?

Jeg lurer på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde prøvd å bruke "www" som bloggnavn isteden for "youllneverknowwhatkilledme"? Da hadde jo adressen blitt http://www.sprayblogg.no?

Er det noen som gidder  sjekke om det går?

-

Det er sorg i akvariet. Paradisfisken Bjørn synger nok på siste verset, lurer nesten på om jeg ikke bare skal avslutte sangen hans med en kopp kokende vann. Så kan jeg kjøpe meg en sølvhai til istedet. Kan få et problem med størrelsen, men de vokser ikke så fort at det gjør noe. Haiti trenger en å leke med.

*

(Don't we all) 


Tilsnakk:
Kjaersti

fred vaere med Bjoern! Maa han faa det hyggelig med Jorunn, paven og fyrst Reiner paa et deilig sted helt fritt for kokende vann! (Du din onde fiske dreper!!!) tenk om han ikke vil doe... tenk paa det du :p

21.04.2005 @ 19:55
Marina

VArmt vann høres ikke bra ut. Bruk kulde istedet; fisk er kaldblodige så de føler egentlig ikke smerte fra kulde. For å ta livet av en fisk på humant vis, sett den i en bolle vann i fryseren. Da blir den sakte sløvere og sløvere, og så dør den uten smerte. I varmt vann derimot blir fisken enten halvkokt levende eller så kveles den sakte av oksygenmangel. Ikke bra, selv om jeg antar de ikke kan føle varme som oss varmblodige heller.

22.04.2005 @ 23:40
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
eRik

Hm, takk for tips! Har sett koking brukt på sebrafisk med stort hell, men har hørt fra fler at det kan være risky å koke litt større fisker. Det er bare det at skal jeg sette den i en bolle med vann så kommer jeg ikke til å se i fryseren før etter et par uker. Å få et par levende kalde øyne som titter imot meg er nemlig uaktuelt!

Kjaersti

kanskje du bare skal la fisken doe av seg selv Erik? la de doe paa et naturlig hvis uten aa koke de levende, eller proeve aa gjoere om til isbiter?

24.04.2005 @ 17:02
eRik

Å koke isbiten må være en sikker vinner.

Kullakumla

Snøball i helvete = kul i helvete = ball i helvete = helveteball!!Dette finner man ingen ting på hvis man søker i kvasir. Min far sier alltid "kul i helvete" direkte oversatt til språket blir det forkortet til helveteball. Da vet alle at en egentlig mener snøball i helvete men det tar for lang tid å si.Si heller Helveteball!Et kort og intensivt skjellsord som får ut aggresjonen på to blunk!Helveteball!Ryk og reis dere jævla amatører!PS! Julenisse på samisk

22.12.2005 @ 11:45

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/71422
hits