Greit!

Dette her http://home.no.net/kret/jesusindex.html er seriøst jævlig. Et godt eksempel på at reiligion kanskje ikke er så bra på alle plan allikevel.

Nesten så jeg må le.

Har tatt noen utdrag. Få i forhold til hvor mye som står på siden.

 "Generelt lite fokus på byene".

"Riktignok er det fælt å se at det hele alltid ser ut som en byggeplass for bygninger som slett ikke har til formål å tjene evangeliet. Men disse kan kan alltids overtas av Jesus med tid og stunder"
.

Min favoritt er nok "Popmusikken skal bannlyses" hvor de friskt slår fast at "Satan er ikke musikalsk" Videre fortsetter de:

"Popmusikken er en umusikalsk musikkstil som rett frem knytter seg til ondskap, gru, dysterhet, depresjon, ødeleggelse og satanisme. Man fråtser i plateomslag med vampyrer, drager, demoner, okkulte symboler og ellers den hardeste porno som er å oppdrive. Sangtekster handler alltid om selvmord, dødspakter, galskap, narkotikamisbruk, sexfornedrelse, nekrofili og alt annet en anstendig kristen ikke ville servert barna"
.

Kiss, Iron Maiden og Black Sabbath er nevnt. Om Kiss skriver de bland annet:
.

"De er sminket og kostymert som om de spilte sentrale roller i en film om grev Draculas grueligste mareritt. De presenterer et inntrykk og budskap av ekstrem vold, kynisme, satanisk åndelighet. KISS er navnet, en forkortelse av "Knights in satan's service". S-ene er tegnet som et dobbeltlyn kjent fra Hitlers SS-tropper, et okkult kraftsymbol

.

Det taper seg ikke akkurat når de lirer fra seg hvordan dette kan skje:

"UNDERBEVISSTE SIGNALER

Et underbevisst signal uten ord overføres biologisk og psykologisk til de ulike fysiska organer i kroppen gjennom den synkopiska rytmen som i særlig grad påvirker seksualiteten. En annen måte å påvirke på er blinkende diskoteklamper som er koblet til musikken og som drastisk minskar orienteringsevnen, dømmekraften og refleksene.
Dermed minsker den moralske dømmekraften, noe som øyeblikkelig åpner dramatisk for påvirkning av underbevisste ordsignaler. Mennesker er hjelpeløse mot disse teknikker."

-

Siden er full av artikler om hva man kan gjøre og hva de gjør for å fremheve Jesus.

-

Hjelpe meg.


Tilsnakk:
Hilde

Uff, virka nå litt skummelt syns jeg. Hjelpe meg, sier jeg også.

14.01.2005 @ 19:33
URL: http://lillehilde.sprayblogg.no
amygdala

..men dessverre (?) er nok hele siden bare tull & tøys. Se: http://amygdala.sprayblogg.no/110105173038_rock__roll__samleiemusikk.html#commentSorry :-)

14.01.2005 @ 19:51
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
eRik

amygdala -> hehe, det er kanskje like greit. Men er det sikkert? Jeg så ikke på noen av lenkene på kommentarene du tipsa meg om, men antar at andre har gjort det. Jeg sover litt tryggere nå =P


Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/50573
hits