Stuck in the middle

Jeg skjønner ikke helt at folk leser det her! On the other side, jeg leser da andes blogg.

Er det her mine 15 minutter?

Hva er greia med at alle plutselig skal gå med tung sminke i trynet når de skall spille musikk? Green Day for eksempel. Jeg er ikke noen die-hard fan av Green Day, det må jeg si, men jeg vet såpass at før var det grønt shabby hår og den linja der, ikke den nå så tradisjonelle i flere band stilen med kanskje en litt svart skjorte med korte armer og et slips.

Så har du Good Charlotte da. Fy faen, jeg hater Good Charlotte. Baaaaaaaaaaaaaaaaah! Hva er greia a!? Det er så trist! og da mener jeg ikke sånn trist som jeg mistenker de for å prøve å få det, da mener jeg sånn SuperTrist 900. "Ooooooooh, I'm a ghoul" Nei et er du ikke det, du er den scary (ikke scary som i skremmende å se på, men skremmende som i måten du sprer deg på (en dag en liten hybelkanin, en annen dag er senga klemt oppi taket)) greia som ligger unna senga som blir borte når jeg durer støvsugeren under der. Hybelkanin er det du er. Og musikken du lager er for hybelkaniner.
'nuff said.

Så trangt det har blitt her! Enter-tasten lager ikke lenger noen enter som syns.-Let us worship a collective madness

Tilsnakk:
Vilde feste!

HEI!!!!!..dere som har lagd demnne sider !!..de er forsjellige typer musikk..Og det må dere akkseptere!!....good charlotte og green day er ikke no deppe musikk!!!!...de er ikke triste å sånn!!..de er ofte glade !!!!....du burde finn litt mer ut om bandene før du bare finner ut at du vil snakke dritt!!......Du må være jævlig barnselig!!!!!..fordi om de bruker sminke trenger ikke de å være sånn folk som bare er triste!!!FAEN..............................

05.02.2005 @ 16:45
eRik

For det første: Det er vel bare meg som skriver her. Så vil jeg heller kalle det min måte å se tingene på en å kjalle det å slenge dritt. Greit nok, de høster ikke akkurat lovord fra min side, men det er hele den goth-greia jeg misliker. Hvis du skal på død og liv kle deg goth så syns jeg at det bør være litt goth der også, ikke kle seg sånn fordi man syns det er tøft alene. Green Day ga faen og kjørte mer sin egen stil en gang i tiden.Og ja, jeg er nok jævlig barnslig!

G.C FOREVAH!!!

du såm hater good charlotte...helt eni me vilde feste! du er ganske barnslig..vet du ingenting om bandene så hold kommentarene for deg selv for helvette...din barnslige DUST!!!

22.03.2005 @ 21:49
erik luver

laisn!!!RAWK ON DUDES \m/ (*^_^*) \m/GOOD CHARLOTTE RAWKS<3<3<3<3<3<3<3

28.03.2005 @ 21:30
BaBe

baby take it easy.....hehe..lol

29.03.2005 @ 19:27
Tina

syns good charlotte er bra jeg da.. men jeg digger jo nesten all musikk =) digger spes system of a down!! hehe.. men alle har jo sin egen mening om forskjellig musikk da!!

15.04.2005 @ 00:52
URL: http://www.freewebs.com/gangstaroxie

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/49431
hits