Meg anno 27.01.05

Jeg tror ikke jeg er bygd for å være hipp.

Jeg tror ikke jeg har anlegg til å ha kul sveis.

Mine ører er nødt til å voldta brillene mine.

.

Jeg veit i grunn at jeg ikke har anlegg til å ha kul sveis; som min mor så fint sa det i går: "Du ser ut som et rosettmarsvin." Det er da man veit at man virkelig ikke er fin på håret. Jeg har ufattelig mye verv, og når håret er litt kort så blir det virvler i håret.

.

Jeg begynner å forstå at jeg ikke er bydg for å være hipp også. Folk skriver så mye rart! Jeg har for en stund siden skrevet om sms-språket og min mangel på forståelse av det i bloggen min. Nå merker jeg at det begynner å spre seg utover. Tror kanskje det begynte med tysken, som jeg ikke for noe i verden kunne lære meg.

Uansett, nå har ^ kommet på banen! Hva i all verden betyr ^?  Mulig ^ har vært på banen lenge, men jeg har aldri sett ^ før her om dagen, og da var det plutelig over alt! I blogger, på meldinger, på Blink.

Du mener kanskje at det ikke er over alt, og jeg kan vel kanskje si meg enig. Men jeg leser ikke så mye annet om dagen. Og det er jo da snakk om et skriftelig tegn her, har aldri hørt noen si ^ før. Eller, det har jeg vel kanskje, bare ikke vært klar over at det var ^ de mente. Jaja.

.

Mine ører er et kapittel for seg selv. Greit nok, jeg har svært slitne briller. Men, jeg prøvde et par briller i går, og hva skjedde? Når jeg tok dem av meg igjen fordi personen som jo da måtte ha dem for å se ville se, så var de jammenmeg skeive der i gården også! Jeg blir litt redd. Hva vil skje når jeg omsider får kjøpt meg nye? 

-

I dag ser jeg omtrent sånn her ut:

Det er meg

Ikke har jeg anlegg for å bli tatt bilde av heller.

Smiler jeg ikke så ser jeg fjern ut. Smiler jeg så ser jeg fjern ut.


Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/52863
hits