Mario is playing in my house

Det er enkelte ting jeg gjerne skulle ha klart å gjøre. Dratt fram som et partytriks om ikke annet. Og det er det her. Nemlig å skunne noe jeg tror er samtlige Super Mario Bros. låter som fins, i hvert fall fra NES til N64, på piano.

-

Ellers er det bare å bøye seg i støvet for hva viftereka mi kan! Kamuflere seg for eksempel. Føler meg jo kjempesmart når jeg bruker 20 minutter på å finne ut hvor den er, for så å finne ut at den sitter 10 cm fra ansiktet mitt.

Kjøpte en indisk glassmalle i går også. Den er forbanna stilig, men jeg må ha i hvert fall en til, den gjør litt lite av seg og skal jo helst være noen. Dør den jeg har nå i løpet av de første dagene denne uka så gir jeg faen.

 

Og mine drømmer om å utvide er faktisk akkurat så nærme som jeg tillater dem å være. Et loppemarked i nærheten selger nemlig et slitent, men fult brukbart (tror jeg i hvert fall) akvarium på rundt 120-130 liter. Det krever mer enn litt vask, men det er helt i orden. Et slikt akvarium koster fort noen tusen med akvarie, stativ og lysarmatur. Jeg må kjøpe lysarmatur ved siden av, men det plager meg ikke når jeg kan få akvariet til noen hundrelapper! 


Tilsnakk:
Kjaersti

Jeg er glad for aa hoere at reka ikke laa besvimt paa bunnen av akvariet og at det tydeligvis er brille som hadde rett angaaende de gode oeya;) Gratulerer med utvidelsen (hvis det blir noe av da) Maa si fiskebruket tar seg fort opp.. blir det flere fisker og/eller reker da eller?

02.05.2005 @ 14:14

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/74806
hits