Åpent brev til Galleberg

Kjære Galleberg.

Dere har svært mange gode produkter å vise frem. Det være seg for eksempel Mentos, Kina, Hockeypulver eller Center. Ja, jeg skal være så ærlig å si at mine tenner løper i vann når jeg ser på hjemmesidene deres.  Ingen tvil om at deres ferdigheter på godterisiden er det franskmenn kaller "særs magnifique".

Men jeg skriver ikke dere for å bare slikke dere opp etter ryggen. Jeg skriver dette fordi jeg har et problem men en av deres varer. Eller ikke varen direkte, snarere innpakningen den ligger i.

Det har seg nemlig sånn at jeg ikke liker lommelo. Men jeg liker Fisherman’s Friend. Særlig de blå. Men å åpne en slik pose er relativt vrient. Personlig velger jeg den tradisjonelle åpningsmetoden – rive bort et hjørne – fordi jeg finner det lettest og greiest. Da kan man bare helle litt på posen eller stikke to fingre nedi for å få tatt ut en pastill eller hva det nå kalles.

Men her kjære Galleberg, her starter problemene. Her blir det vanskelig. Plutselig går jeg rundt med en lomme full av Fisherman’s Friend.

Det er for det første veldig urenslig, ja faktisk litt ekkelt er det. Nå har jeg ikke lomma full av ting som ikke kan puttes i munnen, men lomme er lomme og pastill er pastill.
For det andre er det irriterende, for lomma blir veldig søplete av alle smulene og støvet som kommer fra posen.
For det tredje så er lommene mine laget for å ha andre ting oppi der. For eksempel en mobiltelefon, en mp3-spiller, småpenger som siden faller ut når jeg setter meg ned eller mine egne hender.

Jeg syns rett og slett det er både irriterende og trist at dette fantastiske produktet har en slik fatal feil. Hvorfor ikke gjøre som et konkurrerende pastill-merke har gjort og legge de oppi en pose med smart åpne- og lukkefunksjon? Så slipper jeg å bli like forbanna skuffa hver gang jeg skal friske opp halsen min litt. Jeg er, som dere sikkert ikke vet, glad i å synge og er derfor en aldri så liten storforbruker av halspastiller og lignende.

Takk for deres oppmerksomhet.


Tilsnakk:
maria

jævlig enig!! et lite tips bare, binders, men hvem går vell med en binders på seg sånn uten videre..?

15.03.2006 @ 23:47
URL: http://millapj.sprayblogg.no/dagbok
Vilde

Trond Sollied er onkelen min han (:Og han er en veldig fin kar !

18.08.2006 @ 18:44

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/904356
hits