Band-managing 404 not found

Jeg har en gang fortalt at det er greit å spille i band. Det trekker jeg mer eller mindre fra nå. Er nesten så jeg har lyst til å slutte, men ikke faen, som alle andre er det her noe jeg drømte om når jeg var liten. Kommer vel aldri til å bli noen Beatles, men det driter jeg i. Liker ikke Beatles uansett.

 

Greia er at vi skulle ha konsert neste fredag, men den ble avblåst i dag, fordi trommisen ikke gidder å spille med den ene gitaristen vår. Etter å ha spilt med han i 15 minutter.

 

Jeg har hele tiden sagt at det på en måte var dumt å si ja til den jobben her, fordi vi ikke får noe for det. Og skal vi spille på Texas i sommer så hadde det vært greit å ikke spille et lass med sanger folk har hørt før, skal vi trekke folk så nytter det ikke å stå der som en reprise av seg selv. Og å lære seg nytt materiell tar tid.

Men nå var jeg engang innstilt på å spille neste fredag, begynte faktisk å glede meg.

 

Men nå står vi på bar bakke igjen, uten spillejobber (inntil vi får den på Texas) og enten så mangler vi gitarist eller så mangler vi trommeslager


Tilsnakk:
Kjærsti

Jeg trodde det var mange jenter sammen som ofte ble vanskelig jeg:P jaja sånn kan det gå.. dere finner nok noe annet skal du se:)

10.06.2005 @ 18:33

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/100096
hits