Et skikkelig magadrag av en oppdatering

Det har skjedd mye i det siste, uten at jeg har følt for å fortelle noe særlig mer enn det akkurat nødvendige bare for at jeg skal få lufta det og være fornøyd med å late som om folk bryr seg.

 

Men jeg har funnet ut at jeg er ekspert i å synes synd på meg selv, noe jeg strengt talt bør kutte ut. Særlig når jeg ikke trenger det fordi jeg om ikke annet har blitt kjent med et utrolig flott menneske. 

 

Akvariet har fått to nye beboere, en gibbiceps og en otocinklus. Algespisere begge to, ancistrusen jeg kjøpte ble bare borte uten at jeg kan forstå hvor den har tatt veien. Og algeproblemet har faktisk blitt en del større, så det var på tide at jeg tok affære. Skal kline til med noen kjemikalier også, skal til Oslo en dag og handle. Liker ikke kjemikalier, men liker ikke alger heller.

 

Har funnet ut at jeg pr. dags dato har ca. ti tusen kroner mer på kontoen enn jeg trodde, og med de 1100 kronene med mitt navn på som plutselig dukka opp i stua så skal jeg kjøpe meg nye briller. De jeg har nå er stygge, skeive og jeg ser dårlig med dem.

 

Ellers har jeg vært med på innvielsesfesten av grillhytta til søstra mi! Koselig liten stue jeg er villig til å sitte flerfoldige timer i.

 

Nå skal jeg gå og dusje. Har flytta på noe sånt som 4 tonn sand (ca. 15m3 på svoger'n min og meg til sammen) og det ser ut som jeg har fått beina til en pakistaner. I og for seg litt morsomt, men du verden så grisete.

 

Også har jeg klipt meg! Men når jeg pent ba om noen få millimeter maskinkort fikk jeg huden full med beskjed om at det var uaktulet fordi jeg så for bra ut til å ha sånn kjip sveis. Tror jeg skal klippe meg hos hu dama mye mye mer. At jeg ikke er hundre prosent fornøyd får heller være det samme gitt!


Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/117861
hits