Yours truly

Jeg kjeder meg hisindes alt annet for øyeblikket, så jeg skriver litt om meg selv sånn som jeg har sett at enkelte andre har gjort jeg. Noe som i og for seg funker ganske bra, for da går jo tiden og man kan kanskje føle at "hey, i dag ble jeg jammen bedre kjent med ErikSjon". Men når man sier det så er det ikke så mange skjønner hvem ErikSjon er, så da sies det "en på sprayblogg.no". Så er snøballen i gang, og jeg får kanskje ett mer besøk det året her. Eller neste år da, hastverk er som kjent lastverk, og det året her er jo straks slutt.
 
Starter friskt med litt favoritter:
Mat: Pizza.

Drikke: Øl (Hansa Premium eller Ringnes)

Film: Reservoir Dogs eller Pulp Fiction. Ikke helt sikker.

Band: Hm. Vrient. Kommer an på hva slags lynne jeg er i. For øyeblikket er det Satyricon, Mayhem og Gorgoroth som er best.

CD: Oooooooooh, den er vrien... All time favourites er nok Follow the Leader av KoRn, Chimera av Mayhem, Spiritual Black Dimensions av Dimmu Borgir og Nemesis Divina av Satyricon. Tror jeg.

Lyd: Kokt potet som treffer gulvet ved slipp fra rundt 1 meter.

TV-program: Varierer. The Simpsons er kult. Nissene på Låven var faen meg genialt. Ungkarsnissen var i bunn og grunn bra, det meste Torkjell Berulfsen gjør er fiffig og Nytt på Nytt er kult. Og selvfølgelig Mythbusters på Discovery channel er fett.

Tegneserie: Lenore. Bare så synd jeg ikke har oppdaga andre steder enn Nemi hvor jeg kan lese det, og der er det jo fint lite. Men jeg er glad for alt jeg får. 

Internettside: www.startsiden.no fordi det er en veldig bra startside og www.liquidgeneration.com fordi den er faen meg genial. 

Ord: Porrtidning eller Metspö. Vrient å si. 

Godteri: Krokodiller eller Heksehyl. 

Ringetone: "Mary" tror jeg den het. Var på Nokia 5110 og 3210 (sikkert på fler også). Var Mary had a little lamb i pipeformat som tok helt av på slutten.

Tilsnakk:
Kris, the Grumsy One

http://www.nightrose.com/lenore.htm

25.04.2005 @ 21:44
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/48185
hits