Blogg Dette

Jeg, som ikke er spesielt praktisk anlagt av meg, møter problemer titt og ofte. Jeg er den fyren du spør om hjelp til å få starta mp3-spilleren din, og sitter du fast på et playstation-spill så vet jeg sikkert råd for det også.

Jeg er ikke den fyren du ber fikse en bil, montere takrenner eller sette nytt trekk på en sofa.  

 

Og jeg liker å tro at jeg har teken på det med data. Jeg forstår hvordan ting funker, og gjør jeg ikke det så prøver jeg meg fram til jeg oppnår ønsket resultat eller i hvert fall noe som ligner. Men nå har jeg møtt veggen også her. Jeg har prøvd meg litt frem, men uten hell.

 

Så, du som vet det, vennligst skrible ned noen ord i kommentarfeltet under.

Hvordan i blåsvarte granskogen fungerer Blogg Dette-funksjonen? Og hva skal jeg med den?


Tilsnakk:
Marina

Bruker du Firefox også? I så fall virker det ikke å dra lenken til verktøylinjen for bokmerker. Jeg har allerede prøvd og kunne konstatere at ingenting hendte.Hvis du derimot putter musepekeren på linken og klikker venstre museknapp (tror jeg, det er ctrl-klikk på Mac) burde du få en meny som lar deg lage et nytt bokmerke til siden der du skriver nye innlegg.Sånn funker det altså. Hva du skal med den er en helt annen sak og hvis du finner ut kan du la meg vite?

13.08.2005 @ 16:43
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
eRik

Nei, bruker gode gamle Internet Explorer. Uten åpnbart videre hell. Klikker jeg med venstre musetast får jeg bare opp ye old "Dra og slipp lenken inn i verktøylinjer for bokmerker".Og der kommer ett nytt problem innn i bildet. Hvor i all verden er verktøylinjen for bokmerker?Det skal jeg gjøre!


Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/175189
hits