Åpent brev til Oprah Winfrey

Kjære Oprah Winfrey.

Jeg ser ikke på tv-showene dine. Jeg brydde meg ikke om at du var i Norge sammen med gærningen over alle gærninger, Tom Cruise for å lede Nobel-pris utdelingen. Jeg syns anmassende overpositive amerikanere er masete og ikke oppløftende. Din innsats i Norge var helt sikkert upåklagelig, det tviler jeg ikke på.

Vi er nok som natt og dag du og jeg. Du er glad og positiv, jeg er kjip og negativ. Du er rik, jeg er fattig. Du er svart, jeg er hvit. Ikke at det siste spiller noen rolle selvfølgelig. For meg i hvert fall.

Men når du blir sur fordi du ikke kommer inn på en butikk når det er ett kvarter siden den har stengt, da går du for langt. Er du klar over hvor kjipt det er å sitte i kassa og bare ville hjem etter en lang dag med folk som sutrer over ditt og datt? Og når det i tillegg er fult av folk i butikken så blir det ikke mindre folk der hvis alle som bruker argumentet om at "det er folk der inne, så hvorfor kan ikke jeg komme inn?" skal komme inn. Det går ikke.

Du må hjerne handle, men gjør det når butikken er åpen.

Tilsnakk:
Helene

Det må man si, makan til fordeler man tror man har bare fordi man er shitloaded. Jaja, nå har vel jeg også en og annen gang løpt inn i butikken fem sekunder før stengetid, men siden jeg er slikt et sjarmerende vesen tror jeg ikke de ansatte hadde så mye i mot det *solbrillesmiley*

28.09.2005 @ 13:47
URL: http://thenobodies.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/244190
hits