Bokføring.

Amygdala told me to.

1. Hvor mange bøker eier du?

Tja. Trekker man fra de skolebøkene jeg aldri fikk solgt har jeg ikke så mange... 10-11 stykker kanskje. Jeg leser en del, men leser andres bøker, haha.

2. Hvilken bok var den siste du kjøpte?

Doppler av Erlend Loe. Tilbud gjennom bokklubben mamma er medlem av.

 

3. Hvilken bok var den siste du leste?

Driver et stykke uti Den Guddommelege Komedie av Dante Alighieri. Ikke på latin, men på nynorsk. I fail to see the difference. Men den siste jeg leste kan ha vært Villmarka taler, måtte se om de bildene jeg fikk i hodet som liten når jeg leste den da var de samme som nå. Det var de.

 

4. Nevn fem bøker som betyr mye for deg, og som du har lest mer enn tre ganger.

Villmarka taler av Craighead George. En av de første ordentlige bøkene jeg fikk når jeg var liten.

 

På eventyr i Tusseland av en eller annen tysker tror jeg. Men Fritz Baumgarten har laga tegningene jeg som liten syns var kjempefine, men som jeg nå synes ligner litt for mye på noe Hitler kunne ha beordra tegnet. 

 

Tatt av kvinnen av Erlend Loe. Betyr nok ikke så alt for mye for meg, men hadde nå engang lest den først en gang, så gjorde jeg det en gang til og så hadde jeg særemne om Loe og da leste jeg den nok en gang. Men det er igrunn en god bok.

 

Rødstrupe av Jo Nesbø. Jo Nesbø er forbanna god på å skrive bøker, og Rødstrupe er en god bok. Og så dårlig på navn som jeg er må jeg lese de noen ganger. Og Rødstrupe har jeg lest mest. 

 

Jeg greier ikke komme på fler... Har lest mye, men leser ikke de samme bøkene fler ganger så ofte. Fiser på med en edit av innlegget hvis jeg kommer på noe!

 

5. Oppfordre fem personer til å fylle ut denne i sin blogg:

Tom, Søstern , Koira, C, og jeg veit ikke om fler som ikke har fått den alt.


Tilsnakk:
Tom

her hadde det nok kommet mye bra svar fra meg hvet du, hehehehehehehehehe

02.06.2005 @ 21:06
amygdala

Flink :-) Tatt av kvinnen er jo en bra bok, synes jeg.Den guddommelige komedie. Wow. Imponerende. Den har jeg ikke engang våget å begynne med..

03.06.2005 @ 14:28
URL: http://amygdala.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/93251
hits