er jo bare so 1995 lissom.

Nå føler jeg meg usedvanlig ut som ei bærte på 12. Ligger på magan i senga og skriver/leser.

Eneste forskjellen er i grunn at jeg bruker en laptop og hører på Aeternus. I steden for en skoledagbok av typen Topp eller noe sånt og hører på hva det nå er jenter på 12 hører på.

-

Jeg sa for en tid tilbake i en kommentar at jeg skulle legge ut bilder av akvariet mitt, uten at det egentlig skjedde noen gang. Skal gjøre det nå snart, i løpet av dagen. Jeg lover.


Åpent brev til John Arne Riise

Kjære John Arne Riise. Ikke ta dette ille opp. Jeg syntes du er en veldig flink fotballspiller. Du er særs mye bedre enn meg på fotballbanen for eksempel, Der du fungerer som en leopard i savannen, fungerer jeg som en fiskebolle i krigen mot terrorisme.

Grunne til at jeg skriver til deg nå, er fordi jeg så et intervju med deg på TV3 nå nettopp, hvor du utalte deg om Champions League og deres neste kamp mot Chelsea.

-

Og det var da jeg fant ut at jeg måtte forfatte et brev til deg.

For det heter ikke "Kjellsea".

Det heter "Chelsea". Det uttales "Tchjellsii".

Ikke "Kjellsea"

Håper dette hjalp.

-

Lykke til videre, både på og utenfor banen. Du gjør en god jobb.


Frokost

Det har vært blogg-tørke.

-

I dag skulle jeg spise frokost. Egentlig som alle ande dager. Skjønt, frokost er jo et flyktig begrep, jeg sto opp rundt 10 og spiste klokka litt over halv 1. Anyhow. Corn Flakes skulle være the shit, har jo tross alt ikke spist det på utrolig lenge. Over et år tror jeg.

Melk sto det i kjøleskapet også, noe som gjorde at jeg kunne fullføre min drøm om disse gyldne flakene til frokost. Jeg titta på datoen. 26. 03. Det er jo over en uke til tenkte jeg.

Så fylte jeg skåla med mat, melk og sukker. Fant fram en skje og bgynte å spise. Så begynte jeg å spytte å å grine på nesa.

Det er IKKE lenge til 26. 03. Det var for flerfoldige uker siden.

Ekkelt.

-

Så da fikk jeg noe blogge i hvert fall.   


Metal Gear Solid: Pope Eater.

Tilgi meg fader, for jeg har syndet, Nei, forresten, drit i det, du er opptatt med å ta i mot han tullingen med de pedo vennene du.

*

Jeg kjøpte meg Metal Gear Solid 3: Snake Eater i går. O hildrane du for et spill! Tilogmed "norske" rotter. Funker bra som mat.

-

Nei, dette har jeg ikke tid til. Må gå å redde verden fra tredje verdenskrig må vite. 


Kast meg i bakken.

Hvis min begravelse blir like kjedelig som Paven sin blir jeg dritskuffa.

-

Gutteklubben Grei har tatt på seg de rareste kostymene de har og synger de kjedeligste sangene de fant i boka.

-

Er det en hellig håndgranat han holder i han som ser litt ut som nissen?


Tax me baby one more time

Å håve inn noen tusenlapper på skatten er gode ting! Eller 3 tusenlapper samt noen andre papirpenger da. Tror faktisk det var noen mynter også.

-

Å fore fisk med mygglarver er noe som er så populært at hvis jeg ikke setter på glassplata fort så blir jeg spruta ned av diverse fisk som tenker mer på mat enn han de fikk den av.

-

Har fortsatt ikke fått bestemt meg om det er rikitg å rette på gamle innlegg. Den ene fordelen er at jeg kan påberope meg retten til å ikke ville forandre ting jeg har skrevet bare fordi jeg av og til slurver übermye når jeg skriver, noe som vil si at jeg sparer mye jobb. Men jeg vil jo gjerne at Snøball i Helvete skal være om ikke en god blogg innholdsmessig så i hvert fall skrivemessig. 

-

Skulle du sett! Et smigrende politibilde! I hvert fall i forhold bildene tatt av ymse kjendiser.

