eRik bin Laden

På fredag fant plutselig min svoger ut at det var igjen fyrverkeri fra nyttårsaften. Ikke raketter eller noe, men sånne spinnere. Lysende kinaputter på linje om du vil. Jeg trodde helt til vi kom oss ut at det ville smelle og herje værre, men det gjorde det ikke. Det bare lyste og enkelte bidro med et lite pip.

Og røyk noe så inni gamperæva. Det var igrunn det som var det morsomste, særlig når svoger'n fant ut at han skulle putte de nedi strategisk plasserte veiskilt langs veien. Det røyk noe så sykt mye, noe om gjorde spesielt morsomt å late som ingenting når det kom folk forbi.

Men det ble det jo ikke tatt noe bilde av, vi lekte jo uskyldige.

 

-

Har gjort mitt beste hva størrelser og sånn angår, får heller bare tilgi meg eller se en annen vei hvis du syns det ser for ille ut, jeg er ingen tålmodig bildejusteringstekniker akkurat.


Tilsnakk:
amygdala

Hihi.. Fyrverkeri er ganske så skummelt. Og ganske så morro. Men har aldri sett fyrverkeri inni veiskilt. Muligens gått glipp av noe der.. :-)

07.02.2005 @ 21:24
URL: http://amygdala.sprayblogg.no
eRik

Det er en klassiker! Alt som avgir røyk når det smeller/lyser egner seg særdeles flott oppi skilt. Det blir liksom det lille ekstra.

amygdala

hihi. Dette skal jeg huske på. Fnise.

07.02.2005 @ 22:38
URL: http://amygdala.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/55028
hits