Frokost

Det har vært blogg-tørke.

-

I dag skulle jeg spise frokost. Egentlig som alle ande dager. Skjønt, frokost er jo et flyktig begrep, jeg sto opp rundt 10 og spiste klokka litt over halv 1. Anyhow. Corn Flakes skulle være the shit, har jo tross alt ikke spist det på utrolig lenge. Over et år tror jeg.

Melk sto det i kjøleskapet også, noe som gjorde at jeg kunne fullføre min drøm om disse gyldne flakene til frokost. Jeg titta på datoen. 26. 03. Det er jo over en uke til tenkte jeg.

Så fylte jeg skåla med mat, melk og sukker. Fant fram en skje og bgynte å spise. Så begynte jeg å spytte å å grine på nesa.

Det er IKKE lenge til 26. 03. Det var for flerfoldige uker siden.

Ekkelt.

-

Så da fikk jeg noe blogge i hvert fall.   


Tilsnakk:
Jorunn

Hei Broder. Kjøper ikke mamma melk til deg stakkar... Jaja, det er bra bloggetemaene kommer på løpende bånd... Jeg har et problem på min egen blogg. Hver gang jeg setter en link til noe i innlegget, så er det en blindvei. Det står alltid "Finner ikke siden". Nå er jeg drittlei. What to do? Er det meg som får adressene galt HVER gang? Så trang i skolten er jeg ikke... Kos deg med melka di. Klem fra din Søster

12.04.2005 @ 13:40
amygdala

Heheheheh :-) Så gammel melk er ikke the shit ;-) Stakkars. Du gav i hvert fall meg en litt bedre start på dagen.Selv drikker jeg Cola til frokost, og *drømmer* om Cornflakes. Fattig, Fattig nå.. Sukk.

12.04.2005 @ 16:32
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
Kjaersti

Fytte rakker'n... aesj det blir jo akkurat som fra tiden da vi fikk skolemelk det der:( foelte meg nesten litt uvel faktisk! Og tilslutt maa jeg bare si: Honni Korn er mye bedre enn den ekle blaute cornflakesen

18.04.2005 @ 22:21

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/68272
hits