Vel, så smigrende som et politibilde kan bli. Det betyr jo rett og slett at ikke bare har du gort noe usedvanlig jall, du har i tillegg vært så dum at du blei tatt. Og det er jo ikke så smigrende.


Death comes for ye

Død fisk i dag! Jorunn, paradiskfisk femininum, tok en site reis i natt. Jeg så det komme, de siste dagene har den vært litt "rar". 

Trist, men det er sånn det er.

*

Det jeg lurer på da er om jeg også enten må ta livet av Bjørn, paradisfisk maskulinum, eller om jeg må kjøpe en ny jente til han. Ettersom jeg har forstått lever paradisfisk i par, og dermed så vil jo Bjørn føle seg noe ensom.


Nyheter

Gjør de det her og det her med vilje?

-

Jeg har starta ny blogg! Requiem skal ikke at over for den her på noen måte, men jeg er som du kanskje veit over middels interessert i svartmetall og det er der jeg får utløp for det. Kan late som jeg er proff og greier. Skrive masse saklige innlegg og sånt.

*

Jeg begynner å bli over middels pr-kåt, så det måtte jo bare komme! =D

-

Ellers så er det kanskje en stund siden jeg har skrevet noe personlig i denne bloggen.

*

Selv om jeg har sett det hos andre og på tv så har jeg aldri trodd noe særlig på det av en eller annen grunn. Men nå ser jeg det selv hver gang jeg går på rommet mitt for å se på akvariet. Fiskene kjenner meg igjen.

Særlig sølvhaien og de et par av de svarte neontetraene svømmer bort til meg når jeg setter meg ned foran akvariet. Ganske spennende!

-

Hurra torpedo!


Åpent brev til Verdens Gang

Kjære Verdens Gang.

Dere gjør deres utvilsomt beste med å bringe meg som leser all verdens informasjon. Og jeg får mye av min nyhetssult tilfredsstilt.

Men denne saken om <<Kannibalen>> som smile i retten fikk meg til å tenke litt.

Det er enkelte ting dere må lære dere forskjellen på. Å smile og å le for eksempel.

Det her det jeg kaller å le:

I ingressen holder dere dere til "[tiltalte] trakk på smilebåndet". Ja, i overskriften også faktisk, hvis man føler man vil vite mer om denne såkalte "kannibalen" og trykker på "les mer" fra forsiden.

Det her kaller jeg å trekke på smilebåndet (don't mind den litt triste hjelmsveisen):

Nå sitter ikke jeg med noen fasit selvfølgelig. Jeg som leser vil bare fortelle dere hvordan jeg vil definere forskjellen på å le og å trekke på smilebåndet.

Særlig når man sitter i retten er det en forskjell. Man blir nok stemplet, da særlig av media som jo kommer frem for dagen ettersom hele saken dreier seg om det, som gal eller lignende. Media skaper en type av tiltalte. For all del, skap typer, men ikke gi de negative eller positive fortegn. Når han smiler så smiler han, da er det bra å si det. Men sier dere "lo" så blir han jo type ekstra gal, og det er jo skjemmende og hemmende for tiltalte.

Jeg forstår deres behov for å fange leserens blikk angånde saken, men vil ikke nå mange lesere som ikke leser saken nå gå rundt å tro at mannen er riv ruskende gal? Bare fordi han lo? Eller spiller det ingen forskjell på å smile eller å le i retten?

Er det de gravalvorliges palass?    


Nye blogger

Min søster har havna på SprayBlogg. Bloggen heter Les dette! og handler om hun og mannens to hunder foreløpig. Det skyldes først og fremst at det er bare tre innlegg der. Vi øsnker henne lykke til. Eller jeg da.

-

Og for ikke å glemme The Official Blog of Fetus Spears.


A Murder of Scarecrows / My Pet Skeleton

and when i say goodnight

 

the pictures in my head

 

will dance around my room

 

and frolic in my bed

 

and when i say good day 

 

they hide behind my eyes

 

waiting for the dreaming

 

to bring them back alive


As the days go by

-Hva skjer a?

-Paven har daua.


Nightfever

Det slo meg nettopp at jeg tydeligvis har enkelte fremadskuende evner. Nå som paven definitivt synger på siste verset er dette innlegget jeg skrev i desember dagsaktuelt.

