Om bloggen

Nå har jeg foretatt litt opprydning her. Har laget en ordentlig profil om meg selv og har fjerna noen få innlegg som bare var plagsomme egentlig. Det sto ikke noe mer enn at jeg suger hva HTML angår, så det skriver jeg rett og slett her og nå.

-

Bloggen min ser ut som den gjør fordi jeg ikke er noe flink med HTML. 

Jeg klarte å forandre farger, navn på ymse ting og posisjonen på innleggenes tittel, og det var alt. Men jeg er fornøyd med det igrunn.

-

Det kan hende du finner den litt knotete, men det er nå en gang sånn at jeg ikke finner ut hvordan jeg skal gjøre noe med det. Så da har jeg prøvd å gjøre det så lett som mulig.


Name that Blogg!

Jeg greier ikke helt å finne et dugelig navn for bloggen min, så skifter navn av og til. Har spesialisert meg på å låne titler fra andre.
Her er lista over navn jeg har hatt (i kronologisk rekkefølge):

-

Blogg meg baklengs inn i fuglekassa (Fra Flåklypa Grand Prix, "Sleng meg baklengs inn i fuglekassa")
Under a Killing Blogg (Gammelt dataspill, Under a Killing Moon)
Reservoir Bloggs (Første filmen Quentin Tarantino lagde,og en av mine favorittfilmer, Reservoir Dogs

Apocalypse Blogg! (Klassisk krigsfilm, Apocalypse Now!)
My Dying Blogg (Britisk doom metal band, My Dying Bride)

Die by the Blogg (gammelt dataspill, Die by the Sword) 

Mate. Feed. Blogg. Repeat. (Første Slipknot-albumet før de ble store som kom i 1000 eksemplarer. Mate. Feed. Kill. Repeat.)  

Snøball i Helvete. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler meg som en snøball i helvete. Dessuten høres det ut som et fett navn på bloggen, og jeg kommer ikke på noen ny tittel å kødde med. Kan godt hende dette blir den værende tittelen. I hvert fall for en stund. =P


hits