Først og sist.

Jeg har ikke noe i mot Fredrik Skavland sånn i utgangspunktet, av og til hender det at han kliner til å har artige gjester eller temaer. 

Det var for eksempel hans program som fikk meg til å se på Heia Tufte.

Og i kveld skulle han blandt annet snakke om lanseringen av Xbox 360. Og hvem inviterer han? Hanne Harlem, jeg husker ikke helt hvem hun er, men hun er en middelaldrende dame og det er jo alltid bra når man snakker om spill. Det er virkelig ikke bare gutter med tenna på tørk og colabokser strødd rundt seg herfra til evigheten som gjør det. Og han har invitert en spillfforsker jeg ikke finner navnet på i farta, alltid spennende det, bransjen er stor og jeg vet ikke hvorfor det å gjøre alt fra å utføre blind vold i liksom-staten San Andreas til å vandre rundt i den forlatte og hjemsøkte forstaden Silent Hill på jakt etter kona jeg vet jeg har kvalt er så interessant. Men hvem er det han snakker mest med om spilling? Idol-Sandra! Hva faen! Hvilken tyngde skal hun ha? Annet enn hake- og brystparti? 

Jeg hadde håpa jeg skulle få høre litt om hvordan ting ville forandre seg med tredje generasjons spillkonsoller på markedet også videre, ikke Sandra Lyng Haugen og hennes ferdigheter i Sims.

Tilsnakk:

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/456441
hits