Tidig

Sitter du oppe til langt på natt, undrene på hvor alle barndomsårene ble av?

 

Tenker du på hva den kjekke gutten i tredjeklasse på barneskolen gjør, mens det du egentlig burde lure på er hvor mange kilo med kokain han har dytta inn i kroppen? Eller hu pene blondina i fjerde som hadde begynt å få pupper, som nå har fått tre unger med tre forskjellige fedre og hun vet bare hvem to av dem er, tenker du mye på henne? 

 

Hvor gøy det var å drikke øl du syntes smakte for jævlig i smug og alle de søndagene du var overbevist om at dine foreldre ble født dagen før og ikke hadde hørt deg spy ned hele doen og ramle i trappa ikke bare èn, men to ganger i ditt tapre forsøk på å nå senga?

 

Hvor gøy det var å leke med biler. Hvor tøft måtte det ikke være å kjøre tulling i Ferrari? tenkte du da, men nå sliter du deg til stranda i en Ford som burde vært kassert for flerfoldige år siden med et stereonalegg som vet om tre artister ved navn Nightwish, Britney Spears og Metallica.

 

Eller hva med alle de timene med Barbie? Hvor pen var ikke hun med sitt lange lyse hår, smale midje og lange ben, og etter en halvtime hadde du bestemt deg for at sånn, sånn skal du se ut når du blir stor for du må ha en mann som Ken; kort hår, sleskt smil og et lass med muskler. Og nå lurer du på hvor alle de kjekke mennene er mens du svetter fra deg i et treningstudio, drar hjem og stiller deg foran speilet og lurer på hvor i helvete det ble av kroppen med litt former du en gang hadde.

 

Akk, alle vil vel bli ung igjen? 

 

Sorry, kan ikke hjelpe deg.

 

Men her kan du finne ut hva tiden din frem til nå har gått med til. 


Tilsnakk:
sondre

tror jeg har et veldig meningsfullt liv;p

15.07.2005 @ 12:55
URL: http://moonwalker.sprayblogg.no
sondre

jeg var forresten den unike besøkede nr 3000:D

15.07.2005 @ 12:56
URL: http://moonwalker.sprayblogg.no
Kjærsti

føler deg gammel eller? <br />Bursdagen nærmer seg med stormskritt gamlefar!

15.07.2005 @ 13:22
Marina

De tar helt feil. 4.2 måneder på å teller kalorier?? Helt skrullete; jeg teller ikke kalorier i det hele tatt. Stakkarene er altfor små til å telles.<br />Og jeg har helt sikkert brukt mye mer enn 1.8 uker på å diskutere hårfrisyrer. 1.8 år er vel mer realistisk.<br />Og hvis jeg hadde brukt 18.9 år ut av et totalt forbruk av 36.48 til å sove ville jeg ikke vært så forbaska trøtt nå?

15.07.2005 @ 16:34
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/137001
hits