Kampen om ikke å være Robinson

Jeg glemte jo selvfølgelig å kommentere den videre slaktingen av det norske laget under Robinson V.I.P.! Håper det kommer på dvd, da skal jeg kjøpe 3 kopier så jeg har en i hver etasje. I tilfellet jeg skulle føle meg skikkelig stolt over å være norsk, så kan jeg bare se på et par episoder og kjenne følelsen bare skli ut av kroppen.
Deilig!

.

Synd for Norge at Lene Elise Bergum måtte parkere øy-tøflene sine, hu var jo en av de sterkeste deltagerne i hele konkuransen tror jeg. Men så var det vel derfor hun måtte gå også.

.

Lurer på hva som skjer når Norge har bare Jan Simonsen igjen? Jeg mener, Ole Klemetsen går snart. Han har muskler, og er derfor den eneste trusselen igjen på dette destruerte laget norsk TV3 klarte å stable på beina. Janne Rønningen kommer vel til å bli så paranoid etter hvert at hun enten

a) Legger på svøm til dette hotellet de bor på disse andre nordmennene 

b) Går til svenskene, erklærer seg for svensk og lirer fra seg en versjon av "Du gamla, du fria" som Peter Wahlbeck tror er hentydet til han og han skriker "Bitch!" (som han beviste i går at nok kanskje er det eneste uttrykket han kan!) og Janne blir lei seg og ber gråtende om å få bli sendt hjem.

Og blir det. 

.

Er det da Jan Simonsen henger kroken på døra for Norge og brekker armen?


Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/52245
hits