Fei for din egen dør

Når Varg "Greven" Vikernes på midten av nittitallet brandt ned noen kirker, da ble det et skikkelig leven gjennom det ganske land. Religionskrenkelse? Hva krenket han? En religion som fryser ut mennesker fordi de har kjærlighet for et menneske av det samme kjønn?  

Hvorfor skal jeg som nekter å publisere tegninger av profeten Muhammed kalles feig? Hvorfor skal jeg trenge å skamme meg for det?
Jeg skammer meg, men jeg skammer meg over å bo i et land som går hånd i hånd med en religion som driver rasisme på en hverdagslig basis. Jeg skammer meg over å bo i et land hvor blandt annet en kristelig avis kan publisere krenkende bilder av en annen religion, mens den samtidig kan godta at dens egen tro stenger mennesker ute. 

Jeg er ikke feig, jeg har såpass med respekt for andres tro at jeg velger å ikke gjøre noe. Jeg er medlem av statskirken, men jeg er ingen kristen mann. Jeg forstår ikke hvorfor så mange skal lage så mye bråk av noen tegninger, men jeg er ingen muslim og jeg vet ikke hvor hellig Muhammed er.

Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/728108
hits