Profil

Jeg heter Erik Brendløkken og er -83 modell. Noen mener jeg er rar, noen mener jeg er dust, noen mener jeg er snill og noen mener jeg kan dø fortere enn svint. Jeg mener ikke så mye om meg selv, det får andre gjøre. Ser ikke på meg selv som spesielt morsom, spesielt kjedelig, spesielt normal eller spesielt annerledes.

Jeg er ikke-religiøs og respekterer andres religioner og tro så lenge de respekterer meg.

-

Jeg er flink til å svi grøt og fryse poteter.

Jeg kan snake engelsk flytende og tror jeg kan mer latin enn den gjennomsnittelige nordmannen. Jeg er bedre i latin enn tysk, og tysk har jeg hatt i 5 år. Det betyr ikke at jeg jeg er god i latin, det betyr at jeg suger i tysk. For det skal ikke stikkes under noen stol at tysk og meg er som mafia og politi.

-

Jeg er vokalist i Midd, et band jeg ble medlem i sommeren 2004. Vi spiller foreløpig nesten bare cover-låter, og det er låter fra alt fra Offspring til Venom.

.

Jeg elsker musikk, og kommer fra en relativt musikalsk familie hvor både mamma, pappa og søstra mi synger i kor. Pappa er også relativt oppegående hva teater angår, og har vært med på det som har vært av oppsettelser i området her de siste årene.

Jeg har også spilt trommer i Råholt skolekorps for noen år siden.

Det er kanskje derfra min drøm om å bli skuespiller kommer fra. Eller regissør. Eller musiker da.

.

Musikken jeg hører på er hovedsaklig metall, men er ikke lenger på langt nær så trangsynt som jeg en gang var. Vil du vite hva slags band jeg hører på anbefaler jeg deg å sjekke cd-lista mi!

-

Jeg er våpenfiksert hvis det er noe som heter det, og elsker pistoler og sverd.

-

En annen ting jeg elsker er ting rett og slett. Gadgets. Jo mer ubrukelig en ting er, jo større er sjansen for at jeg har lyst på den.

Det passer dårlig med det at jeg er ufattelig rotete, distrè og sløv. Er hellig overbevist om at mine ting kan gå. Evt. fly.

-

Jeg liker å bli kjent med nye mennesker, men jeg hater å ta kontakt med folk. Når jeg startet å skrive blogg i desember i fjor var det litt for å få ut litt av det som kverner oppe i hodet mitt, og litt for å kanskje treffe noen nye folk.

Så ta gjerne kontakt!

-

Det var vel omtrent meg i et skall rundt nøtter. Eller noe. 


Tilsnakk:
Kris, The Grumsy One

oh yeah! sverd! I 2nd that!

03.02.2005 @ 01:13
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no

Kom med noe nytt!

Navn
Memento Ego

E-post:

URL:

Kommentar:

Tilbaketråkk
URL for tilbaketråkk til dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/53845
hits