-

Fikk ny fisk for en time siden! En fisk jeg ikke vet hva er, men det er en tetratype som ser litt ut som en piraya. Har bare èn, og tetraer er stimfisk så vidt jeg veit, men satser på at det går bra. Jorunn og Bjørn har jo hatt den en stund, og der har den klart seg helt fint.

-

Nå er det straks "Lost" reprise. Jeg følger mer med på tross av enn på grunn av. Serien jeg snakker om på torsdager er mer "I'm Alan Partridge" enn "Lost" nemlig.

-

Men sånn på kvelds- eller nattestid lurer jeg på hvorfor det kom både ambulanse og legehelikopter til plassen ved nabohuset? Og om det er etisk rikitg å rette på gamle innlegg?


Feeling weekendish.

I woke up today and wished for tomorrow, I don't want to be like anyone else

I woke up today and wished for tomorrow , I don't even want to be my self

-

Tror kanskje jeg har ADHD, er bare for lat til å finne det ut.

-

Det er ikke sånn autocomplete greie påden bærbare pc'en her! Utrolig irriterende å måtte skrive hele e-postadressen og sånn for hver gang jeg skal logge meg eller skrive en kommentar. Jaja. Det er vel det som kalles et I-lands problem.


Please.

Hold tissen din for deg selv.

Det går opp og ned her i livet...

Den påsken her har vært en fin påske som har vært utrolig kjip.

-

På lørdag ble det slutt med kjæresten etter 1 år og ti måneder sånn ca. Forbanna kjedelig, men det var nok det beste. Gidder egentlig ikke si noe mer enn det.

-

På en annen side, så har jeg fått fisk i akvariet! Den fungerer litt som et siste sted for 5 svarte neontetra, 2 glødebåndstetra og 2 paradisfisk jeg fikk av Jorunn og Bjørn. Selv kjøpte jeg meg 10 kardinaltetra, 1 sølvhai, 1 ildhale, 1 siamesisk algespiser og en pakistaner-botia.

*

Pakistaner-botiaen var relativt aleine så det ut som, så jeg kjøpte en til i går, så nå er det liv på rommet!

*

Og som seg hør og bør har de fått navn:

Tetrastimen (nå er ikke alle i en og stamme stim, men hvem bryr seg): Team 13

Siamesik algespiser: Hideo Kojima

Pakistaner-botia: Saddam Hussein og Ala Bashir

Sølvhai: Haiti

Ildhale: Melopomene

Paradisfisk: Jorunn og Bjørn

*

Det er så flott atte. Akvariet altså.


And the nice prize of nothing goes to....

Det er bare å bøye seg i støvet; Linda kom med kommentar nummer 100.

*

Fatt mot, det er nye muligheter ved 200!

-

Dette innlegget mitt om Good Charlotte har vist seg å være seiglivet! Trodde gamle innlegg ville blitt forbigått i stillhet, men den gang ei. Ikke det at det gjør noe, det er vel så nær en diskusjon i det offentlige rom jeg noen gang kommer til å være nær ved å starte.

-

Et noe mer seriøst innlegg kommer utover dagen. Det har skjedd en del siden sist.


Påskenøtter!

Her har du noen fine nøtter du kan kose deg med til langt utpå dagen.

-

 1. Er det rart det er krig i verden?
 2. Glad i unger og dyr?
 3. Hva gjør Roald Øyen når det ikke er jul?
 4. Har du sett på makan?
 5. Hvem parkerer tøflene først: Fyrst Rainier eller Paven?

Onsdag!

Jeg syns det var kjempehyggelig at når Jehovas Vitner var på døra i dag så gikk Du som hater Gud av Satyricon over stereoen i stua.

-

Hyggelig kveld i kveld! Øl og pizza og film med Agnethe (kjærsten), Bjørn(svoger) og fattern (pappa). Skal se på Deliverance. Eller Piknik med døden om du vil.

-

Skilpadde VS Satan


Jubileum! Yay me.

100 innlegg nå. Og 94 kommentarer. Den som står for den 100 kommentaren får en heftig liten link til bloggen sin! =D

*

Buying people is easy. Vel, tror jeg da. Kan jo bli rammet av en boikott uten like.

