The football is here

Da var fotballsesongen i gang over det ganske land, folk har allerede grisebanka hverandre på pub og TV2 klemmer ut så mye fotball som over hodet mulig. Er du ingen svoren tilhenger av idretten kommer jeg nå med noen tips som hjelper over kortere eller lengre tid:

- Se på Jericho som begynner på TV2 Zebra 21.30 på onsdag. De fire første episodene er litt trege, men det blir bedre etter hvert. Innmari mye bedre. Jericho kræsjer kanskje med Lost, men begge serier ligger ute på nett. House blir jo også overstyrt, men en VHS løser det problemet.

- Selg bilen. Har du en kjip bil så er nok dette noe som vil ta ganske lang tid, akkurat som fotball. Dessuten er folk med bil miljøsinker, og du vil ikke være en miljøsinke vil du vel? Miljøsinker fører til jordens undergang, og da er det slutt på ting som utepils, påskeegg og fotball. Forresten, bare behold bilen din du. Kjøp deg heller en til.

- Ta ditt eget liv. La oss innse det, fotballen er som sex: den har kommet for å bli. Og det har ikke du.

- If you can't beat them, join them. Skaff deg noen fotballsko, en shorts og ei drikkeflaske. Drikkeflaska bør helst romme mer enn 0,33 liter, ha skrukork og ikke være brun. Det er nok av lag i sjettedivisjon som trenger en hjelpende hånd, og før eller siden vil det komme en mulighet for å bli oppdaget. Åge Hareide kan ikke være på konoret til NFF hele dagen, og han kan ikke være hjemme i huset sitt hele dagen og dermed så har det seg slik at han er pent nødt til å være samme sted som deg. Og da har du på deg fotballsko.

- If you cant beat them, try using something sharp. Det kan være småvanskelig å få med seg spyd inn på en fotballstadion, men bengalske lys derimot, de er nok ikke så vriene å få lurt med seg inn. Bruk en tippeligarunde eller to på å trene opp kastearmen og dermed stiller du sterkt til din egen lille vendetta på nærmeste stadion.  Er du redd for å bli utpekt som syndebukk nummer èn kan du ta det bare med ro, hvem husker vel Ullevål for noen uker siden?

Tilsnakk:
Lindaaa

Eller se en United kamp så elsker du fotball resten av livet. Enkelt og greit ;)

21.04.2007 @ 00:53
URL: http://bee.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5346639
hits