Colargol: sannheten

Jaja, det er ikke stort annet enn å si at hadde jeg vært liten på 70-tallet og skulle se på barnetv hadde jeg i hvert fall ikke sett på Colargol! Eller det hadde jeg vel, for var vel ikke så mye annet å se på.

 

- Enkelte karakterer ser direkte morderiske ut, men de har klær. Colargol selv er splitter naken. Men han ser ut til å ha en blå sløyfe, så jeg bomma ikke så veldig. Og han er så brun en jeg trodde, men hvit på magen. 

 

-Ellers så vet jeg faktisk ikke om han var redd jentelus eller hvem vennene hans er, annet enn at enkelte av dem ser ut til å være villige til å knerte deg for et godt ord og en øl på puben. Jeg er tilbøyelig til å være like redd Colargol som Mr. Nelson.

 

- Colargol skal vistnok være veldig misunnelig på fuglene som hadde så fin stemme. Så om en meis er vennen hans er faktisk mulig.

 

Da vet jeg det altså. Mysteriet Colargol er blitt litt mer klart for meg.

 

Bilder finnes her.


Tilsnakk:
ErikAH

Naken? http://home.online.no/~kgroenn/colargol/bilder/11.jpg

Linda

Greit nok at Colargol er litt suspekt, men ikke et vondt ord om Mr. Neslson! Han er jo så stilig!! :D

05.06.2005 @ 23:23
URL: http://bee.sprayblogg.no
eRik

Han ser ut som en blandig av en reggae-artist og Hitler. En høy Hitler med andre ord. God hates us all.

eRik

ErikAH. Som en fengselsdrakt er mye bedre? Colargol ble sikkert kasta inn for noe en av vennene hans hadde gjort. http://home.online.no/~kgroenn/colargol/bilder/25.jpg Ikke bare er han naken, han ser klin sprø ut og det ser ut som han bærer sverd.Moro for barna. Jesusp.


Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/95076
hits