Der Dementia

Tror denne bloggen er avskrevet som døgnflue.

Vel vitende om at mitt liv ikke er av de mest spennende så er jeg fullstendig enig med meg selv at jeg kanskje burde forandre perspektiv på bloggen.

*

Begynne å tråle aviser og lenke til dem i hytt og pine.

Kjøpe masse cd'er og anmelde dem. Kjøpe et lass emd filmer og anmelde dem. Lese et lass med blogger og anmelde dem. Men nei.  

Jeg er ingen hore.

Vel, det er jeg jo på sett og hvis, men ingen bloggleser-hore.

*

Jeg begynte å skrive blogg fordi jeg syns det var usaklig gøy å skrive dagbokinnlegg når jeg var russ på russ.no. For der var jeg unektelig populær. Det kan ha vært kallenavnet ErikSjon som høstet besøkende, men jeg liker å skylde på dagboka. Det er det som passer meg best, liksom.

*

Jaja, det får briste eller bære. Det kan i grunn bare briste så mye det orker, jeg later som det bærer. Har hatt rundt 2000 besøkende på 3 måneder, noe jeg er storfornøyd med, og atter en gang lurer jeg på om det har noe med bloggens noe forandrede navn fra tid til annen som har lurt folk på kroken eller om det kan være en fast skare der ute (som jeg nå lurer på om kanskje har gått fra to til ett stakkars individ?) som titter innom.

Jeg er ingen racer på å høste kommentarer, men det har vel noe med innleggenes kvalitet eller mangel på sådan å gjøre.  

-

Siden onsdag da, så har jeg vært hos Agnethe (kjærsten) og kost meg. Hadde ikke sett henne siden 9. januar, så det var liksom på tide.  

Der Untergang, filmen om riket som tok bronsemedalje i andre verdenskrig (eller det tredje riket som de også sier) og deres fører A. Hitlers siste timer. Bra film! Sterk.

Spiste pannekaker (som jeg stekte! Noe jeg ikke har gjort siden barneskolen kanskje. Kommer fra et hjem hvor pannekaker spiller en skuffende ubetydelig rolle)

Gått tur! Det er egentlig ganske godt. 

-

Og når jeg nå satte meg på dataen så var fortsatt intet hørt fra dataen. Lyd-driverene er borte som dugg for solen. Snufs. Ingen som har noe tips?

 


Tilsnakk:
Linda

Liker både bloggen din og pannekaker jeg.. :D

08.03.2005 @ 16:25
URL: http://bee.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/60217
hits