Tips!

Ingen i Norge hører på opera lenger. Eller, det er jo noen som gjør det selvfølgelig, men på langt nær så mange at man trenger et Operahus.

 

Derfor slår jeg ett slag for Suicidebombing Convention Center Blow Up Place. Bare denne ene gangen, naturlig nok. Kommer det noen som ikke oppfyller minimumskravet (si for eksempel en kilo sprengstoff) inviterer vi bare britisk politi, de trenger tydeligvis litt skytetrening på bevegelige mål. Jeg mener, 8 skudd på en uskyldig brasilianer er vel ikke årsbeste, er det vel? 

Etter det er det bare å begynne på nytt og lage det Norge virkelig trenger: Metalldom. 

 

Opera har aldri vært noen norsk greie, det er liksom italienernes ting det der med å være rund over magen og bære seg fordi deres elskede tok reper'n i siste akt. Selv om vi har noen som er vel og bra på å synge opera så har vi også mange bra lag i amerikansk fotball, uten at sporten blir noe mer norsk av den grunn. Men svartmetallen er norsk, og det kan ingen ta fra oss.

Greit nok at den har kosta oss ett par kirker, men får metallerne sitt eget hus vil de nok lære seg å vise ansvar. 

 

Defor syns jeg vi kan gjøre det eneste riktige for verdenssamfunnet nå som det å sprenge ting i lufta i full offentlighet tydeligvis er the new shit: Inviter alle verdens selvmordsbombere inn i Operahuset og spreng hele dritten pokker i vold. Dyrt, ja visst, men å ødelegge London og å demolere hoteller i Egypt har da aldri vært billig det heller. Det er på tide vi tar vår del av kaka!


Tilsnakk:
Helene

noen gager er du litt syk, andre ganger er du morsom, så noen ganger sykt morsom:P men det var innlegget jeg skulle kommentere ja, sånn det var:P hadde det eksistert en metalldom, og det hadde vært en del av kulturen, hadde til og med jeg hadde kunnet blitt litt mer kultivert, jeg kunne lizm snær trengt det kanskje;P keep on, du veit jeg digger slikt;)

27.07.2005 @ 16:56
URL: http://thenobodies.sprayblogg.no/
Marina

En kan da vel spille svartmetall i operahuset også? Musikk er da musikk, enten det dreier seg om overvektige italienere som synger til de er døde eller langhårete nordmenn som spiller dødsmetall?<br /><br />Men ideen om å få allverdens selvmordsbombere til å sprenge seg i lufta i en bygning under konstruksjon er egentlig ikke en dum en. Da ble vi iallefall kvitt dem!<br />Og "skarpskytterne" i den britiske politistyrken kunne først sendes inn for a sørge for sikkerhet på byggeplassen!

27.07.2005 @ 17:15
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Mr_prozac

Skjønner "skarpskytter'n" godt jeg. Hvis jeg hadde jobbet som en døll politi mann i london og endelig fått sjansen til å skyte ned noe, skal jeg love deg at jeg hadde tømt magasinet.<br />Nå har han noe å fortelle barne barna også.<br />*kjempenussesugesvelgekoz* fra Tom

27.07.2005 @ 23:29
URL: http://mrprozac.sprayblogg.no/
eRik

Marina, problemet er at Operahus er noe "alle" land har! Syng nå heller opera i Metalldomen, vi kan heller benytte oss av kulturen vi har her hjemme enn å stjele til oss biter av noe mange andre gjør bedre enn oss.


Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/150178
hits