-

La inn noen produkter nå til og med! Kjøpe kjøpe.

-

Ellers har jeg ikke så mye nytt å komme med. Må kjøpe varmekolbe i dag, i tillegg til fint filter til pumpa og AquaSafe. Kanskje en hov og et termometer også. Det akvariet mitt er blitt en parodi på seg selv tror jeg, er 3 steg frem og 2 tilbake for hver dag som går, hehe.  


Aquatic throne porn

Jeg tror jeg må utsette å kaste fisk i dammen noen dager. Til tross for varmekolbens intense arbeid om å få opp tempen så blir det bare kaldere(!) i vannet... Kan ha noe med tempraturen på rommet mitt å gjøre.

-

Hvorfor er det sånn at sanger som i går kveld var utrolig bra ikke faller i smak i dag? I går kveld hørte jeg på Hate is the Law av Darkthrone og syns den var utrolig kul. I dag er den egentlig litt kjip.

-

Spania er i hvert fall ikke redde for å dra reality-konseptet et hakk lenger...


Sportu Borgir

Jeg er kanskje en smule misunnelig på Dagbladets bil-journalist Are Borgir. Jeg vil også hete Borgir til etternavn. (For de som ikke skjønte det så heter altså mitt favorittband Dimmu Borgir =P)

-

Da har jeg fått opp akvariet! Har bare pumpe, varmekolbe, lys, litt pynt (blandt annet en jævlig stilig borg-ruin) og stein oppi der enda, og vann selvfølgelig, skal kjøpe planter snart og ha oppi litt AquaSafe så jeg slipper å vente i flere uker før jeg kan ha fisk oppi der. Blir så fint atte!

-

Ellers så er det bare å gratulere Robert Sørlie med seier! Han bor jo tross alt ikke så veldig langt unna meg (relativt sett). Så vil jeg minne alle svenske lesere på at Hurdal tok flere VM gull enn Sverige =D


Jeg trodde først jeg var sånn nogenlunde smart, så trodde jeg at jeg var stokk dum så fant jeg ut at jeg ikke er så dum alikevel

Når jeg sto opp i dag tenkte jeg at jeg skulle ta en kopp kaffe. Jeg fant fram en kopp, satte den på bordet og veiva til den så den gikk i gulvet. Den knuste ikke.

Så bøyde jeg meg ned for å ta den opp. Og da sang det i bordplata.

Jeg vet ikke hvordan det går an. Jeg bøyde meg ned og tok det for god fisk at bordet var lenger unna enn det var, så jeg tok rett og slett å klinte panna inn i bordet.

Det er som gå på trynet når man er ute. Man blir irritert, men det er liksom ikke til å komme unna at det er ganske morsomt. Så jeg lirte fra emg noen fraser som ikke hører hjemme noe sted og lo.

Da begynte jeg å lure på om jeg kanskje skal revurdere mitt syn på meg selv.

*

Men, jeg må jo alltid sjekke om det har skjedd noe nytt på blogge-fronten, så når jeg kom på startsiden.no fant jeg en link til spillet The Doors.

Og tro det eller ei, jeg klarte det! Fra ende til annen, uten hjelp.

*

Så, nå må jeg bestemme meg. Er jeg en tosk som klarer å smelle panna i kjøkkenbordet eller er jeg en gluping som klarte å fullføre spillet?


IsYasha

Dagen i dag har vært en noe snodig dag. Har ikke handla om noe som helst!

-

Lurer litt på hva som har skjedd med meg? Før, når jeg var liten (eller mindre om du vil) kunne jeg kaste i meg en 2 liter med is når som helst, no questions asked. Men nå så greide jeg knapt en kvart liter! Og litt Kiwi-kake selvfølgelig.

Jeg har sett det komme over en viss tid, men det er først de senere dagene jeg har blitt klar over dette...

-

Så har jeg fått dilla på det her! Eller InuYasha om du vil. Kan virke litt frustrerende og jalla, og etter hvert finner du nok ut at det er det det er. Men jeg er helt hekta.


Sånn

Da var ting litt mer tilbake til det normale!

