Break my rusty cage

Jeg føler at det kanskje er på tide å oppgradere bloggen min litt! Har sett på en del blogger som er pene å se på, og jeg vil også ha en sånn en. Ikke bare det faste oppsettet til Spray. Hvordan får jeg sånn egen overskrift-tingest? Eller lite bilde av meg selv?

Tror i hvert fall jeg skal skifte farge snart; forandring fryder.

-

Kjipt at Pål Anders Ullevålseter er ute av dansen. Det er vanskelig nok å drive med motorsportentusiasme om ikke alle skal drive å kræsje og knekke seg hele tiden i tillegg. Så er det selvfølgelig forbanna bedritent for Pål Anders selv, som jo ikke akkurat tar lett på oppgaven det er å dure gjennom en hel ørken på motorsykkel.

-

Jeg syns egentlig ikke at DinSide er min side jeg! Det er jo så trangt der! Liker ikke trange steder. I hvert fall ikke internett-sider; det jeg skal lese skal være rett foran meg.  Ikke henvist til et lite hjørne med reklame og lenker i hytt og pine rundt seg. 

-

Har egentlig ikke så mye å si, bare måtte oppdatere. Labert å være arbeidsløs, ikke greier jeg mer på kryss-ordene, ikke gidder jeg å lage fler (har laget mange!), ikke greier jeg å lære meg flere nye ord heller. Det siste ordet jeg lærte meg er "Xenie", som da er en slags gave av et eller annet slag. Så det så.

-

Hvordan kommer man på den lista over blogger de anbefaler? Er klar over at et klart krav (kanskje det klareste av dem alle) er å ha en blogg de anbefaler, men resten, det som ligger litt gjemt under overfalten akkurat sånn som blodårer, hva er det?

-

Så hadde jeg litt å si alikevel.

 


 

-There is nothing to do exept hold on to nothing


Tilsnakk:
amygdala

Du kan lære noe på ghost sin blogg. Prøv f.eks. http://ghost.sprayblogg.no/120704001830_ny_logo.html Lykke til!

11.01.2005 @ 16:09
URL: http://amygdala.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/49928
hits