AvSkaperen

Hva gjør de på Skaperen hvis det kommer et menneske inn som har funnet opp en ny håndgranat? En håndgranat med c4 som sprengstoff. Ganske trygt det, kan tross alt skytes på uten at det gjør noe, og sjansen for at granaten skal være en blindgjenger er jo ikke stor, alt som skal til er en elektrisk impuls og det er ikke noe som er så lett å få ødelagt. Den ligger jo selvfølgelig inne i granaten. En annen fordel med det er jo at man da lett som en plett kan gjøre den fjernstyrt og ved hjelp av fjernkontroll få den til å detonere når man selv vil. Ikke alltid det passer seg å sprenge mennesker i filler må vite.
Eller hva med et automatgevær hvor det ikke lenger bare er mulig å koble på en granatkaster men for eksempel en pumpehagle, en flammekaster eller en støtpistol i samme braketten? Ikke alle på en gang selvfølgelig, skal jo være mulig å bære og å avfyre vidunderet, men litt valgmuligheter innen for sekundærvåpen hadde jo ikke skadet noen! Som sto bak våpenet når det smalt i hvert fall. 
Eller hva om noen kanskje kommer med en mine som har en fjær på undersiden koblet til en snubletråd, og når snubletråden kobles ut så spretter den ca en meter opp i lufta og detonerer? 

Hva sier Frithjof Wilborn hvis noen kommer med slike oppfinnelser?  

Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5440600
hits