-

Endelig fått forandret fargen på statistikken og infoen om meg selv. Bakgrunssbildet i post-vinduene fikk jeg aldri noe orden på, det kom aldri noe selv om jeg la inn rikitg tagg. Eller ettersom det ikke funka så må det jo ha vært en feil ett eller annet sted, men ikke som jeg fant ut av.

Blir vel uansett så glorete at det er like greit med vanlig grått!

-

Kommer nok snart et vanlig innlegg. Må bare gjøre litt først!


Reconstruction of Deconstruction

Fikser!

-

Skal prøve å lage bakgrunnsbilde, forandre farger og litt sånn forskjellig! Det vil nok var utover dagen.

--

Edit: Nå har jeg holdt på en stund. Har jeg fått gjort noe? Næh. Har laga en bakgrunn til post-vinduet som jeg ikke vet om jeg får brukt. Og stilt et par spørsmål i forumet. Dette kan ta sin tid.

Enda en edit (22:27): Jeg ga faen.


Hmm

Nytt favorittalbum nå. Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death) av Marilyn Manson.

-

Så har jeg fått dilla på XIII igjen! Det er utrolig kult.

Og mens jeg er inne på spill, så vil jeg hevde at jeg ikke er så asosial. Har tross alt valgt Black Sabbath-konsert til fordel for Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Jeg finner ikke taggene der jeg kan forandre på fargen på profil-teksten og statistikk-teksten, så inntil jeg får aldri så lite hjelp eller finner ut om jeg skal forandre bloggen så får det heller være litt trist.


Der ja.

Da har jeg og Linda funnet ut av trackback-mysteriet!

*

Hehe, det kom da etter hvert. Må bare lære meg å bruke det nå.

-

Ellers så er det ikke mye nytt!

Får fortsatt ikke oppgradert medlemsskapet mitt.

Skal på øvelse en gang snart, så det blir snart stilt på meg.

Har ikke store planer for dagen!

 


Fumbling in the dark

Jeg er ikke mye til n00b.

-

Jeg la inn trackback-linken fra det forrige innlegget, men da ble hele bloggen rar. Skrifta blei mindre, fargene forandra seg og hele menyen forsvant ned under bloggen.

Tror ikke trackback er noe for meg.

-

Noen som har peil?

---

Edit: Tror kanskje jeg har forstått det nå. Kanskje.

Er det sånn at hvis jeg kopierer trackback-linken fra en annen blogg og inn i trackback-greia mi så kommer det opp en link til siden jeg tok den fra?  


This is the new shit

Bloggen vil se rar ut litt fremover!

Vennligst bær over med det (eller hva det nå heter på norsk)

-

Har installert oppdateringene som kom, og vips så så bloggen min ganske så annerledes ut! Bilde og profil og statistikk og det er ikke måte på.

*

Må bare få forandra på fargene og litt av det andre nå så.

*

Så skal jeg selvfølgelig rote rundt med de nye funksjonene.

----

Edit: Jeg får ikke gjort stort ettersom det ikke er mulig å oppgradere medlemsskapet for tiden. 


Heldige venner

Fallskjermhopp som det her og det faktum at den urgamle hjemmesiden til Tom Erik (som jo spiller gitar i bandet) faktisk fungerer (eller det er jo bare den siden der som funker tror jeg...) er mer enn jeg kan forstå.

Jeg har faktisk den samme mailen enda! Får'n si.

*

Jeg er tilogmed definert som en av de beste vennene i verden. At jeg plutselig heter Brebdløkken får jeg heller la passere... 

-


Av alle teite ting

Levende kanonkuler, kjendishøyde, lama og McGyver survival kit.

-

I dag skal jeg se på fisk, men har i grunn bestemt meg for hva jeg skal ha og hvor jeg skal kjøpe de. Men kan jo hende jeg faller for noe nytt.

-

Ellers er det atter en gang fredag! Det er den 10. fredagen det året her Akk herlige ubrukbare informasjon.


Another day in the office

Jeg begynner å få kvaler til min tilstand som akvarist. Det koster litt mer penger enn jeg lurer på om jeg har lyst til å ofre. Og med min sedvanlige flaks ender det vel med brune planter og et par buker opp allerede etter noen timer.

