Going soft, are we? Hrimthurs RIP

Jeg hadde egentlig lova meg selv og ikke poste innlegg når jeg er sånn småfull, men faen heller.

 

Hadde egentlig tenkt å skrive at Stupedame-pastillene trenger ny cover-girl, men akkurat det ville være å gå for langt syns jeg. (For de av dere som ikke helt skjønner hva jeg mener så har VG sørga for å legge ut alt for mange bilder om en stakkars blodig pike som ikke helt klarte stupet sitt.) Skal til og med ikke linke til bildene, VG får få æren for å gi folk det blodet de vil ha for denne gang.  

 

Startsiden.no har faktisk brukt mitt tips i Som to dråper vann nr. 72! Hvor rart er ikke det, trodde faktisk de hadde brydd seg mindre om mailen jeg sendte for en stund tilbake.

 

Så er viftereka mi død! Er noen dager siden nå, men ettersom jeg mer eller mindre har fjerna dagbok-aspektet på denne bloggen i det siste så har jeg aldri funnet noe god tid til å poste det. Jævlig synd, for for bare ett par dager før den døde skifta den ham, og denne gangen ble hele greia bevart i sin helhet (to deler delt på midten, etter som den jo må klare å komme seg ut av det på ett eller annet hvis også), med følehorn-, bein- og viftegreie (har rett og slett ikke peiling på hva jeg skal kalle det som er rundt det den hadde når hammen ble fjerna) og alt annet inntakt. Forbanna stilig, rett og slett. Men nå er den død.

 

Merker jeg blir glad i parantes med litt whiskey innabords!


Tilsnakk:
Helene

enjoy yer whiskey laddie:P heh.. må le litt av stupepastillene..huff, hvor morbid går det ann å bli?!?:P

Marina

Trist om reka, men denslags skjer jo når en har akvarium. Det vet jeg fra erfaring.<br /><br />Trist om stupedama også, forresten. Trist at det hendte, og dobbelt trist at bildene får så mye publisitet. Folk er virkelig syke i hodene sine!

25.07.2005 @ 22:08
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/146293
hits