Håp i hengende lyd

Når jeg var kanskje 16-17 år hørte jeg på en "fest" jeg var på en sang om en fyr som lå på sykehus og døde. Det er hele sporet. Han trekker inn fra en sigg, havner på sykehus, familien står rundt og gråter og personen dør. Mens ei lita jente står og synger ett eller annet sånn som små jenter synger.

 

Jeg har, siden den gang jeg hørte det for første gang, leita etter sporet med mannen som dør. Jeg har visst at det var Type O Negative, men ikke hva den heter. Kjøpte til og med October Rust for å se om den var på den (vill gjetning, men det var det albumet jeg hadde hørt mest om) og selv om den ikke var der var blandt andre Die with Me og Red Water (Christmas Mourning) på den skiva og om jeg ikke var fan før så ble jeg i det i hvert fall da.  

 

I går, like før jeg skulle på kino, fikk jeg av Helene (det samme mennesket som sørga for å gi meg hele soundtracket til Sin City) Lung av Type O Negative.

 

Det er nesten så jeg ikke har gitt opp håpet om å fa tak i en orginal av For All Tid-lp'en til Dimmu Borgir eller kanskje en (skal strekke meg så langt som til en dårlig) kopi av det første albumet Slipknot slapp,  Mate. Feed. Kill. Repeat.


Tilsnakk:
sondre

Merkelig med det! men noen sanger må man nesten få tak i=)

20.07.2005 @ 15:44
URL: http://moonwalker.sprayblogg.no
Helene

Kjekt å kunne hjelpe til da vettu Erik:) Oppgradert fra tips-o-rama til fiks-o-rama nå kanskje? hehe:P<br />Nyt sangen:D

20.07.2005 @ 21:36
URL: http://thenobodies.sprayblogg.no/

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/142766
hits