*

Men jeg vaska akvariet i dag da, titta litt på pumpe-braketten som jo er veldig sliten og lider plastskjørhet, så hva jeg gjør med pumpe, det er jeg litt usikker på. Det er ikke akkurat gratis heller for ei ny pumpe, så jeg håper på å finne en løsning.

-

Ellers så har jeg funnet HangARoo på nettet! Og en sang om grevlinger. Eller sopp. Litt usikker.

Og denne reklamen for WV Polo.

-

Men nå skal jeg drikke kaffe.


Makan til mas da Linda! =D

Ok ok, jeg er en pingle. Linda, jeg fortsetter å blogge.

Nei, for å være dønn ærlig så gidder jeg ikke slutte. Det er for mye ingenting å fortelle om til å kaste inn tøfla og parkere årene nå. Så skal jeg til og med slutte å sutre. 

*

Har til og med leflet med tanken på å starte egen akvarieblogg. Men det ville være å satse på for mye. Dessuten kan jeg i teorien oppdatere dobbelt så ofte her. Herlig retorikk.

-

Skal det være en kake?

 


Tank of joy

Jøss, har detti ut av topp-lista på forsiden jo! Det er jo kjipt. Nå som jeg liksom-grubløer på om jeg skal legge ned bloggen. Det taler ikke akkurat min sak. Har direkter svikta bloggen min i det siste, så overrasker meg egentlig ikke. Men men.

-

I dag bestemte jeg meg for å ta storstilt opp en aldri så liten hobby jeg hadde når jeg var liten. Fisk! Fikk låne 80 liters akvarium med utstyr av Bjørn, svogern min, så skal vaske og herje med det i morgen så det kan få stå en ukes tid før jeg dytter oppi fisk.

*

Skal ha et par sølvhai, en ildhale, noen kardinaltetra og noen fler jeg ikke husker navnet på i farta.

*

Problemter blir å få hatt det på rommet, onde tunger vil ha det i stua...


Der Dementia

Tror denne bloggen er avskrevet som døgnflue.

Vel vitende om at mitt liv ikke er av de mest spennende så er jeg fullstendig enig med meg selv at jeg kanskje burde forandre perspektiv på bloggen.

*

Begynne å tråle aviser og lenke til dem i hytt og pine.

Kjøpe masse cd'er og anmelde dem. Kjøpe et lass emd filmer og anmelde dem. Lese et lass med blogger og anmelde dem. Men nei.  

Jeg er ingen hore.

Vel, det er jeg jo på sett og hvis, men ingen bloggleser-hore.

*

Jeg begynte å skrive blogg fordi jeg syns det var usaklig gøy å skrive dagbokinnlegg når jeg var russ på russ.no. For der var jeg unektelig populær. Det kan ha vært kallenavnet ErikSjon som høstet besøkende, men jeg liker å skylde på dagboka. Det er det som passer meg best, liksom.

*

Jaja, det får briste eller bære. Det kan i grunn bare briste så mye det orker, jeg later som det bærer. Har hatt rundt 2000 besøkende på 3 måneder, noe jeg er storfornøyd med, og atter en gang lurer jeg på om det har noe med bloggens noe forandrede navn fra tid til annen som har lurt folk på kroken eller om det kan være en fast skare der ute (som jeg nå lurer på om kanskje har gått fra to til ett stakkars individ?) som titter innom.

Jeg er ingen racer på å høste kommentarer, men det har vel noe med innleggenes kvalitet eller mangel på sådan å gjøre.  

-

Siden onsdag da, så har jeg vært hos Agnethe (kjærsten) og kost meg. Hadde ikke sett henne siden 9. januar, så det var liksom på tide.  

Der Untergang, filmen om riket som tok bronsemedalje i andre verdenskrig (eller det tredje riket som de også sier) og deres fører A. Hitlers siste timer. Bra film! Sterk.

Spiste pannekaker (som jeg stekte! Noe jeg ikke har gjort siden barneskolen kanskje. Kommer fra et hjem hvor pannekaker spiller en skuffende ubetydelig rolle)

Gått tur! Det er egentlig ganske godt. 

-

Og når jeg nå satte meg på dataen så var fortsatt intet hørt fra dataen. Lyd-driverene er borte som dugg for solen. Snufs. Ingen som har noe tips?

