TV

Plutselig hadde jeg blitt veldig mye tv-titter igjen, nesten så mye at jeg begynner å lure på om jeg er tv-slave. Heia Tufte! på mandager, CSI på tirsdager, Lost på ondager, Jakten på Kjærligheten, Rikets Røst og Slå på Ring på torsdager (selv om jeg syns 3 brødre som ikke er brødre var bedre), Nytt på Nytt og Senkveld med Thomas og Harald på fredag. Tv-slave spørsmålet besvarte vel nettopp seg selv.
Anyhow, jeg begynner å lure på enkelte ting:

Er det ut med hus-bygging og inn med sexualundervisning? Er det ut med Debbie Travis og hennes supernovaer av noen nesebor og inn med pornostjernes første dager og deres supernovaer der nede  som oppstår når en eller annen gris stikker pølsa si borti ting man strengt talk ikke trenger å vise på tv?

Er det meninga at alle reklamestemmene skal være så like kjente tv-folk? For eksempel denne "Petter Schjerven" i Suzuki-reklamen eller "Dennis Storhøi" i kaffereklamen om den som har fått så mye ekstra skum.

Må Beat for Beat være så forbanna masete hver uke? Kan de aldri slutte å sole seg i sin egen glans og bare inrømme at de ikke for alt i verden kan så mange forskjellige sanger?

Har tyskerne dubbet tysken i Die Hard 1 og 3?

Hvordan kan TV3 ha råd til å ikke avbryte en fotballkamp annet enn i pausen? De tar jo ikke 5 øre for å kutte hvilken som helst film noe sånt som hvert 20. minutt.

Hva pokker er TV2 Zebra? En liksom-kanal? 

Hvis The Voice liksom skal støtte den norske musikken, hvor pokker er (svart)metallen som tross alt er det Norge er mest kjent for?  

Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/378424
hits