Ny dag, nye muligheter.

Jeg kommer ikke til himmelen hvis jeg slutter å drikke, jeg risikerer bare å komme til helvete edru

-

Ha funnet ut at dagboka jeg har på Blink bare skal bli en liten tilleggs sak til den her. Litt cross-over, litt mer om en ting her, littt mer om en annen ting der. Fins jo grenser for hvor mye jeg opplever når jeg er arbeidsløs.

Hadde det ikke vært for at jeg ikke klarer å slutte å tenke idiotiske tanker så hadde det her vært ufattelig kjedelig.

-

Hva vil "aktive blogger" si? Ikke at jeg har noe imot å stå på lista der, den pr-kåte delen av meg elsker det faktisk. Er det blogger som har blitt oppdatert i det siste det eller? Trodde kanskje det var det den lista helt til venstre var? Samma det, alltid hyggelig å bli lagt merke til!

-

Nytt opplegg! Skal prøve å begrense antallet nye innlegg og heller gjøre de litt lenger. Det blir vel ikke lest det som står på bunnen uansett.

-

Jeg blir gal av å det grå smiley-hode til Chess! Først ser jeg det smiler imot meg med et smil julenissen nesten kunne blitt misunnelig for på Blink, og når jeg i god tro går inn på www.123spill.no så blir jeg overfalt igjen!

Jaja. De får reklamere hvordan de vil. Men kanskje dempe gråtonene og den svarte bakgrunnen litt? Sjakk MÅ jo ikke være svart og hvitt, må det vel?

-

Oooooh, jeg kjeder meg... Ordentlig. Orer ikke lære meg Master of Puppets utenat i dag heller. Så sitter jeg fast på Viewtiful Joe. Så skal jeg ikke noe før på fredag kveld, hvor det er pizza og øl hos en kamerat.  

Og jeg er lei av å lage kryssord. er jo ingen som løser dem uansett. Det er trist. Først lager jeg et lass med kryss-ord, så slår det meg at det er ingen som løser dem...


-Det jeg biter i eple med er ingen tann, det tissen min henger på er ingen mann


Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/50338
hits