 


Off I go! Stum.

Nå har dataen fått seg en ordentlig oppstandelse igjen, så nå er alt oppe og går. Unntatt lyden selvfølgelig. Og jeg vet ikke hva det jeg skal søke på heter. Lydkortdriver? Hvis det er tilfellet, hva heter så lydkortet? Eller spiller kanskje ikke det noen rolle? Bah.

-

Så går SprayBlogg Pro-abbonementet mitt ut den 5. mars, og da er jeg ikke hjemme. Så hvordan bloggen blir etter det er jeg heller usikker på. Men skal selvfølgelig betale den lille summen for å få opp igjen bloggen min hvis den detter ned! Kan hende jeg lager ny blogg også, det finner jeg ut.

Noen som vet hva jeg kan gjøre og kanskje kan hjelpe meg? Er jo typisk meg å finne ut noe sånt like før jeg skal bort, men jeg har data-tilgang dit jeg skal også, så det er ikke noe problem egentlig alikevel kanskje? Trondheim har nok fler dataer enn jeg har.  


Atter en dag på utsiden av paradis

Ja, hvor skal jeg begynne.

-

Ser du en som går med svart jakke til knærne med svart, grå og lysgrå lue med butt dusk, litt sloppy olabukse og svarte sko i "Elsk meg i morgen" (Nyeste Ellingfilmen som kommer en gang) så er det yours truly!

Har vært med på mer spennende ting enn å vente i 5-6 timer på å få gå litt foran kameraet, men det var i grunn gøy! Gikk tilnærmet lik nesten oppå denne fyren som spiller Elling (husker ikke i farta hva han heter, men han hart tre navn i hvert fall). Så så jeg Ragnhild Sæltun Fjørtoft eller hva hun heter, hun som er (eller var?) hallodame i NRK. Og landslagskapteinen i fotball. Andresen ett eller annet.

.

Tror ikke navn er helt min greie.

-

Jeg sa jeg skulle til Trondheim i dag, men NSB og jeg vi har vært bedre venner, så jeg fikk billett til fredagens tog i steden. Det er totalt uakseptabelt for meg av natur å dobbeltsjekke slike ting før jeg trykker på kjøp og så videre, så nå må jeg dra i morgen og ettersom billig-biletter ikke er refunderbare så må jeg late som jeg har kjøpt godteri for penga i stedet.

Men jeg har jo ikke noe godteri, så jeg må spsie noe frukt, og det er en skjebne verre enn døden.


I want my 15 min.

Plutselig har alt skjedd!

.

Var hos Tom i dag, skal være med på innspillinga av Elling 3 (har ikke giddi å sjekka navn og greier. research er oppskrytt! =D) som statist og skal til Trondheim på tirsdag. 

-

Så begynner jeg å bli sjuk!

-

Er egentlig The Hours brukbar til noe annet enn flott dyster piano-spilling og fiffige notater i et selvmordsbrev?

-

Møkkete skjerm kanskje?


Bilder fra gigen

Da har jeg fått de bildene jeg regner med å få fra gigen vi hadde på Lillestrøm!

 

MegTom og PatmanKim og Stian


Friday, bloody friday

Tja... Nok en fredag hjemme! Damn, jeg må begynne å komme meg ut litt. amygdala var relativt bestemt på at fredager var spennende. Proved her wrong. Nå skal jeg selvfølgelig ikke være kjip mer, og avslutter mitt akk så infernalskt bitre innlegg med et dikt jeg fant et eller annet sted i går.  

 


 

 

Tea Party

I had a little tea party, this afternoon at three

Twas very small, three guests in all, I, Myself and Me

Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea

Twas also I that ate the pie and passed the cake to Me! 

-Unknown


While my guitar gently weeps. Eller Head sin da, jeg har jo ingen.

Av og til så føler man at ting er jævlig forbanna kjipt på en måte.

Dette her er jo selvfølgelig ikke innlegget hvor jeg gråtende legger korta bordet og forteller hvor landet ligger, men når ting jeg trodde satt som bæsj i kram snø viser seg rakne, så må jeg rett og slett fortelle om det. Dette er jo en blogg tross alt. Min blogg. 

