Breaking out of my rusty cage suger når jeg er så håpløs som jeg er

Det der var jo ikke enkelt!

Etter å ha fått et tips fra Amygdala (http://amygdala.sprayblogg.no) om Ghost sin blogg (http://ghost.sprayblogg.no) hvor det ligger en heller bra guide til å lage en mer personlig blogg begynt ejeg så smått å prøve meg fram etter som det netopp er en mer personlig blogg jeg har lyst på.

Forsona meg med navnet Reservoir Bloggs (ikke noe mer navn-endring nå, selv om jeg hadde det gøy med det) og lagde en fin liten headliner-tingest (fins det ikke noe bedre navn på det!?). Men det var jo brått slutt på morroa når jeg ikke lenger vet hva jeg skal gjøre fordi jeg er håpløs.

-

Jeg syns da mennesker er litt slemme mot meg om dagen? På søndag, når damen skulle reise oppover til Trondheim igjen så sto det noe sånt som: "Vi sees sa hun. Siden så jeg ikke noe mer til henne" i gulvet ved Norwegian-skranken på Gardermoen. Har egentlig alltid likt sånne fiffige små morsomheter og dikt og lignende altså, men det får da være grenser. Og i dag fikk vi gratis Romerikes Blad (www.rb.no) som reklame, og der lå det et reklamevedlegg fra avisen med teksten: "Din kjæreste fra russetiden gifter seg". Altså, vi ble da sammen i russetiden... Føler meg kanskje litt motarbeidet?

-

Mat!


Tilsnakk:
Kristian

Hei! Adressen til logoen din finner du ved å gjøre følgende:* Last opp logoen til bloggen din, det gjør du på "bilder" når du har logget inn.* Trykk "post bilde" når du har lastet det opp, og du kommer inn i editoren. Der trykker du på "html"-knappen, og kopierer url'en til bildet. ("http://etellerannet" kopier det mellom "")Da har du adressen, og kan følge resten av oppskriften... :) Håper det går bra!

11.01.2005 @ 18:47
URL: http://ghost.sprayblogg.no
amygdala

Hihi.. Ukjent..:-) Det var en fin merkelapp.

13.01.2005 @ 16:56
URL: http://amygdala.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/49965
hits