While my guitar gently weeps. Eller Head sin da, jeg har jo ingen.

Av og til så føler man at ting er jævlig forbanna kjipt på en måte.

Dette her er jo selvfølgelig ikke innlegget hvor jeg gråtende legger korta bordet og forteller hvor landet ligger, men når ting jeg trodde satt som bæsj i kram snø viser seg rakne, så må jeg rett og slett fortelle om det. Dette er jo en blogg tross alt. Min blogg. 

So here goes nothing.

-

Jeg følte at ting gjerne var litt forbanna kjipt når Tjodalv valgte å gå til Susperia fra Dimmu Borgir, men det var jo rett og slett kanskje det beste for begge parter. Eller det blir vel tre parter da.

.

Men når Head takker for seg i KoRn til fordel for Jesus, ja da føler jeg meg rett og slett særs tåkelagt, nedsnødd og voldtatt av andre værfenomen. 90% av følelsen er jo det at han slutter rett og slett. Han må da få gjøre som han vil, og han hadde uansett ikke hørt på hva jeg mener. Jeg hadde ikke hørt på meg i hvert fall.

Åkke som; han slutter. Men til fordel for Jesus!? Hva faen skal Jesus med Head uansett? Og hva faen skal Head med Jesus!? Har da klart seg bra hittil?

Hadde Britney Spears gjort det så hadde jeg skjønt det. Hadde selvfølgelig følt meg en anelse   letta og glad også, men det er ikke interessant akkurat nå. Det er jævlig kjipt at Head slutter.

-

Men det som er virkelig trist for meg er at det er her jeg slutter å bry meg. Var die hard KoRn-fan i mange mange år, men etter at de ga ut Follow the Leader som jeg rangerer langt opp på lista over det jeg mener er bra plater så gikk det liksom nedover igjen. Jeg kjøpte og kommer til å kjøpe det som tilbys, men det er mest for å ha det. 3 album, selv om de er solide, blir man litt lei.

-

Jaja. At jeg har gått videre i det musikalske landskapet er det jo ingen tvil om, er jo bare noen år siden jeg syns Cannibal Corpse var litt for mye, nå kunne jeg drept for å få høre Hammer Smashed Face bare èn gang til. Men har ikke sett snurten av verken plata eller mp3'en jeg en gang hadde.


Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/58119
hits