Boom!

Jeg er lei flyvitser og vitser om Mullah Krekar. Den med at American Airlines flyr folk direkte på kontoret. At det dummeste man gjør er å putte Mullah Krekar på et fly hvis han skal sendes ut av landet. De er liksom så gamle.
 
Derfor har jeg kommet opp med et knippe nye metoder som vil gjøre det mye vanskeligere å kombinere de to delene vitser og selvmordsbombing.

Her kjære terrorister, her ligger nøkkelen til å få tatt noen av dage, gjøre seg bemerket eller gjerne begge deler uten å bli ledd av etterpå:

Fylle deler av redningsvesten med sprengstoff og svøm inn i for eksempel den Engelske Kanal.
 - Det er, i forhold til å det å fly, mye lettere å lære seg. Dessuten trenger man ikke så mye våpen, man trenger jo ikke kapre noe og man kan dra når man vil. Men husk: Etter mat skal man vente minst en time med å svømme! 

Ta på seg en liten vest med semtex, leie en kamel å ri inn i Sphinxen, en pyramide eller noe annet eldgammelt som måtte stikke opp av sanda.
 - Når man er i Egypt ser det ut som det lønner seg å ta på seg et lass med klær - å få sand i den deiligste terroristtrusa man har er jo aldri digg. Ett lite tips: mors enfargede gardiner ser ut til å aldri gå av moten. Under bylten kan man sikkert få gjemt en kilo eller tre med noe som sprenger fortrinnsvis når man vil det selv, dessuten er kameler enkelt å få tak i, og de er nok ikke så vriene å ri heller.

Ta en rakett og kjør den inn i månen.
 - Her er en oppgave for dere som ikke er redd for å prøve noe nytt og syns flysertifikatet er for pingler. Bli astronaut! Og når du først har blitt det, ta kontroll på hele greia og kjør den inn i månen. For enda bedre resultat, sørg for å ha mye sprengstoff i bagasjen.

Lykke til kjære terrorister! Og husk: Sprenge seg selv først, reise hjem til kona og forplante seg etterpå.

Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1017210
hits