So here goes nothing.

-

Jeg følte at ting gjerne var litt forbanna kjipt når Tjodalv valgte å gå til Susperia fra Dimmu Borgir, men det var jo rett og slett kanskje det beste for begge parter. Eller det blir vel tre parter da.

.

Men når Head takker for seg i KoRn til fordel for Jesus, ja da føler jeg meg rett og slett særs tåkelagt, nedsnødd og voldtatt av andre værfenomen. 90% av følelsen er jo det at han slutter rett og slett. Han må da få gjøre som han vil, og han hadde uansett ikke hørt på hva jeg mener. Jeg hadde ikke hørt på meg i hvert fall.

Åkke som; han slutter. Men til fordel for Jesus!? Hva faen skal Jesus med Head uansett? Og hva faen skal Head med Jesus!? Har da klart seg bra hittil?

Hadde Britney Spears gjort det så hadde jeg skjønt det. Hadde selvfølgelig følt meg en anelse   letta og glad også, men det er ikke interessant akkurat nå. Det er jævlig kjipt at Head slutter.

-

Men det som er virkelig trist for meg er at det er her jeg slutter å bry meg. Var die hard KoRn-fan i mange mange år, men etter at de ga ut Follow the Leader som jeg rangerer langt opp på lista over det jeg mener er bra plater så gikk det liksom nedover igjen. Jeg kjøpte og kommer til å kjøpe det som tilbys, men det er mest for å ha det. 3 album, selv om de er solide, blir man litt lei.

-

Jaja. At jeg har gått videre i det musikalske landskapet er det jo ingen tvil om, er jo bare noen år siden jeg syns Cannibal Corpse var litt for mye, nå kunne jeg drept for å få høre Hammer Smashed Face bare èn gang til. Men har ikke sett snurten av verken plata eller mp3'en jeg en gang hadde.


Kjipt.

I dag har jeg ingen ting å skrive om!

Har ikke hatt noe spenning what so ever i dag. Kjeder meg noe grassalt.

Men alikevel føler jeg at jeg må skrive noe.

-

Ikke får jeg øvd på Disconnect av Megadeth heller, har jo aldri hørt sangen før og ikke har jeg den på cd eller mp3 heller.

Vi skal sette opp ny spille-liste nå, samt begynne å få inn egne sanger. Patman på bass er jo genial i så måte og bruker vinterferien sin på det.

Vi må få noen sanger nå så vi får holdt denna konserten på Texas, den lokale puben på Råholt.

-

Skulle ønske mamma sa i fra når hun stakk av med den ene Marilyn Mansion cd'en min.  


La Michael underholde deg

Har egentig sagt til meg selv at jeg skal slutte å skrive innlegg så seint, men når jeg leste i Dagbladet om jurymedlemmene i Michael Jacksons rettssak (som jeg plutselig fant ut at jeg er totalt usikker på hvordan skrives. Jeg mener, 4 konsonanter etter hverandre!?) så fikk jeg faktisk lyst til å le.

Og når jeg får lyst til og le, ja så må jeg skrive om det. 

.

Jeg vet ikke helt hva jeg syns er morsomst, for eksempel at det virker som om det er viktig at han ene er Simpsons fan, eller at det faktisk er mulig å få fram med at man er Simpsons-fan på en sånn måte at det nesten skaper overskrifter.

Og den personen som sa at Deepak Chopra hørtes utsom en rapper, vel han skal rett og slett få slippe unna. Nå har jeg aldri hørt om denne Deepak, men jeg tenker også mer i retning rap når jeg hører navnet.

At han ser ut som en gjennomsnitlig smørsanger får heller være.

-

Men hvorfor i all verden er det så viktig? Er ikke denne rettssaken et stort nok sirkus fra før?


Ride the train of changes

Forandrer stadig på bloggen min. Eller oppdaterer utssendet og sånt er vel mer rikitg å si.

Er litt lei svart, rødt, grått og hvitt, men gidder ikke stresse med å gjøre om en gang til.  

-

Ingen som har en superbillig tog-billett til Trondheim for en av de nærmeste dagene?

-

Av alle unødvenige ting må GridGame være det mes unødvendige!


hits